2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok kuzum taktıkça öyle hissetmeye devam edersin yarına geçer merak etme bazen bende öyle hissediyorum kontrol günü rahim uzunluğu normal çıkıyor

Bak elinde verilerle geliyor sana boşa konuşmuyorum hesabı benimki de şöyle yap ya da böyle beslen sıfır ilgi ve destek
Kız verilerle gelse ne olacak yine karışıyor neyseki bu sefer oh iyi iyi kilo almışsın diyor yahu 88 kilo oldum 68 ile başladığım bu yolda bırak 8. Ayımda alayım kilo ama çatlamamışsın neden diyor maşallah de dedim

Ahshqjdjsj birde kabullenmemiş olsaydı düşünsene hemşireler çocuğu getiriyor e bu kııız diyor qhshhqhsjw
iwlfsşüwğwöföv bana lvnin yanında diyolar ki e hiç çirkinlesmemissin bende diyorum ki kızımın güzelliği kendine yetiyor demek ki benden almaya gerek duymadı wkcşsğsödkcl sonra başlıyolar e karnın sivriiii hiç bitmiyolar hakikaten napalım canm kızım annesine kilo aldırmıyor her seyi kendi sömürüyor

A iyi + puan

Kuzum büyük ihtimalle bebeğin pozisyonu değişti oraya indi başka bir ağrı sanci yoksa sorun etme

Yok kuzum taktıkça öyle hissetmeye devam edersin yarına geçer merak etme bazen bende öyle hissediyorum kontrol günü rahim uzunluğu normal çıkıyor

Film izlemeye başladım şimdi odak noktamı değiştireyim

Kız benimkinin de var kızı hem de 3 yaşında torun var ama kadın benim ekmek yemiyor olmama takık olduğu için kabız oldum desem ekmek yemediğindendir der
Al birini vur ötekine. Niye böyle ya bunlar.

BEnim KV de geçen eşime sormuş bebeğin kilosunu. 24. haftada 790 gramdı en son. "Aaaıyyy çok zayıfff, e annesi hiç bişi yemiyor ki bebek kilo alsın" demiş. Hayır oturduğumuz şehirler bile farklı. Ayda 1 görüşüyoruz. Nasıl yemediğime karar verdi anlamadım. Geçen hafta evlerine gittik. "suratın çökmüş iyice cılızlaşmışsın" dedi.

Ya sabır.

25.haftamda 750 gramdı ne abartıyolar bu kilo işini şu an haftasıyla uyumlu gayett

Benimkide öyle doktor diyor ki bugün 1720 gram, 2 kilo doğsa iyi diyor bende dedim inşallah 2 kilo doğacak. Ne diyeyim bilmiyorum ki gerçekten bazen bunalıyorum bende
ben en son 28.haftamda gittim 1200 gramdı. Senin niye 2 kilo canım erken mi olcak doğumun?

Kızlar geceleri birden uyanıp uzun süre uyuyamadığınız oluyor mu, benim bir kaç gündür gecenin Bi vakti uyanıyorum yarım saat uyuyamıyorum neden böle oluyo anlamadım.
bende oluyo aşırı mide yanmasından maalesef ki ama sanırsam mart grubunun çoğu hamişinde uykusuzluk problemi var bu ara

Ben sorucam doktora ya niye acaba, zaten sürekli tuvalete kalkmaktan ağlıcam artık
Doktor ne desin kız normal diyecek sen 30 dk uyuyamadığına şükret ben sabah 4-5 de uyuyorum bazen de sabah 6 da uyanıyorum bir daha tık yok. Bazen ağırlıktan bazen wc den sonra uyku tutmuyor bazen tekmelerden bazen acıkıyorum bazen belim ya da kaburgalarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…