2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana da doktor zaten iğne bebek için değil ki seni korumak için demişti

Günaydın kızlar, güzel haberler alacağımız bir gün olsun
Bugün benim kontrol günüm,
Dualarınızı beklerim
Sonrasında da endokrine randevum var,
Tahlil vs derken yarı günüm hastane de geçecek
Canım, nasılsın ne dedi doktor

Canım sen sıkma canını diyetisyene gerek yok kuzum ben diyetisyeniz yapıyorum şuan bol bol et yiyorum, dünden beride ölçmüyorum

Cnm idrar tahlıli yaptımı?
Antıbıyotık mı verdi?
O koku ve akıntı için ne dedi?

Bnce dinlenmekle ileriki haftaları görürsün gbime geliyor, canını sıkma.
kuzum doktor alttan baya detaylı muayene etti aksef 500 mg yazdı

kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi

kızlar göğüs cerrahına göründüm üst solunum yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik yazdı ama tedirginim antibiyotik kullansam mı kullanmasam mı bebeğe zarar verir mi
Cnm g. Olsun, sormadınmı peki bn hamıleyım kullanabıleckmıyım diye, kadın dogumcunada sorman grek, hangi antıbıyotiği yazdı?

Cnm g. Olsun, sormadınmı peki bn hamıleyım kullanabıleckmıyım diye, kadın dogumcunada sorman grek, hangi antıbıyotiği yazdı?
çok saol canım sordum ama enfeksiyonun geçmesi için kullanmalıymışım öyle dedi de benim içim yine rahat değil. amoklavin yazdı canım

Koku peki enfeksiyondanmı gelıyomuş, kanlı akıntının sebebi neymiş?
Aksef güçlü bi antıbıyotik
kuzum sebepleri şöyle değerlendirdi şuan çok aşırı net bir problem gözükmüyor dedi direk bunlardan bahsetti:
bebeğin eşi aşağıda gibi bir cümle kurdu bide rahim ağzı kısalmış benim enfeksiyonda var ama en büyük ihtimal bebek ince kılcal damarları çatlatıyor muhtemelen dedi enfeksiyon zaten sürecimin basından beri vardı bir atlatamadım

çok saol canım sordum ama enfeksiyonun geçmesi için kullanmalıymışım öyle dedi de benim içim yine rahat değil. amoklavin yazdı canım
Canım haftasonu benimde benzer şekilde yüksek ateş boğaz ağrısı ve öksürük vardı. Ateş düşmeyince pazar akşam kendi doktorumu aradım, ateş varsa kendi hastanenin aciline gitmemi istedi. Orada parol serum taktılar ve tahliller yapıldı, influenza negatif, beta (stretekok bakteris) negatif çıktı. Covid artık birçok hastanede yapılmıyormuş herhalde çok fazla salgın olduğundan ortaya çıkmasından korkuyorlar. Kanda enfeksiyon (crp yüksekliği) çıktı çok yüksek değil ama önlem almak lazım dediler, 20 çıkmıştı. Birde lenfosit çok düşük, D Dimer yüksek olunca kesin bir enfeksiyon var dediler, acil doktoru kadın doğum doktoruma danışarak Augmentin 1000 antibiyotik yazdı, günde 3e kadar da parol içebilirsin dediler.
Ben zaten normal zamanda da çok ilaç anyibiyotik kullanan biri değildim o yüzden almadım bile antibiyotiği kendi kendine geçer diye umuyordum. Ama haftasonu olmayan burun akıntısı başladı bugün de resmen ağır bir gribe döndü. Bence covid oldum ama bilemiyorum yarına kadar direnicem geçmezse yarın antibiyotiğe başlarım belki.
Sana da çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırız

ya canım çok geçmiş olsun sana da
o ağır grip dediğini ben şuan yaşıyorum resmen covidin bir tık altıı yani zaten acilde enfeksiyondan şüphelendiler çünkü öksürük inanılmaz derecede fazlaydı ve göğsümü karnımı zorluyordu doktor da biraz daha böyle devam ederse öksürüğün bebeğe zarar verebilir dedi açıkçası korktum. dediğin gibi antibiyotik normalde de hiç kullanmam şuan resmen çaresiz kaldım antibiyotiği almadan eve geldim ama ne yapacağımı bilmiyorum

Anladım cnm, bndede en başından beri var, bugun yıne koku oldu acayıp keskin bısey oyuzden sordum ne dedı dıye.

Cnm dinlen yat dedimi. Yatacan mecbur neyseki riskli haftaları geçtik çok şukur
Cansuyu da merak edıyorum napıyor acaba, bebişi 2 hafta daha dayansaydı, en azından 1 kg ı geçseydi bence sonuç farklı olabılırdı

Canım sen sıkma canını diyetisyene gerek yok kuzum ben diyetisyeniz yapıyorum şuan bol bol et yiyorum, dünden beride ölçmüyorum
Endokrin bugün bana açlık şekerin yüksek, diyet yapamam diyorsan, düşük dozlu insülin başlayalım dedi sonuçlarımı başka bir endokrine daha göstereceğim, içim rahat olsun
Kizlar nasılsınız, epeydir bakamıyorum buraya çok sayfa olmuş, T tweeetyyy nasıl oldu, Niqu biryenianneadayi HejaR12 herkes iyidir umarım. 29+2olduk biz.
Canım seninle aynı günlerimiz, bugün kontrolümüz vardı, bebişin kilosu haftasından düşük çıktı, senin beebiş kaç kilo, şekerim var, onun için yarın yeni bir diyetisyene başlayacağım, şekerimi düzenlemem gerek, yoksa insülin yolları görünüyor, benden haberler böyle, sen nasılsın, bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…