2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
biz birlikte olmaya başladığımızda ben tek yaşıyordum evimi geçindiriyordum sonra o işe başladı yavaş yavaş faturalara dahil ettim sonra kiraya öyle öyle alıştı şimdi allahtan kendi evimizdeyiz yoksa bu devirde zor hem kira hem çocuk ben cesaret edemezdim açıkçası bi de ben eğittim öyle böyle yettiriyoruz parayı

Qhahahshajs yok kız benden para istemesinler de isterse Okyanusda doğursun hahahqjd

gencaymerve canım nasılsın senin kontrol bugün dimi bizi haberdar et inşallah değerlerin düşmüştür canım
Dün gece çok zor geçti aşırı kaşındım heryeim kanadı artık Ayaklarımı ellerimi buzlu suda bekletince anlık rahatlatıo ama geçici ..Karaciğer değerlerim iyi zaten iyiydi onlar Safra sonucum daha çıkmadı ama doktorum düşmez biz ilaçla yükselmesini engellemeye çalışıyıruz dedi..Her hafta nst ile bebeğin stresi ölçülecek dayanabilirsek 37 haftaya girer girmez dogum olacak Excipial Lipo losyon kullanıyorum anlık rahatlatıyor..İnsallah 37 ye kadar dayanabilriiz kızlar dua edin bize (

Ayy bildiğin sen yetiştirmişsin koca adamı valla helal olsun herkes yapmaz

Qhahahshajs yok kız benden para istemesinler de isterse Okyanusda doğursun hahahqjd
Aahahahahh ay buna çok güldüm

Canıuum çok geçmiş olsun. O hangi değerden belli oluyor ki ya bak yine takıldı kafama. Benimde çok oluyor kaşıntım
Test yaptır mutlaka fark edilemezse Allah korusun bebek de büyük risk oluyormuş..En geç 37 de dogum olmak zorundaymış..Safra Asidi testi yaptır canım Alt Ast de baktır

Anı yaşa kız. Şuan daha gelinsin öyle düşün . Kayınvalide olunca biz erkek anaları olarak sizleri ayrı bi gruba alcaz zaten merak etme
Hahaha kız ben kv mi çok seviyorum ama ondan da kaynaklı hayatta art niyetli bişey yapmaz demez kendini tamamen bize çocuklarına torunlarina adamış bir insan annemden farksız benim için mesela ben kendim derim biliyor musun kerem senin 4. çocuğun sayılır diye ben çalıştım o baktı Allah razı olsun onu bir sevmesi var ogluum diye içim eriyor benim çok mutlu oluyorum kızlar diyor ya benim kocam bozuk galiba diye sanırım bende bozugum

Hayır sorun sende değil senin kv de bozuk yanlış üretim bu kadar kötünün arasında böyle çıkması normal değil. Arkadaşlar aslının kv desi de araştırılsın duy beni emniyet

ya normal tıbbi terimler diye hiç sormadım ne bileyim kendilerinin söylemesi gerekmiyor mu? ya da başka bi şey dediler de ben mi yanlış anladım. Ayyyy niye benimkiler böyle

Reactions: The
Test yaptır mutlaka fark edilemezse Allah korusun bebek de büyük risk oluyormuş..En geç 37 de dogum olmak zorundaymış..Safra Asidi testi yaptır canım Alt Ast de baktır
Kuzum alt ast değerim 2 hafta önce normal çıktı aslında ama safra asidi testi falan olmadı. Kaşıntı da 3-4 gündür var zaten. 2 hafta önceki testte çıkmaması normal sanırım

Ay maşallah senin şu güzel kalbini de çok seviyorum kız Hayattaki en büyük gayem senin gibi bir insana dönüşebilmek , başarabilir miyim sanmam

adam dünya iyisi baktım eksikleri var dedim eğitilir çakal şerefsizlerle uğraşmayalım
Hahahah ölü yatırım olmamış en azından djdj

Bilmiyorum ki bu kadar erken yerleşir mi haftaya cumartesi muayenem bir kendimi gözlemleyeyim ağrı geçmezse doktora yazarım ama normal zamanda ağrı yok tuvalete oturunca hissediyorum sadece
İnsallah geçer kuzum insan tedirgin oluyor gerçekten bende dün yatarken ayağımın arasına yastık almıştım bir vurdu vajinaya ama anlatamam sanki aşağı indi o an çok korktum hemen yastığı attım bacaklarımı kapatıp cenin pozisyonu aldım sipalar korkutuyor artık

Hayır sorun sende değil senin kv de bozuk yanlış üretim bu kadar kötünün arasında böyle çıkması normal değil. Arkadaşlar aslının kv desi de araştırılsın duy beni emniyet
Ahahahhahhaha sesli guldumm hahahaha hay Allah iyiliğini versin ben yarım saat yokum gulmem anca durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…