2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
1 hafta geri görünüyor kız benimde
Bu ultrasonlarda hep değişik ölçüyor sanırım
Bilmiyorum canım 21. Haftada benim 360 Gr ölçmüştü çok üzüldüm zayıf diye çünkü alt sınırdaydı haftasına göre. 25. Haftada 845 ölçtü o zaman iyiydi haftaya göre ortalaması normaldi. 29+5 te işte yine haftasına göre alt sınırda. Ama doktor bana hep normal diyor. Kan akışları plesanta falan normal diye. Riskli bişey görmediğinden de hep ayda 1 çağırdı beni. Korkuyorum ben de bazen geri mi kalıcak diye bence seninkinin kilosu güzel canım bebeğin sağlığı iyi olsun zayıf olsa ne olacak ki. Yeter ki Sağlıklı doğsun sen ona kilo aldırırsın sonra

Kızlar trendyoldan bunu siparis verdim Aslında magnet falan istemiyordum ama 1.derece akrabalara anı olur dedi eşim bende böyle açacak olanı seçtim en azindan işe yarar ben çok kaybediyorum gazoz acacaklarini
Kız nasıl başarıyorsun kaybetmeyi. 35 yaşındayım annemdeki o gudubet açacaklar kaybolmadı 1 defa bile ki yeni alalım

kızlar tam buraya yazdım ya öğleden sonra muayenem diye doktorum aradı gel diye gittim kontrol etti enfeksiyon için ilaç verdi bu basit hadi kolay ama zaten açılmam vardı bide ona rahim uzunluğumun kısalması eşlik etmeye başlamış erken doğuma biraz daha yakınlaşmış oldum artık daha sıkı takibe alacak beni 2 haftada 1 gelmeye başla artık dedi yarın 29 haftalık oluyorum biraz korktum

kızlar ateşim 38den inmiyor 6 saat önce serum aldım fakat yine yükseldi ve inmiyor ne yapmamı önerirsiniz bilginiz var mı
Parol al mutlaka.

Bir havluyu ıslat sürekli başına, kollarına falan koy değiştire değiştire.

Bir de su tüketmeye çalış.

Ah canım korkma bol bol dinlen hareketlerine dikkat et Allahın izniyle 37 leri görürsün çok kişi gördüm rahim uzunluğu kısa olup 37 yi geçenleri

Kızlar bebişinize saç tarağı ne aldınız? İnternetten bakıyorum bu eşek mi at kılı fırça mı ne var. Onların görüntüsü sanki sertmiş gibi geliyo. Acımaz mı bebişin kafası.
Keçi kılı olan yumuşacık oluyor canım . At kılı selülit için o çok sert

Kızlar bebişinize saç tarağı ne aldınız? İnternetten bakıyorum bu eşek mi at kılı fırça mı ne var. Onların görüntüsü sanki sertmiş gibi geliyo. Acımaz mı bebişin kafası.
Ahanda linkliyim seni

Ben trendyoldan isminle yaptırdım canım göründüğü gibi değil yumuşacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…