2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim çok gecmis olsun Allahım daha kötülerinden korusun çalışıyor muydun ? Evdeysen yat bol bol hiç iş yapma rahim uzunluğu kısalması anca öyle duruyormuş Allahım yardımcın olsun kuzum
kuzum çalışıyorum

Ben coraspirin kullanıyordum kuzum ama teste pıhtılaşma yoktu benim önceki kaybımdan dolayı önlem amaçlıydı ama 18. Hafta da bıraktım kanama tetiklediği için

Pıhtılaşmam olmasa bile kayıblarım olduğu için hala oksapar vurduruyorum ecopirin yazmadı bana belkide pıhtılaşmam olmadığı için ama eskiden kullanıyordum ben bana kanama veriyordu
Genetik test sonucunda çok az pıhtılaşma çıkmış ama üniversite hastanesinde ki doktor kan sulandırıcıya gerek yok diyip göndermiş bir oğlu var ona hamileyken de hep kanaması olmuştu ve doktoru ecopirin ile desteklemişti şimdi o doktor yaşadığı şehirde değil tabii üniversite hastanesinin genetik bölümüde böyle deyip yollayınca şaşırmış çok bende sizlere sormak istedim açıkcası çok tuhaf geldi banada

İlkinde kullanmışsa bence doktorunu değişsin bir başka doktorunda fikrini alsın

Bana da testimde pıhtı çıkmayınca kan sulandırıcı gerek yok dediler ama önceki gebeliğim 4. Ayda kalbi durunca bu sefer önlem amaçlı hem iğne hem aspirin kullandım hap olarak. Ama detaylı ultrasonda 18. Haftada bıraktırdılar çünkü kanamam sürekli oluyordu bir de aspirin iğneye göre daha etkili aspirin daha uzun süreli vücutta kalıyor iğne kısa etkili kalıyor yani iğne de verebilirlermiş aslında ama iğneler pahalı diye belki hap vermişlerdir hap genelde 100 mg veriliyor kuzum ama yine de kan sulandırıcı kullanabilir aktif bir kanaması yoksa tabi

Kızlar bebişinize saç tarağı ne aldınız? İnternetten bakıyorum bu eşek mi at kılı fırça mı ne var. Onların görüntüsü sanki sertmiş gibi geliyo. Acımaz mı bebişin kafası.
Bnım oğlumun saçı 1 yaşına kdr yoktu, keldi 2-3 yaşlarında bi saçı vardı gör bonus, şuan 12 yaşında çok gür ve kalın telli saçları var.

Tarak çok acil bi ihtıyac değil bnce. Saçları olmayabılıyor

Bencede ya muhakkak iyi bir doktorun görmesi gerek üniversite hastanesi kalabalık ilgilenmediler çok belkide
Üniversite hastanesi banada dedi kullanma ecopirin gerçi bende pıhtılaşma çıkmadı ama bak mesela şimdi oksapar hala vurduruyorum sonuçta kan sulandırıcı

Kuzum onunda bir gebeliğinde kalbi durdu diğerinde ise kalp atışını duymadan kaybetti kürtaj oldu iki kez ikincide genetik bakılması gerek dediler sonuçta az miktarda olmasına rağmen pıhtılaşma çıkmış ama doktorun gerek yok demesine bende şaşırdım rica etti sorar mısın grupta yaşayan var rmı böyle bir durum doktorları nasıl bir yol izlemiş diye . Şimdi sizin söylediklerinizin hepsini atacağım ona en azından bir kaç farklı doktor bulur ve görüşlerini alır çok daha iyi olacaktır böylesi çok sağol kuzum

Bencede ya muhakkak iyi bir doktorun görmesi gerek üniversite hastanesi kalabalık ilgilenmediler çok belkide
Pıhtılaşma sonucunu bıkaç doktora ayrı ayrı göstersin.
Bndede pıhtılaşma var. 3-4 doktordan fıkır aldım. 1 tanesi hem iğne hem coraspin dedi. Diğerleri sadece iğne dedi.
Şuan 10.haftadan beri hergün iğne kullanıyorum.
Pıhtılaşma bazı genlere göre belirlenıyor mesela perinatolog bnim raporu gördü sende pıhtılaşma yok dedi.
Şu şu genler homozigot olsaydı ozamn olurdu dedi. Ama bn tabii buzamana kdr gelmişin nie bırakayım iğnemi. Faydası var zararı yok bnce

Cnm rapora gore değişir. Hangi genlerınde pıhtılaşma var. Bu önemli.
Her doktor farklı söylüyor işte, kımısı var dıyor kımısı yok. Varsa bna atarmısın raporunu bi?

Direkt bu kadar pıhtılaşma sebep oldu diyemeyiz demişş kıza ve yollamış ilk gebeliğin de ecopirin sürekli ecopirin kullandığını belirttiği halde önemsememiş hiç bu durumu ya. Tamam kuzum çok teşekkür ederim bu mesajların hepsini atacağım kendisine bencede en mantıklısı bir kaç farklı doktordan fikir almak. Peki sen gebelikten önce mi kullanmaya başladın öğrendikten sonra mı?

Doktorunla konuş o zaman canim heyet raporu falan diyorlardi ona uygunsa iznin 2 3 hafta erken baslar zaten 32de izin basliyor heralde
evet 32dde başlıyorda iş yerim çok prblem değil burada da yatıyorum ben çok sıkıntı olursa rapor alırım mutlaka

Her doktor farklı söylüyor işte, kımısı var dıyor kımısı yok. Varsa bna atarmısın raporunu bi?
Atıyorum kuzum hemen

Normal doğumda çok önemli tabii bu durum beni sezeryan olacağı için 4 kg olsa da olur benimkide minyon galiba,haftaya tekrar görecek bakalım o zaman iyi şeyler duyarım inşallah
Canım 29 haftaya göre 1300 normal aslında
1 hafta geri çıktı kuzum, burada kızlarda söyledi, ultrasonlarda farklı ölçüyor sanırım
Benim 2 kaybım olduğu için coraspirin ve oksapar kullandırttı, coraspirini detaylıda bıraktırdı, ben hiç bir test yapmamıştım,2 kaybım olduğu için verdi

Kuzum peki gebelikten önce mi başladın sonra mı başlamak gerek ilaca acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…