2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aklıma 16. Hafta da kumpir aşerdiğim geldi benim yerime de yiyin gerçi ben o vakit bir daha yemeyecekmiş gibi kumpir yemiştim
Hahaha ayy kuzum keşke yakın olsaydık hep beraber yeseydik inşallah belki bebisler doğunca yazın bir gün ayarlar görüşürüz ne kadar güzel olur

Kızlar adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu sizin de
Kuzum ben bir kere öyle hissettim çok korkmuştum hemen nstye girdim hastaneye gidip ama çok şükür bişey çıkmadı bazen cikadabiliyor bazı arkadaşlarda öyle hissedince düzenli sancı çıkmıştı ihmal etmemek lazım duş al gevse geçmiyorsa hastaneye bı git kuzum

Bir anda kayınvalidene nasıl hak verdin dimi. Ama çok kısa böyle saniyelik adjsjajsj
salise diyelim ama çok farklı karakterleriz anlayışımız falan benim oğlum 23 yaşında evde malak gibi yatıp iş sahibi olmasa rahatsız olurum aman oğlum istediğin gibi yaşa ben sana bakarım demem yani eşim benden sonra çalışma hayatına atıldı o da ben dedim yani artık ayıp olmuyor mu diye

Yok artık altına bez de bağlasaymış zorlanmasın oğlu tuvalete giderken. Herkes anne baba olmamalı cidden

Kanala mi yerlesiyor acaba kuzum muayenen ne zaman bazı bebekler erken yerlesiyor kanala

Ay 3 gündür bende de bir kaşıntı başladı. Ama niyeyse akşamları yoğun bir şekilde oluyor. Kendimi gözlemleyeceğim ben de bir kaç gün daha.
Kızlar benim Alt Ast değerlerim iyi ama safra asidi değerim yüksek geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum çok berbat bişey Benim göğüsümde başladı sonra avuç içi ayak ve tüm vücut kaşımaktan heryerim yara içinde bugün kontrolüm vardı maalesef ilaç değeri düşünmüyormuş yükselmesini önlüyormus 37. Haftaya girdiğimiz an doğum olacak o haftalara hayırlısı ile bi gelebilsek (

Canıuum çok geçmiş olsun. O hangi değerden belli oluyor ki ya bak yine takıldı kafama. Benimde çok oluyor kaşıntım

Yok artık altına bez de bağlasaymış zorlanmasın oğlu tuvalete giderken. Herkes anne baba olmamalı cidden
aman oğlum canım oğlum diye çocuğu nasıl şımarık yetiştirdiyse adam hayatında öyle aman aman zorluk görmemiş benim hayatımı dinlerken şşoklardan şoklara girdi çocuk bi de benim aile yapım bozuk diye istememiş ilk başta ben ok sonra öğrendim

Özellikle erkek çocuklara hiçbir zorluk göstermemiş, el bebek gül bebek büyütmüş ebeveynlere aşırı sinir oluyorum. Sonra bu erkekler evlenip iki maddi sıkıntı görünce evlendikleri kadına carlıyo çok harcama yapıyosun yetişemiyorum diye.

Haha tabi boru mu sandın inşallah yarın bir gün benim gelin de böyle yerlerde beni çekiştirmez
Ay yokkkk. Ama eminim ki bu sitede siz gelinleri fena çekiştireceksiniz djdjdjdj benim gelin 700 bine suda doğurcam diye tutturdu ohaaa yaniiii biz verdik 20 bin paşalar gibi olduk işte sezeryanımızı diceksinz gibi hissediyorum djdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…