Kızlar ben burayı okudukça öğreniyorum hep bir şeyler benim son 3 kontrolde plasenta previa diyolardı bugün burda birinde okudum internetten baktım bebeğin eşinin rahim ağzını kapatmasıymış, hiç bi şey demediler kendi kendine düzelen bi şey mi acaba? Ya da şu an erken olduğu için mi bir şey demiyoelar anlamıyorum
canım geçen kanamam olduğunda acildeki doktorda bana aynı konudan bahsetti 28+4tü gittiğimde kanama bundan olmuş olabilir dedi bu takip edilecek bir durum dedi böyle giderse normal doğum yapmak mümkün olmuyor dedi zaten benim vajinadaki varis kaynaklı normal doğum yapmam mümkün olmadığı için takılmadım
kızlar günaydın bugün benimde kontrolüm var daha doğrusu dün bahsettiğim garip kokulu kanama ve akıntı için çağırdı doktorum dualarınızı esirgemeyin lütfen buna gerçekten çooook ihtiyacım var
Ay ben de hep mide yanmasıyla uyanıyorum. O kadar kötü ki halsizlik yapıyor ben de. Şurup ya da tablet alınca kısa süre rahatlıyorum sonra yine aynı. Geçen hafta çok kötü bulantı geldi çıkardım ne varsa. O zamandan beri daha kötü yanıyor . Su içsem yanıyor midem.
Günaydın kızlar, güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Bugün benim kontrol günüm,
Dualarınızı beklerim
Sonrasında da endokrine randevum var,
Tahlil vs derken yarı günüm hastane de geçecek
kızlar günaydın bugün benimde kontrolüm var daha doğrusu dün bahsettiğim garip kokulu kanama ve akıntı için çağırdı doktorum dualarınızı esirgemeyin lütfen buna gerçekten çooook ihtiyacım var
Ben kullanmıyorum. Kalsiyum çok önemli diyorlar ama çok az doktor veriyor kalsiyumu. Neden anlamadım. Diğer OMEGA magnezyum gibi takviyeleri hepsi veriyor ama
Ben kullanmıyorum. Kalsiyum çok önemli diyorlar ama çok az doktor veriyor kalsiyumu. Neden anlamadım. Diğer OMEGA magnezyum gibi takviyeleri hepsi veriyor ama
Gerçekten vermemesi saçma benim dişlerim çürüyor kalsiyumu az alınca kalsiyum alıyorum ama yetmiyor sizin kullandığınız bir takviye varsa sorayım dedim alacağım