Şimdi çıktım canım
Bebeğim tahmin ettiğim gibi kendi haftasından gerilemiş
Moralim bozuldu, kilosu sadece
Diğer ölçümler haftasıyla uyumluydu
Yarın başka bir diyetisyenle görüşeceğim
Kadın doğum doktoru kafaya takılacak bir şey değil, üzülme sakın dedi, senin için rahat olsun haftaya tekrar bakalım dedi
Diğer çocuklarımı ne kadar doğurduğumu söyledi, büyüğünü 2900 ve 3500 doğurmuştum
2900 den az olmaz dedi, öyle işte
İnşallah haftaya toparlar
Kuzum bak doktorunda dedi kafaya takma ciddi bir durum olsaydı doktorlar hemen söylüyor kendin benden daha iyi biliyorsun.Şimdi kaç haftalıksın ne kadar dedi bebiş?
Şimdi çıktım canım
Bebeğim tahmin ettiğim gibi kendi haftasından gerilemiş
Moralim bozuldu, kilosu sadece
Diğer ölçümler haftasıyla uyumluydu
Yarın başka bir diyetisyenle görüşeceğim
Kadın doğum doktoru kafaya takılacak bir şey değil, üzülme sakın dedi, senin için rahat olsun haftaya tekrar bakalım dedi
Diğer çocuklarımı ne kadar doğurduğumu söyledi, büyüğünü 2900 ve 3500 doğurmuştum
2900 den az olmaz dedi, öyle işte
İnşallah haftaya toparlar
Canım hersey haftasıyla uyumluymuş maşallah moralini bozma anladığım kilo almış ama senin düşündüğün kadar almamış 2900 den az olmaz demiş doktorun şahane hepimiz 4 kilo doğurmayacağız sonuçta sağlıklı olsun da inşallah
Kuzum yine de sıkma canını maşallah toparlar neden geriliyor peki diyetten dolayı mı yani bence farklı bir diyetisyenle görüş daha iyi gelir sana da belki
Diyetten olduğunu düşünüyorum ben
Görünen birşey yok, doktorun içi rahat benim içim rahat olsun diye haftaya tekrar gel dedi
Ben farklı bir diyetisyene yarına randevu aldım zaten, inşallah iyi gelir bebeğime
Kuzum bak doktorunda dedi kafaya takma ciddi bir durum olsaydı doktorlar hemen söylüyor kendin benden daha iyi biliyorsun.Şimdi kaç haftalıksın ne kadar dedi bebiş?
Canım hersey haftasıyla uyumluymuş maşallah moralini bozma anladığım kilo almış ama senin düşündüğün kadar almamış 2900 den az olmaz demiş doktorun şahane hepimiz 4 kilo doğurmayacağız sonuçta sağlıklı olsun da inşallah
Ben magnezyumu 11. Haftadan beri kullanıyorum. Doktor magnefect vermişti. Ondan 2 kutu bitti. Sonra kendim ocean extramag aldım. Onu kullanıyorum. Ama dizlerimde benim de ağrım oluyor eğilip kalkarken özellikle ama bünye alışık olmadığından bu kiloya taşıyamıyor diye ağrıyor diye düşünüyorum
evet canım doktorum önerdi ben de süt yoğurt peynir vs yiyorum ama dişlerim için özellikke bir de bazen ağrım oluyor bel sırt ona da iyi gelir diye düşünerek 2günde bir içiyorum memnun kalırsın iyi bir takviye
evet canım doktorum önerdi ben de süt yoğurt peynir vs yiyorum ama dişlerim için özellikke bir de bazen ağrım oluyor bel sırt ona da iyi gelir diye düşünerek 2günde bir içiyorum memnun kalırsın iyi bir takviye
Cnm ölçüleri haftasıyla uyumlu sonuçta bu daha önemli bılıyosun
Her bebek 150-200 gr ileri ya da geri çıkıyor. Üstelik senin haftanda bu kilo iyi bnce bnım 28+4 te 1250 imiş. Çokta bi fark yok. Bnce hrsey normal çıkmış.
Sen yınede diyetını değiştr, bak bu diyet seni strese soktu. Bnce daha fazla beslenmelisin. Bakalım başka dıyetçi nasıl bir dıyet verecek, karşılaştr
Bence diğer ölçümlerin normalse hiç takılma canım . Benim kız da minyon olacakmış . Önemli olan bebeğe giden kan akışında problem olmaması dedi doktor . Yani bebek düzenli olarak anneden beslenebiliyorsa problem yok .. bu beslenmeyi sağladığı sürece minyon olması bizim için doğumda kolaylık olur bile dedi hatta :)