- 15 Kasım 2022
- 352
- 445
- 33
- 32
Canım bayadir girmiyorum cok gecmis olsun rabbim korusunKızlar yere çok kötü düştüm dizimi ve başımı çarptım dizim de çivili yere sıyrıldı baya kanadı çivi paslı değil tetanoz aşım var zaten bebek de hareket ediyor yarın sabah randevum var zaten bir şey olmaz değil mi bebek hareketli
Kuzum ben bunu sordum, bizim bir hafta önde gittiğimiz hafta doktorum bana dedi ki önde gitmesi sadece kilosundan ötürü organ gelişimi normal haftasıyla uyumlu gider dedi. Kilosu önde diye, organ gelişimi önde diye birsey yok dediBilemedim canım ama anne karnındaki süreyi baz alıyorlardır gelişim için bence. Çünkü prematüre doğan bebeklerde ay tamamlaması düzeltilmiş ay adı altında hesaplanıyor gelişimleri. 31+6 da benimde rahim uzunluğu 22 mm ölçüldü vajinal. 30 mm bence gayet iyi baskı hissedecek kadar tek bebeğe göre kısa değil merak etme psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsin endişelenme o düşünceden çıkamazsın yoksa hep baskı varmış gibi hissedersin. Düşün ben 2 bebekle 22 mm rahim uzunluğuna rağmen baskı hissetmiyor ama kendimi ona odaklarsam baskı hissediyormuş gibi düşünürüm sürekli
Çok teşekkür ederim cevap için. Bugüne kadar hiç hissetmedim baskı aslında ama bugün başladı. Sende sağlıkla al kucağına bebekleriBilemedim canım ama anne karnındaki süreyi baz alıyorlardır gelişim için bence. Çünkü prematüre doğan bebeklerde ay tamamlaması düzeltilmiş ay adı altında hesaplanıyor gelişimleri. 31+6 da benimde rahim uzunluğu 22 mm ölçüldü vajinal. 30 mm bence gayet iyi baskı hissedecek kadar tek bebeğe göre kısa değil merak etme psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsin endişelenme o düşünceden çıkamazsın yoksa hep baskı varmış gibi hissedersin. Düşün ben 2 bebekle 22 mm rahim uzunluğuna rağmen baskı hissetmiyor ama kendimi ona odaklarsam baskı hissediyormuş gibi düşünürüm sürekli
33+1 cnmCanııım şimdi gördüm . Çok çok geçmiş olsunbolca dinlen..
Yaaa bizim bebişlerin kilosu aynıkaçıncı haftadasın canımm
Evt o yuvarlak kısma göre olmalı, tamam onuda hallettım5 cm olan büyük kalır canım, benim aldığım şişe ölçüsüne göre 3 cm olan tam o yuvarlak kısma oturdu cuk diye. 5 cm alsam kolonya şişesinin yuvarlak yuvası var etiketin altında oraya büyük kalacaktı
Bencede kuzum öyle olsa ciğer geliştiric yapmazlardı o yüzden anneyi baz alıyorlardırKuzum ben bunu sordum, bizim bir hafta önde gittiğimiz hafta doktorum bana dedi ki önde gitmesi sadece kilosundan ötürü organ gelişimi normal haftasıyla uyumlu gider dedi. Kilosu önde diye, organ gelişimi önde diye birsey yok dedi
Cok güzel olmuslar masallahAyyy nasıl olmuş kızlar
1 saatte bitti yaparken çok mutlu oldum
40 tanesine kolonya yetti 2 lt almışım kolonya, eşim 10 tanesine tül istemedi bazıları öyle tercih eder dedi neyse dinliyim hadi dedim güzel oldu bence çok içime sindiçikolataların etiketleri de bu etiketlerle aynı olacak
Benimde bugün başladı zaten hiç hareket etmiyorum doktor istirahat verdiği için. Ama yürürken bile ağrıyo neredeyse çok yavaş hareket ediyorum. Benim ilk gebeliğim. Sizin ilk olduğunda ne kadar süre sonra doğum yapmıştınızKızlar benim aşırı derecede çatı ağrım basladi ilk gebeligimde de cok olurdu yine basladi sezeryan olucam ama bu agriyi cekiyorum cok feci genelde aksamlari yada cok oturdugumda kalkarken oluyor
Bndede bi ağrı varda ne agrısı anlayamıyorum, ama sürekli değil, oturunca kalkarken genelde çok aşırı şiddetli degıl tabiiKızlar benim aşırı derecede çatı ağrım basladi ilk gebeligimde de cok olurdu yine basladi sezeryan olucam ama bu agriyi cekiyorum cok feci genelde aksamlari yada cok oturdugumda kalkarken oluyor
Benim ilk gebeligimdede 29 haftalarda baslamisti agri bundada ayni basladi ilkinde benim hic acilmam olmadi sanci oldugu ve seker oldugu icin 36 bucuk haftada sezeryanla aldilar malesef simdide doktor 36 da 37 de aliriz dedi sekerden kilodan dolayiBenimde bugün başladı zaten hiç hareket etmiyorum doktor istirahat verdiği için. Ama yürürken bile ağrıyo neredeyse çok yavaş hareket ediyorum. Benim ilk gebeliğim. Sizin ilk olduğunda ne kadar süre sonra doğum yapmıştınız
Canım sendede mi şeker var ?Benim ilk gebeligimdede 29 haftalarda baslamisti agri bundada ayni basladi ilkinde benim hic acilmam olmadi sanci oldugu ve seker oldugu icin 36 bucuk haftada sezeryanla aldilar malesef simdide doktor 36 da 37 de aliriz dedi sekerden kilodan dolayi
Hala agdayla alabiliyorsan maşallah zatenBikini bölgesi agdasi zorluğu için yakalım bu gecebelim tutuldu ölüyorum
ben gerçekten anlamıyorum benim aylar önce kontrollerimde 32 çıktı kaç defa kimse bana öyle bisey demedi uzalıyor kısalıyor o kadar stres yapma baskı ara ara ben de hissediyorumKızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta perşembe günü rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıktı haftama göre 34 mm olması gerekiyormuş sınırda dedi. Yürüyüş spor yasak istirahat edeceksin dedi. Benim hafta 31+4 ama bebek iki hafta önde. Kilosuda geçen hafta 2 kg idi. Hatta normal doğuma engel şuan kilosu gözüküyor dedi doktor. Biraz göbişli. Merak ettiğim bu haftalarda doğum olursa bebeğin kendi haftasına göre mi benim haftama göre mi gelişimi sayılıyor bilgisi olan var mı. Bugün vajinal kasık tarafında baskı hissetmeye başladım ilk defa biraz endişelendim. Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Ay yok kız genel adı olarak söyledim. Full jilet denedim bugün başka biseyle ugrasamazdim. O bile yarım saat sürdüHala agdayla alabiliyorsan maşallah zaten
Bende de şeker var bebeğin kilosu ve haftasıda 2 hafta ileride. Sanırım benimde öle olacakBenim ilk gebeligimdede 29 haftalarda baslamisti agri bundada ayni basladi ilkinde benim hic acilmam olmadi sanci oldugu ve seker oldugu icin 36 bucuk haftada sezeryanla aldilar malesef simdide doktor 36 da 37 de aliriz dedi sekerden kilodan dolayi
Ben de jilet yapıyorum gebeliğin başından beri. Ama 2 dk sürüyor bacım jiletle yarım saat neye nebellesiyorsunAy yok kız genel adı olarak söyledim. Full jilet denedim bugün başka biseyle ugrasamazdim. O bile yarım saat sürdü
A aa kaç kilo ki? Kaçıncı haftadasin canım? Bence hemen kabullenme bu durumu ya belli mi olur belki çatin çok müsaittir. 4 kg üstünü normal kolay doğuran çok kadın varBende de şeker var bebeğin kilosu ve haftasıda 2 hafta ileride. Sanırım benimde öle olacak(normal doğum olmasını o kadar istedim ki. Geçen hafta doktor şuan kilosu normal doğuma engel gibi gözüküyor dedi perşembe günü daha net belli olur bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarlarsa artık
Son iki haftada göbeğim fırladı öne hiçbir şey göremiyorum ondan yapamadımBen de jilet yapıyorum gebeliğin başından beri. Ama 2 dk sürüyor bacım jiletle yarım saat neye nebellesiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?