2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen oyle canim saglikla olsunlarda sezeryanda olsa olur ben cok zorlanmadim sezeryanda hemen kalkmistim ayaga o yuzden simdi planli sezeryan olucak yine rahat hissediyorum kendimi ama iste su çatı agrisi cok feci kafa assagida oluyor benm cocuklarin hep hic degistirmiyorlar galiba oda cok baski yapiyor

A aa kaç kilo ki? Kaçıncı haftadasin canım? Bence hemen kabullenme bu durumu ya belli mi olur belki çatin çok müsaittir. 4 kg üstünü normal kolay doğuran çok kadın var
Canım şuan 31+4 üm. Ama geçen hafta gittiğimde bebek 2 kg idi. Biraz fazla gerçekten kilosu. Çok tehlikeymiş 4 kg üstü normal doğum olması. Omuz distosisi olabiliyor kilolu doğa bebeklerde büyük risk dedi doktor. Bilemiyorum ki bende ilk gebeliğim

Aaa benimkininde kafa aşağıda demekki ondan oluyor.

E benim 31+0da 2 kgdi. Doktorun abarttı mi biraz acaba? Bana hiç öyle aaa cok büyük bebek falan demedi her şey yolunda dedi. Bir önceki gebeligimde de 32+0da 2 kgdi, normal doğurdum bebeğimi. Kötü düşünme hemen

Ben kafası yukardayken daha çok sıkıntı yaşıyordum açıkçası. Sürekli mesanenin tepiklenmesi aşırı canımı acıtıyordu. Beterin beteri var sanırım çok şükür ben baş aşağı durmasını çok daha sevdim daha rahatladım.

Ama tabiki doktorun en iyisini bilir canım, ben normal istiyordum dediğin için yazdım. Hani belki çatin çok müsaittir vs diye. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için sfk_busem

ay kız iki sekildede beter kafa assagida da meaneyede ellerle vuruyor kafada baski yapiyor

Reactions: The
İnşallah öle olur bende normal doğum olmasını çok istiyorum ama gebelik şekeride var bende. İnsülin kullanmıyorum diyet ile kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Doktorumu çok seviyorum ya samsunun en iyi kadın doğumcusu. Daha temkinli ve garantici, aslında oda normal doğum taraftarı ama kiloya göre bakıcaz 32.haftada 2 kg normal ama 30. Haftada normal değil en az bir 600, 700 gram büyük oluyor

ay kız iki sekildede beter kafa assagida da meaneyede ellerle vuruyor kafada baski yapiyor
Valla bilmiyorum ki canım elleriyle aşağı kadar güçlü vuramiyor benimki ayaklarıyla ama felaketti. Öyle sert vuruyordu ki alt kismim uyuşuyordu çok rahatsizdim.

Valla bilmiyorum ki canım elleriyle aşağı kadar güçlü vuramiyor benimki ayaklarıyla ama felaketti. Öyle sert vuruyordu ki alt kismim uyuşuyordu çok rahatsizdim.
Ay o zaman halimize sükür diyelim

Mesajını 31+4te 2 kg olarak okudum canım. Sen geçen hafta gitmişsin sonradan anladım. Dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun, bebeğin bundan sonra nasıl kilo alacağına bağlı sanırım, bazıları çok hızlı alıyor bazıları yavaşlıyor vs. İnşallah içine sinen şekilde olur

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…