2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selam kızlar nasılsınız 30+3 haftamdayım . Kızlar bu geçen ayda oldu ama tekrar olunca size de bir sormak istedim . Gece uykumdan baldırama giren acıyla uyandım . Uykumdan bağırarak uyanmışım böyle damar damar üstüne gelme gibi bir acı yaşadım . Ve geçmedi hala devam ediyor acısı daha önce olduğunda da 2 gün sürüp geçmişti sizde de böyle bişey yaşandı mı ?

Hahahahah bence de . Hiç zorlanmadan çekmişler belli
Ashley kız senin kv iyidi ya noldu
Kız iyi zaten arada yılanlığı tutuyor seviyom yoksa ne dersem yapar. Birde öz kv değil o yüzden çok bir bağ yok. Geçen tartıştık aramız bozuk o yüzden bugünlerde sevmiyom. Ortalık karıştırma da üstüne yok kız siz hiç kocanızla kv dedikodusu yapabiliyonuz mu biz yapıyoz kocamla hahdakdjjs

canım kramptır bende gebelik önces olmuştu böyle geçmeyecek şekilde. Benimde bulaşıkla uğraşırken falan birden elime giriyor kramp yamuluyorum sanıyorum

Her gece yaşıyorum bazen sabah kalkınca ağrısı devam ediyor bazen devam etmiyor ama kramplar her gece giriyor baldırıma magnezyum kullanıyorum faydası yok malesef

bende yapıyom kocamla wlflwğqğeşfllf benim kocam çok hayırsız..benden çok çekiştiriyo

Valla ne zaman yapsam hep ‘’kötü niyetle söylememiştir , boşver he de geç’’ dediği için hevesim gursağımda kalıyor benim djsjsjs

aaaaaa benimkiyle yapıyoruz anası diyo gel benim yanımda doğur ben bakarım sana eşim diyo sen kafayı yersin orda hiç gerek yok

Geçmiş olsun canım ya

bende yapıyom kocamla wlflwğqğeşfllf benim kocam çok hayırsız..benden çok çekiştiriyo
Of seninki çok iyiymis ahahahhdjas benimki hadi neyse anası değil ondan seninki ahshhqdjaj arayıpta bulunamayan koca. Ama onlar daha tehlikeli ha aranızda kavga çıksa hemen anasını tutar ahshwjjds
Valla ne zaman yapsam hep ‘’kötü niyetle söylememiştir , boşver he de geç’’ dediği için hevesim gursağımda kalıyor benim djsjsjs
Hqhshqs klasik oğlan napsin

Şey dermişim bizde böyle bir delikanliyiz saol kuzum benim estağfurullah sen zaten çok güzel bir insansın

Geçende annen arayıp bebeğin kıyafetlerini yıka dedi diyerek gülmüştüm . He aynen ben hiç düşünemedim deseydin dedi ben şok djdjdjdj

yok kız benim kocam benci Anasıyla da kavga etmeyiz ben tek gelinim yanlıs anlarım diye bi sey diyemiyolar wlcmsşağdkgkşfşdög kavga edersek de beni tutar kesin

o kadar saat nasıl oturacaksınız sinemada tek sorum bu
Ben çok gittim hamileliğim boyunca en son mutluyuz filmine gittim gülmekten çocuk içimde helak oldu çok kıpraştı eşimde diyo ses yüksek acaba korkuyormu bana aksine koltukları çok rahat geliyor yayıla yayıla

Geçende annen arayıp bebeğin kıyafetlerini yıka dedi diyerek gülmüştüm . He aynen ben hiç düşünemedim deseydin dedi ben şok djdjdjdj
ay bizde geçen alışverişe gittik kvyle ben çok pembe istemiyorum kıyafet dedim kv alacaktı onları, mağaza çalışanlarının yanında ben kız olsun pembe pembe alalım diye ne dualar ettim diyor slcmaiwşdlfllflfşsşsöc eve geldim eşime anlattım diyor ki sanki her kontrolde cinsiyeti de ben soruyorum

Benim eşimde para harcamayı bilmez para sadece isim olarak para onun için yani savuruyordu eskiden parayı anası nasıl yetiştirdiyse tek çocuk diye bi evlendik ben tabi tutumlu hiçbir şey aldırmıyorum sıkıyorum yani çocuk şok oldu tabi deliyle evlendim diye ama şimdi alıştı benden beter bir de bizimki tornavida tutamıyor evde bir şey bozulsun ben yapıyorum ona alışamadı daha temizlik ütü yemek bulaşık artık yapıyor ilk zamanlar ona da yabancıydı eğitim verdim evde bir iki şimdi yere bir şey dökülünce bana kızıyor döktüm diye oturup siliyor sağolsun kv şok tabi oğluma naptın der gibi bilmiyor ki oğlu evde şov yapıyor aslanım

Hahahaha ay seninkinin o repliklerini hiç unutamıcammm sanırım . İkiz mi acaba falan demişti ya djsjsjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…