2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben tansiyon probleminden dolayı kullanıyorum ecopirin hamilelik başından beri

Üniversite hastanesi banada dedi kullanma ecopirin gerçi bende pıhtılaşma çıkmadı ama bak mesela şimdi oksapar hala vurduruyorum sonuçta kan sulandırıcı
Bende oksapar kullanıyorum doktor kaçıncı haftada bıraktıracak kan sulandırıcı iğne oksaparı canım söyledi mi sana

Bende oksapar kullanıyorum doktor kaçıncı haftada bıraktıracak kan sulandırıcı iğne oksaparı canım söyledi mi sana
Yok canım söylemedi her defa giderken soruyorum devam diyor bana benim birde kalçadan progestan iğnemde var onuda bıraktırmıyor

Benimde aynen canım kendi özel doktorum hamileliğimi öğrendiğimde 7. Haftada kan pıhtılaşması az düzeyde ama kayıpların olduğu için oksapar başlayalım demişti , sonra ben bir de perinatalog a da ayda 1 gittim kontrole hep o da kullanmasan da olurdu ama başlamışsın raporun var kullanmaya devam et ama günaşırı kullan dedi öyle yapmaya başladım 10. Haftadan itibaren

Cnm bnım pıhtılaşma sonucum 10. Haftada geldi. Yani 10. Haftaya kdr bebek geldi iğnesiz. ALLAHIN işi bilemeyiz tabi. Bnım özellikle yaş faktorum var dıye ve 3 kımyasalım var dıye iğne verdıler, bunlarda bi sebep.
Ama kımyasallarımın sebebini kesınlıkle pıhtılaşmaya baglamıyolar.

doğumdan sonra da pıhtı atmasın diye bir 10 gün falan kullandırabilirlermiş ama doğumdan 24 saat önce galiba iğne
Onuda duydum doğumdan sonrada biraz kullandırıyorlarmış.

Acaba bna nezamn bırak dıyecek, iğne kullanmalısın dıyen doktor bu değildi. İğneye pek grek gormuyor, kafasına göre bısey soylıcek bnce.

Çok sıcak bakmıyor iğneye. 14.haftaya kdr gttıgım prof dr bıle sıcak bakmıyordu. Bna bısuru örnekler verdi keramet iğnede değil dedi. Bi hastası varmış. 5 düşük yapmış. 4ünde iğne kullanmış düşmüş. En sonuncusunda hıcbısey kullanmamış. Bebiş sağlıklı olmuş. Söyle şimdi iğnenin bi kerameti varmıymış dedi bna

Evet canım, herkesin ultrasonu farklı ölçüyor baksana, benim doktorun ultrasonda bu kilo 1 hafta geri göründü
Evet, diyet beni çok sıkıntıya soktu bu bir gerçek, ne karnım ne ruhum doydu, kendimi çok kötü hissettim, zaten bir kaç gündür diyetini uygulamıyorum, yarın başka bir diyetisyenle görüşeceğim
İnşallah bebeğime de bana da iyi gelir
Doğumdan sonra da kullanabilirsin bir süre demişti bana ilk gittiğim doktor, şimdi gittiğim doktor oksapara devam diyor, 22.haftada coraspirini bıraktırdı perinatolog prof idi o da
Aynen dediğin örnekleri veriyor iğne için, kullansan da olur kullanmasan da olur dedi, perinotologlar bu konuda daha rahat sanırım

Cnm idrar tahlıli yaptımı?
Antıbıyotık mı verdi?
O koku ve akıntı için ne dedi?

Bnce dinlenmekle ileriki haftaları görürsün gbime geliyor, canını sıkma.

doğumdan sonra da pıhtı atmasın diye bir 10 gün falan kullandırabilirlermiş ama doğumdan 24 saat önce galiba iğne
Bana da öncesinde doktor 38 haftaya kadar iğneye devam doğumdan sonra 10 gün daha devam demişti canımm, yarın perinatologta kontrol günüm soracaklarım arasında not aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…