2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
gbiz korku filmine gittik bi defa kıvrandım durdum hiç tat alamadım

ayyynısı nur usta diyordu en başta bana

Kızlar benim kv çocuk kilo alsın diye habire ceviz alıyor bana Diyor ki kilolu olsun sonra kilo aldırmaya uğraşmayalım Bende dedim ki anne bide o çocuğu doğurması var Olsun kızım diyo

Kızlar benim kv çocuk kilo alsın diye habire ceviz alıyor bana Diyor ki kilolu olsun sonra kilo aldırmaya uğraşmayalım Bende dedim ki anne bide o çocuğu doğurması var Olsun kızım diyo
Akılllı kadın vesselam. Benimki bu aralar ekmeği biraz fazla ye çocuk kilo alsın dedi djdjdjd

Kız bnımde kayınvalidem öz değildi rahmetli.
Eşim evlatlık benim. Oyuzden tek tabanca kimsesi yok

senin kv ayrı olay zaten wkfşsğwğdlckfk benimkinin kızları varya ordan biliyor. Ceviz ben hiç almıyorum eve resmen stok yapıyor kadın bittikçe getiriyor
Kız benimkinin de var kızı hem de 3 yaşında torun var ama kadın benim ekmek yemiyor olmama takık olduğu için kabız oldum desem ekmek yemediğindendir der

Kız bnımde kayınvalidem öz değildi rahmetli.
Eşim evlatlık benim. Oyuzden tek tabanca kimsesi yok
Ay o da kötü ya. Benim eşimin annesi en son kardeşinin doğumundan sonra vefat etti. Kp de sonra bi evlilik yaptı işte

Ay evet ya her aşamasında bir acaba mutlaka oluyor rahat rahat keyfini çıkaran çok az kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…