2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Geçmiş olsun .Kuzum rahim sğzı ölçüsü kısalıp uzayan bir şeymiş. Dinlenmeyle normale dönebilir. Senin tek yapman gereken bol bol dinlenmek

Kızlar bebişinize saç tarağı ne aldınız? İnternetten bakıyorum bu eşek mi at kılı fırça mı ne var. Onların görüntüsü sanki sertmiş gibi geliyo. Acımaz mı bebişin kafası.
Kuzum bunu aldım ben yorumları çok iyi kokusuda yok lavanta kokuyor

Gecmiş olsun canım hiç kalkma dinlen Allah büyük 37 görek yeterki

Aynen at kılı benim bile canımı acıtıyor kuru fırçalama moda oldu bi ara almıştım ama üşeniyorum düzenli kullanmaya
Benim bacaklarım yılan derisi gibi olmuştu bir ara ben kullanmıştım geçirdi çok severim kuru fırçalamayı oturduğum yerde fosur fosur kendimi kaşımaya bayılırım bazen sırtıma yaptırıyorum eşime duşa girmeden süper oluyor

Allahın izniyle inşallah canım üzülme

canım bence evde bol bol yat dinlenirsen uzunluk dayanır inşallah çok hareket etme aman

Kızlar pıhtılaşma için ecopirin kullanan var mı? Daha önce iki kaybı olan arkadaşım var da genetik sonucunda pıhtılaşma çıkmış böyle bir durum yaşayan var mı doktorunuz nasıl bir yol izlemişti?

Canım benim çok gecmis olsun Allahım daha kötülerinden korusun çalışıyor muydun ? Evdeysen yat bol bol hiç iş yapma rahim uzunluğu kısalması anca öyle duruyormuş Allahım yardımcın olsun kuzum

Ben coraspirin kullanıyordum kuzum ama teste pıhtılaşma yoktu benim önceki kaybımdan dolayı önlem amaçlıydı ama 18. Hafta da bıraktım kanama tetiklediği için

Korkma kuzum Allahın izniyle bol bol dinlenebilirsen yatarak bir şey olmaz rahim uzunluğun kaç olmuş

Pıhtılaşmam olmasa bile kayıblarım olduğu için hala oksapar vurduruyorum ecopirin yazmadı bana belkide pıhtılaşmam olmadığı için ama eskiden kullanıyordum ben bana kanama veriyordu

kızlar ateşim 38den inmiyor 6 saat önce serum aldım fakat yine yükseldi ve inmiyor ne yapmamı önerirsiniz bilginiz var mı
Çok geçmiş olsun eklem yerlerine limon sür . Diz kapağının arkasına, bileklerine, dirsek içlerine. İnşallah iyi gelir

Kızlar bebişinize saç tarağı ne aldınız? İnternetten bakıyorum bu eşek mi at kılı fırça mı ne var. Onların görüntüsü sanki sertmiş gibi geliyo. Acımaz mı bebişin kafası.
Hahahaha at kılı mıı deli kız ben isim yazılı yaptırdım

Eklentiler

• 30BEDDD5-6A68-4EA9-A9C4-54FD857E6921.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 79
İşe yarıyor o zaman demekki geçirdiğine göre o ne kız öyle at tımar eder gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…