2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bayadir girmiyorum cok gecmis olsun rabbim korusun

Kuzum ben bunu sordum, bizim bir hafta önde gittiğimiz hafta doktorum bana dedi ki önde gitmesi sadece kilosundan ötürü organ gelişimi normal haftasıyla uyumlu gider dedi. Kilosu önde diye, organ gelişimi önde diye birsey yok dedi

Çok teşekkür ederim cevap için. Bugüne kadar hiç hissetmedim baskı aslında ama bugün başladı. Sende sağlıkla al kucağına bebekleri

Evt o yuvarlak kısma göre olmalı, tamam onuda hallettım

Bencede kuzum öyle olsa ciğer geliştiric yapmazlardı o yüzden anneyi baz alıyorlardır

Cok güzel olmuslar masallah

Kızlar benim aşırı derecede çatı ağrım basladi ilk gebeligimde de cok olurdu yine basladi sezeryan olucam ama bu agriyi cekiyorum cok feci genelde aksamlari yada cok oturdugumda kalkarken oluyor

Kızlar benim aşırı derecede çatı ağrım basladi ilk gebeligimde de cok olurdu yine basladi sezeryan olucam ama bu agriyi cekiyorum cok feci genelde aksamlari yada cok oturdugumda kalkarken oluyor
Benimde bugün başladı zaten hiç hareket etmiyorum doktor istirahat verdiği için. Ama yürürken bile ağrıyo neredeyse çok yavaş hareket ediyorum. Benim ilk gebeliğim. Sizin ilk olduğunda ne kadar süre sonra doğum yapmıştınız

Bndede bi ağrı varda ne agrısı anlayamıyorum, ama sürekli değil, oturunca kalkarken genelde çok aşırı şiddetli degıl tabii
Çatımı, kasıkmı ne agrısı bılemıyorum.
Doktor agrın varmı dedi bugun.
Çok şiddetli olmadıgı için çok şukur yok dedim, normal bnce bu agrılar artık
Sezeryanımıza 1 ay kaldı şunun şurasında

Benim ilk gebeligimdede 29 haftalarda baslamisti agri bundada ayni basladi ilkinde benim hic acilmam olmadi sanci oldugu ve seker oldugu icin 36 bucuk haftada sezeryanla aldilar malesef simdide doktor 36 da 37 de aliriz dedi sekerden kilodan dolayi

Benim ilk gebeligimdede 29 haftalarda baslamisti agri bundada ayni basladi ilkinde benim hic acilmam olmadi sanci oldugu ve seker oldugu icin 36 bucuk haftada sezeryanla aldilar malesef simdide doktor 36 da 37 de aliriz dedi sekerden kilodan dolayi
Canım sendede mi şeker var ?

ben gerçekten anlamıyorum benim aylar önce kontrollerimde 32 çıktı kaç defa kimse bana öyle bisey demedi uzalıyor kısalıyor o kadar stres yapma baskı ara ara ben de hissediyorum

Bende de şeker var bebeğin kilosu ve haftasıda 2 hafta ileride. Sanırım benimde öle olacak (normal doğum olmasını o kadar istedim ki. Geçen hafta doktor şuan kilosu normal doğuma engel gibi gözüküyor dedi perşembe günü daha net belli olur bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla doğsunlarda nasıl doğarlarsa artık

Ay yok kız genel adı olarak söyledim. Full jilet denedim bugün başka biseyle ugrasamazdim. O bile yarım saat sürdü
Ben de jilet yapıyorum gebeliğin başından beri. Ama 2 dk sürüyor bacım jiletle yarım saat neye nebellesiyorsun

A aa kaç kilo ki? Kaçıncı haftadasin canım? Bence hemen kabullenme bu durumu ya belli mi olur belki çatin çok müsaittir. 4 kg üstünü normal kolay doğuran çok kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…