Bende bi heyecanlıyım kuzu ya en son senin sakin geçiyordu erken doğum konusu yok sende maşallah nst ye girdin mi en son 28 hafta olmuşsundur benim çarşamba kontrol günüm bence Ocak sonu diyorum ben hala Allah bilir tabi de hissiyat işte bende işte heyecan korku bir arada bir de ilk ne olacak nasıl olacak insan bir bilinmezde
Doktor ne desin kız normal diyecek sen 30 dk uyuyamadığına şükret ben sabah 4-5 de uyuyorum bazen de sabah 6 da uyanıyorum bir daha tık yok. Bazen ağırlıktan bazen wc den sonra uyku tutmuyor bazen tekmelerden bazen acıkıyorum bazen belim ya da kaburgalarım ağrıyor
Ama bak hepsinin sebebi var benim Bi yerim ağrımasada wc ihtiyacım olmasada Bi anda zınk diye uyanıyorum. Dün mesela yarım saatti ama bazen daha çok uzadığıda oluyor. Youtube a Asmr sleep yaz, calm moon asmr olanın videolarını izle beni 10 dk da uyutuyor
BEnim KV de geçen eşime sormuş bebeğin kilosunu. 24. haftada 790 gramdı en son. "Aaaıyyy çok zayıfff, e annesi hiç bişi yemiyor ki bebek kilo alsın" demiş. Hayır oturduğumuz şehirler bile farklı. Ayda 1 görüşüyoruz. Nasıl yemediğime karar verdi anlamadım. Geçen hafta evlerine gittik. "suratın çökmüş iyice cılızlaşmışsın" dedi.
Hahahah benimki de vitaminlerini kullanıyor musun yüzün solgun demişti ama geçen gittiğimizde bende ‘’anne bir şeyin yok dimi yüzün bembeyaz olmuş’’ dedim
Doktor ne desin kız normal diyecek sen 30 dk uyuyamadığına şükret ben sabah 4-5 de uyuyorum bazen de sabah 6 da uyanıyorum bir daha tık yok. Bazen ağırlıktan bazen wc den sonra uyku tutmuyor bazen tekmelerden bazen acıkıyorum bazen belim ya da kaburgalarım ağrıyor
Bi tek bana işlemiyor uyuyup uyanırsam geri uyuyorum ama hiç uyumazsamm uyku tutmazsaaa vay halime otururum sabbbaha kadar tekmelere uyanıyorum bazen ama geri şıpıdık uyuyom ,
Aynen canım çok kalabalık oluyor o hastane. Yıllar önce babam onkolojide tedavi görmüştü dediğin gibi devlet hastanesi kadar kalabalıktı. Instagram'da Mustafa sağlam var medstar doktoru onu takip ediyorum ben de
Eşim Sude Defne'nin defnesinden vazgeçmek istiyor, en çok koyulan 2. İsim olmuş 2023'te diye şimdi inşallah benim de beğendiğim bi isim seçer. Annemin adı sude. Yanına şimdi isim arıyorum ki öneriyim belki benim önerilerden seçer. Aklımda şunlar var: Nehir, lalin, yağmur, Nil, Leyla, elif, derin
Eşim Sude Defne'nin defnesinden vazgeçmek istiyor, en çok koyulan 2. İsim olmuş 2023'te diye şimdi inşallah benim de beğendiğim bi isim seçer. Annemin adı sude. Yanına şimdi isim arıyorum ki öneriyim belki benim önerilerden seçer. Aklımda şunlar var: Nehir, lalin, yağmur, Nil, Leyla, elif, derin
Kızlar gunaydin sabaha kadar benim gbi rüya gören var mı ya kac gecedir uykuya geçtim anda başlıyor rüyalar gözlerimi açtığım anda da bitiyor deli olacağım derin uykum yok resmen sanki uyku iicn yatiyorum
Kızlar gunaydin sabaha kadar benim gbi rüya gören var mı ya kac gecedir uykuya geçtim anda başlıyor rüyalar gözlerimi açtığım anda da bitiyor deli olacağım derin uykum yok resmen sanki uyku iicn yatiyorum
Günaydın kızlar, güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Bugün benim kontrol günüm,
Dualarınızı beklerim
Sonrasında da endokrine randevum var,
Tahlil vs derken yarı günüm hastane de geçecek
Dualarınızı beklerim
Dualarınızı beklerim