2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay evet kuzum sende minnoşlara tek mi bakmayı düşünüyorsun bazen keşke gücümüz yetse de tek baksak diye içten dua ediyorum diğer türlü boşa stres sıkıntı zaten bilirsin sende en başından beri stres sıkıntıyla geldik tedavilerden. Ya diyorum ya gelmeseler bile o an geleceğim ihtiyacın olursa demesi yeterli o an insan onu duymak istiyor ihtiyaç anında gelebilir düşüncesi oluyor rahatlıyor ama böyle keskin konuşmalar gelemem ya da 1 hafta gelirim demek yani bana kendi başının çaresine bak benden hayır yok demek gibi geliyor bana

İkinci seçenek daha olası geliyor bana
Ay demeee kız normalde çok fevri bir insanım sinirliyim bakma şimdi bebeler etkilenmesin stres olmasın ponçik ponçik takılıyorum en mutlu duygularımı şu 8 aydır yaşıyorum ömrüm boyunca bu kadar pozitif mutlu olmamıştım darısı lohusalığıma inşallah

Zaten onu soyluyorlar kuzum ama inan ki Allah'ım bize o gücü verecek bebislerimize acemide olsak kendi istedigimiz gibi rahat rahat bakmak en mantıklısı olacak belki çok uykusuz kalacağız yorulucaz aglicaz uzulucez ama günü sonunda kuzularimiz sağlıklica doğduğunda şükür edeceğiz kv anne falan filan valla bunlar takılacak mesele değil maddi manevî bu tüp bebek asamasinda hepimiz çok yıprandık böyle ufak tefek gereksiz şeylerde takilip hamilelikigini zehir etme ne kendine ne eşine ne prenseslerine

Cnm seni çok iyi anlıyorum, kalbinin nasıl kırıldıgını farkettım. Annen gelmicek belli. K. V ile bıkaç zaman bakıcaksın mecbur.o gunlerde gececek. Bn etrafımdada sendede şunu gördüm. Yanlış anlama lutfenanneler tabıkı basımızın tacı, bn nekdr istemıyorum, karışıyor desemde kan can, annemiz o.

Bnım annem torununa çok düşkün, ne işi olursa olsun, kocasını hrseyını bırakır gelir, canını verir ama bundaki pay tek torunu olması. Yengemin çocuğu olmuyor, oyuzden bnım oğlum tek torun, deli oluyor onun için, çok benimsiyor keske yengeminde çocugu olsaydı dıyorum, bukdr benimsedığı için çok çakışıyoruz cunku, kndi evladı gbi görüyor. şuan babamla yaşadıgı için gel desem biner anında gelir, kndını çocuklarına çok adamış. senın annende 3 torun görmüş bunun öncesınde. Senınde ikiz olunca ve k. V olunca geri çekilmiş annen, bıkmış kadın çocuk bakmaktan yorulmuş. Yengenin çocukları olmasaydı yada 1 çocugu olsaydı gelirdi bnce.

Mesela bzım akrabalardan 2-3 torunu olanlar farklı oluyor, destek olmuyorlar, bıkmışlarmı dıyım ne dıyım. Annem onları gördükçe şaşıp kalıyor, yahu insan torununa bunu yapmazmı, yavrularına şunu yapmazmı dıyor maddi ve manevi.
Anne dıyorum onlar hangı birine ne yapsın, senın tek torunun var, sen tabi varını yoğunu adıyorsun

Çok doğru diyorsun canım en çok ona üzülüyorum zaten herkes bu kadar zorluk yaşadığımı bilirken neden bana böyle davranıyor bir de en yakınlarım beni tanıyorlar huyumu biliyorlar diyorum. Sırf bebeklerim için zaten bu kadar pozitif kalmaya çalışıyorum yoksa cinnetlik amin Allahın izniyle gerçekten sağsalim hepimiz kavuşalım gerisiyle uğraşacak gücü sabrı rabbim versin

Bnım annem hayatta gitmez, hep yardım edıyım derdindedir. Kal desem 3 ay kalır. Çunku bi işi yok. Tek amacı çocukları ve torunları. 4 güne toparlarsın cnm, boşver. İnsan lohusayken kimseyi gözü görsun istemıyor

canım lütfen ağlama su akar yolunu bulur bir şekilde sağlıkla o güzel kızlar büyüyecek dünyaya gelen büyüyor bir çok insanda bu sıkıntı var bende de var kimse bakmaya yanaşmıyor eşim dün annem bakar bize dedi kaynanam 80 yasında istese de bakamaz kadıncağız kendine zor bakıyor en güzeli yardımcı ama o da çok pahalı idare etmek lazım bir yere kadar aslında yurtdışında avrupada amerikada anane babanne bakma kavramı yok bizim ülkemizde de yavaş yavaş bitiyor bizim ülkemizde biraz da ben dikkat ettim nasıl bakılacak kim bakacak stresi yükleniyor bize herkesin nasıl bakıldıysa milyarlarca insan nasıl büyüdüyse bunlar büyüyecek youtube da çok güzel newborn mom twins vs die videolar var anneler ne güzel büyütüyorlar kaç çocukları var birde onların en güzel sen bakarsın

Aslında kuzum çok doğru bir nokta tek olay bu bizde şuan. Abiminde tedaviyle ikizleri oldu hatta olmuyordu annem bana senin çocukların benim canım ciğerim olacak diyordu ee abimlerin olunca ben biraz örselendim. Yeğenlerimden biraz uzak kaldım çünkü annem onları haklı olarak o kadar bağrına basıyordu ki ben çok üzülüp etkileniyordum benim çocuğum olmuyor diye uzak kalıyordum psikolojim iyi gitmiyordu. Şimdi annem zaten görüp göreceğini gördü yaşadı o heyecanlarını geçirdi. Kız torunda gördü erkek torunda. Ama kv hiç daha torun görmedi şuan tam tersi durumdalar. O yüzden boşa kendimi yıpratıyorum yapacak bir şey yok sadece duygusalım sanırım hormonlardan yanımda olsun isterdim ya da bende de aynı heyecanları yaşasın isterdim

Eşimde öyle dedi kimse bakmadan da çocuk bu büyülerle elbet dedi zaten ben iş hayatımı evden çalışabilen biriyim en büyük artım ki iş yerimin bir çok özel haklar sunuyor anneye hemşire ebe bakıcı kreş gibi destekleri oluyor belki onlardan faydalanırım. Eşim zaten eve çok yakın çalışıyor bir telefonla hep eve gelebiliyor ne olursa olsun kimseye şükür hesap vermiyor zaten kendi iznini kendi belirleyen bir pozisyonda. Yani en kötü kendi yolumuzu kendimiz çizeriz bakarız dedi eşimde ben ağlayınca napsın herhalde çözüm üretiyor kendince ağlamam dursun diye ama ne bileyim diyorum ya insan duygusallıktan bir destek lafı duymak istiyor sadece bende o videolara bakıyorum hayranım ya millet dördüzlerine bakıyor

benim annesi kesinlikle bakmayan çok arkadaşım oldu benim yasım 39 annelerimiz ona göre bir yaşa geldiler fıtığı olan tansiyon sorunu yaşayan şekeri olan bir sürü ananeler de var isteseler de bakamadılar benim ananem bana bakmış ama 40 yaşındaymış :) dönem de değişiyor ve onların da bir hayatları var bence ananeler de saçlarını süpürge etmemeliler hayat geçip gidiyor onların da tam zamanları

Amin bizim tek suçumuz herkezi kendimiz gibi görmemiz rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizin derdi kendimize göre rabbim dağına göre kar veriyor sen boşver. Sen onu bunu birakta az kaldiii çok az hemdee heyecan doruktaaa benim sende durumlar nasıl

Benim annemin de bi işi yokki. kendi evi dışında her yeri yabancının evi olarak görüyor benim evimi de. Evde 2 tane bekar erkek kardeşim var. Aklı hep onlaarda .onların yemekleri çamaşırları n'olacak diye. Onlar da kocaman adam oldu. Ben daha önce hiç yenidoğan bakmadım. Bi sorun yaşarsam diye korku oluştu bakamazsam diye canım. Yani bunu annem de biliyor. Ama bu kadar gönülsüz olması canımı sıkıyor yoksa torunuma şunu alcam bunu yapcam diye hevesli gibi ama ben pek umrunda değil gibiyim. Neyse Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi ama

Hahaha kız ben bile korktum senden şuan 8 ayın patlamasını yaşamasın kv Allah'tan dokunulmazlığımız lohusalıkta da devam ediyor

Ben anneme bana daha şefkatli old dedim, sana değil beneğe şefkat göstericem dedi sonra pişman oldu özür diledi tabi ama işte söyleniyor arada laflar çok takmamak lazım

Hiç canını sıkma kimseye ihtiyacın yok çok güzel de bakarsın zaten bu grup bence sonrasındada aktif olur bişey olduğu zaman buraya yazarsın emin ol herkess sana tarif eder yardımcı olur bi şekilde halledeceğiz allahın izniyle sakın üzülme kendini yıpratma sağlıkla kucağımıza alalım da geresini hallederiz bi şekilde

Bana istemsiz korkular geliyor böyle anlık, mesela dışarı çıksam başıma birşey mi gelecek, ya bir yerde araba çarparsa kötü senaryolar getiriyorum gözümün önüne

Bende bi heyecanlıyım kuzu ya en son senin sakin geçiyordu erken doğum konusu yok sende maşallah nst ye girdin mi en son 28 hafta olmuşsundur benim çarşamba kontrol günüm bence Ocak sonu diyorum ben hala Allah bilir tabi de hissiyat işte bende işte heyecan korku bir arada bir de ilk ne olacak nasıl olacak insan bir bilinmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…