Genel Markalar 100 Adet Isme Özel Mavi Balonlu Fil Hoşgeldin Erkek Bebek Hediyelik Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
sağlıkla gelsin afiyetle yiyin çok güzel nerden sipariş canım bende aynısından düşünüyorum benim çok gelen gidenim olmayacak ama hastanede hemşirelere falan dağıtırım diye düşündüm
sağlıkla gelsin afiyetle yiyin çok güzel nerden sipariş canım bende aynısından düşünüyorum benim çok gelen gidenim olmayacak ama hastanede hemşirelere falan dağıtırım diye düşündüm
Amin canım AminBurdan sipariş etdim benimde gelenim gidenim çok fazla olmucak benim zaten burda kimsem yok bir tek eşimin ailesi annemlere dağıtırım ve hemşireler
Genel Markalar 100 Adet Isme Özel Mavi Balonlu Fil Hoşgeldin Erkek Bebek Hediyelik Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Amin canım AminBurdan sipariş etdim benimde gelenim gidenim çok fazla olmucak benim zaten burda kimsem yok bir tek eşimin ailesi annemlere dağıtırım ve hemşireler
Gerçekten vermemesi saçma benim dişlerim çürüyor kalsiyumu az alınca kalsiyum alıyorum ama yetmiyor sizin kullandığınız bir takviye varsa sorayım dedim alacağım
Kızlar ben burayı okudukça öğreniyorum hep bir şeyler benim son 3 kontrolde plasenta previa diyolardı bugün burda birinde okudum internetten baktım bebeğin eşinin rahim ağzını kapatmasıymış, hiç bi şey demediler kendi kendine düzelen bi şey mi acaba? Ya da şu an erken olduğu için mi bir şey demiyoelar anlamıyorum
Canımmm sakın ihmal etme yakın zaman da git sor imkanin varsa bi ozele git orda baktır doktorun soylememesi cok sacma cunku dikkat etmen gereken durumlar var ilişki ve ağır kaldırmak kesinlikle yasak hareketlerine dikkat etmen gerekiyor ben 13.haftamda devlet acilde doktorlar kendi aralarinda konuşurken duydum sonraki ay kendi doktoruma sordum ama doktorum suan icin erken dedi 21.haftada detayli ultrasonda göründü ondan sonra doktorum önemsedi 28. Haftaya kadar plasentanin yukari cikmasi daha yuksek bir ihtimal ama benim hic degismedi yeri 33 haftanin icindeyim gecen hafta doktor sezaryeni kesinlestirdi artik yeri degismezmis aklina takilan herseyi sorabilirsin insallah senin kontrolde yukari cikmis olur rahatlarsin
Şimdi çıktım canım
Bebeğim tahmin ettiğim gibi kendi haftasından gerilemiş
Moralim bozuldu, kilosu sadece
Diğer ölçümler haftasıyla uyumluydu
Yarın başka bir diyetisyenle görüşeceğim
Kadın doğum doktoru kafaya takılacak bir şey değil, üzülme sakın dedi, senin için rahat olsun haftaya tekrar bakalım dedi
Diğer çocuklarımı ne kadar doğurduğumu söyledi, büyüğünü 2900 ve 3500 doğurmuştum
2900 den az olmaz dedi, öyle işte
İnşallah haftaya toparlar
Şimdi çıktım canım
Bebeğim tahmin ettiğim gibi kendi haftasından gerilemiş
Moralim bozuldu, kilosu sadece
Diğer ölçümler haftasıyla uyumluydu
Yarın başka bir diyetisyenle görüşeceğim
Kadın doğum doktoru kafaya takılacak bir şey değil, üzülme sakın dedi, senin için rahat olsun haftaya tekrar bakalım dedi
Diğer çocuklarımı ne kadar doğurduğumu söyledi, büyüğünü 2900 ve 3500 doğurmuştum
2900 den az olmaz dedi, öyle işte
İnşallah haftaya toparlar
Kuzum yine de sıkma canını maşallah toparlar neden geriliyor peki diyetten dolayı mı yani bence farklı bir diyetisyenle görüş daha iyi gelir sana da belki