Yani ben de görmüyorum tabiki rastgele sallıyorum da ne bileyim o kadar uğraşmıyorum sanırım saldım gittiSon iki haftada göbeğim fırladı öne hiçbir şey göremiyorum ondan yapamadım
Evet canim ilk gebeligimdede vardi simdide var. Kilodan kaynakli galiba benm gebelikten sonra geciyor iste ama gebelik cok zor sekerleCanım sendede mi şeker var ?
Çok da ellesmemek lazım demek kiYani ben de görmüyorum tabiki rastgele sallıyorum da ne bileyim o kadar uğraşmıyorum sanırım saldım gitti
Aynen oyle canim saglikla olsunlarda sezeryanda olsa olur ben cok zorlanmadim sezeryanda hemen kalkmistim ayaga o yuzden simdi planli sezeryan olucak yine rahat hissediyorum kendimi ama iste su çatı agrisi cok feci kafa assagida oluyor benm cocuklarin hep hic degistirmiyorlar galiba oda cok baski yapiyorBende de şeker var bebeğin kilosu ve haftasıda 2 hafta ileride. Sanırım benimde öle olacak(normal doğum olmasını o kadar istedim ki. Geçen hafta doktor şuan kilosu normal doğuma engel gibi gözüküyor dedi perşembe günü daha net belli olur bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarlarsa artık
Canım şuan 31+4 üm. Ama geçen hafta gittiğimde bebek 2 kg idi. Biraz fazla gerçekten kilosu. Çok tehlikeymiş 4 kg üstü normal doğum olması. Omuz distosisi olabiliyor kilolu doğa bebeklerde büyük risk dedi doktor. Bilemiyorum ki bende ilk gebeliğimA aa kaç kilo ki? Kaçıncı haftadasin canım? Bence hemen kabullenme bu durumu ya belli mi olur belki çatin çok müsaittir. 4 kg üstünü normal kolay doğuran çok kadın var
Aaa benimkininde kafa aşağıda demekki ondan oluyor.Aynen oyle canim saglikla olsunlarda sezeryanda olsa olur ben cok zorlanmadim sezeryanda hemen kalkmistim ayaga o yuzden simdi planli sezeryan olucak yine rahat hissediyorum kendimi ama iste su çatı agrisi cok feci kafa assagida oluyor benm cocuklarin hep hic degistirmiyorlar galiba oda cok baski yapiyor
E benim 31+0da 2 kgdi. Doktorun abarttı mi biraz acaba? Bana hiç öyle aaa cok büyük bebek falan demedi her şey yolunda dedi. Bir önceki gebeligimde de 32+0da 2 kgdi, normal doğurdum bebeğimi. Kötü düşünme hemenCanım şuan 31+4 üm. Ama geçen hafta gittiğimde bebek 2 kg idi. Biraz fazla gerçekten kilosu. Çok tehlikeymiş 4 kg üstü normal doğum olması. Omuz distosisi olabiliyor kilolu doğa bebeklerde büyük risk dedi doktor. Bilemiyorum ki bende ilk gebeliğim
Ben kafası yukardayken daha çok sıkıntı yaşıyordum açıkçası. Sürekli mesanenin tepiklenmesi aşırı canımı acıtıyordu. Beterin beteri var sanırımAynen oyle canim saglikla olsunlarda sezeryanda olsa olur ben cok zorlanmadim sezeryanda hemen kalkmistim ayaga o yuzden simdi planli sezeryan olucak yine rahat hissediyorum kendimi ama iste su çatı agrisi cok feci kafa assagida oluyor benm cocuklarin hep hic degistirmiyorlar galiba oda cok baski yapiyor
Bence oyle ya kafa baski yapiyor galibaAaa benimkininde kafa aşağıda demekki ondan oluyor.
Ama tabiki doktorun en iyisini bilir canım, ben normal istiyordum dediğin için yazdım. Hani belki çatin çok müsaittir vs diye. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinE benim 31+0da 2 kgdi. Doktorun abarttı mi biraz acaba? Bana hiç öyle aaa cok büyük bebek falan demedi her şey yolunda dedi. Bir önceki gebeligimde de 32+0da 2 kgdi, normal doğurdum bebeğimi. Kötü düşünme hemen
Ben kafası yukardayken daha çok sıkıntı yaşıyordum açıkçası. Sürekli mesanenin tepiklenmesi aşırı canımı acıtıyordu. Beterin beteri var sanırımçok şükür ben baş aşağı durmasını çok daha sevdim daha rahatladım.
İnşallah öle olur bende normal doğum olmasını çok istiyorum ama gebelik şekeride var bende. İnsülin kullanmıyorum diyet ile kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Doktorumu çok seviyorum ya samsunun en iyi kadın doğumcusu. Daha temkinli ve garantici, aslında oda normal doğum taraftarı ama kiloya göre bakıcaz 32.haftada 2 kg normal ama 30. Haftada normal değil en az bir 600, 700 gram büyük oluyorE benim 31+0da 2 kgdi. Doktorun abarttı mi biraz acaba? Bana hiç öyle aaa cok büyük bebek falan demedi her şey yolunda dedi. Bir önceki gebeligimde de 32+0da 2 kgdi, normal doğurdum bebeğimi. Kötü düşünme hemen
Valla bilmiyorum ki canım elleriyle aşağı kadar güçlü vuramiyor benimkiay kız iki sekildede beter kafa assagida da meaneyede ellerle vuruyor kafada baski yapiyor
Ay o zaman halimize sükür diyelimValla bilmiyorum ki canım elleriyle aşağı kadar güçlü vuramiyor benimkiayaklarıyla ama felaketti. Öyle sert vuruyordu ki alt kismim uyuşuyordu çok rahatsizdim.
Mesajını 31+4te 2 kg olarak okudum canım. Sen geçen hafta gitmişsin sonradan anladım. Dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun, bebeğin bundan sonra nasıl kilo alacağına bağlı sanırım, bazıları çok hızlı alıyor bazıları yavaşlıyor vs. İnşallah içine sinen şekilde olurİnşallah öle olur bende normal doğum olmasını çok istiyorum ama gebelik şekeride var bende. İnsülin kullanmıyorum diyet ile kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Doktorumu çok seviyorum ya samsunun en iyi kadın doğumcusu. Daha temkinli ve garantici, aslında oda normal doğum taraftarı ama kiloya göre bakıcaz 32.haftada 2 kg normal ama 30. Haftada normal değil en az bir 600, 700 gram büyük oluyor
Evet ben şükrediyorum şahsenAy o zaman halimize sükür diyelim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah hepimiz için hayırlısı olurMesajını 31+4te 2 kg olarak okudum canım. Sen geçen hafta gitmişsin sonradan anladım. Dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun, bebeğin bundan sonra nasıl kilo alacağına bağlı sanırım, bazıları çok hızlı alıyor bazıları yavaşlıyor vs. İnşallah içine sinen şekilde olur
Kız ben göremiyorum diye daha çok özen gosteriyorum aman bi yeri atlarım diye görerek aldigim halinden daha iyi oluyorYani ben de görmüyorum tabiki rastgele sallıyorum da ne bileyim o kadar uğraşmıyorum sanırım saldım gitti
ben jilet vurmuyorum hiç ağdaya gidiyordum ya da kendim yappıyordum doğumu tetikler diye saldım bu ara haftam yaklaşsın komple gideceğimKız ben göremiyorum diye daha çok özen gosteriyorum aman bi yeri atlarım diye görerek aldigim halinden daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?