2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar Şubat grubunda bir video gördüm sırtını düz bir yere yaslayıp bacak bacak üzerine atamıyorsanız doğum yakın demekmis bunun dogruluk payı var mıdır hadi deneyelim hep beraber ben şuan çok rahat atıyorum

ben jilet vurmuyorum hiç ağdaya gidiyordum ya da kendim yappıyordum doğumu tetikler diye saldım bu ara haftam yaklaşsın komple gideceğim
Ohooo ben göbeğime bile vuruyorum ben oldum olası ağda yapamıyorum batık oluyor direk kıllar çok zayıf benim jiletle almış halim agdayla almışım gibi çıkıyor

Ohooo ben göbeğime bile vuruyorum ben oldum olası ağda yapamıyorum batık oluyor direk kıllar çok zayıf benim jiletle almış halim agdayla almışım gibi çıkıyor
Bende normalde lazer yaptrmstm ama etli kısımda tek tük çıkıyor bu hafta için gttm agdaya elime geliyor hissediyorum kuaförde 2 kızda beni eve geri gönderdi abla hcbirsey yok etini acıtiriz hiç denemeleri dedilereşimde diyor ki en temiz esnafmis onlarbende kendim jiletle alayım ya da bi hafta daha bekleyim öyle tekrar gideyim diyorm

İlk bebekler dimi sizin hiç abartmayın birşeyi, ne kadar üstüne düşerseniz o çocuk o kadar alerjik oluyor diyeyim ben tecrübe konusuyor, o yüzden ikincileri salıyor anneler şu an bende öyle yapıyorum saldım okdr takmıyorum sadece bebeğin çamasırlarını yıkadım kendı bebek deterjanıyla okdr

benim doğulu genlerimi lazerle bi tık köreltsem de içerde hamilelik hormonlarını beklemişler ayaklanmak için jiletle falan baş edemem hiç

Kizlar gogus ucu kremi yerine normal kremde kullanabilirmiyz. Yada vazelin fln.
Ne yazık ki olmaz ya ayva çekirdeğinden jel yapacaksın ya da temiz içerikli gögüs ucu kremi kullanacakaın, lansinoh kullanırsan temizlemene gerek yok, ama diğer her seyı iyice her emzırmede temızlemen lazım

Ne yazık ki doğruluk payı yok canım olmadığını bugün bir ebe videosunda ispatladı

ay kızlar bu koca koca kadınlae niye doktor gibi her seye müdahil bi diplomalar eksik masallah. Bugün de yengem basladı bence sen cok kızsı şeyler alma seninki oğlan diyor. Diyorum ki detaylı ultrasonda gördük ayrıyeten her gittiğimde cinsiyetini söylüyolar zatrn pozisyonundan ben bile gördüm ay cıldırttılar yine. Kızıma kurban olun ğwkfşeğwdlkfldld ne oğlan askıymıs erkek olsa napcam pipisini boynuma dolayıp mı gezecem tövbe tövbe

ay doktordan daha mı iyi bilecek şurda doğurmamıza ne kaldı cinsiyeti mi kaldı işin allah aşkına siparişle sanki kenisi yapsın oğlanı sevsin duursun aaaaaaa çıldırtacaklar adamı ah bana denk gelmez böylesi de ağzının payını vereyim

kız diyorum pozisyon bile veriyor kızım her gittiğimde görüyorum diye yok diyor kaynanam da öyle söyleyip duruyor travma oldu sinirleniyorum her duyduğumda. Bugün zatrn cocugumun hareketleri de bi gücsüz kafaya taktım iyice biz sağlıklı olsun iyi olsun diyoruz milletin takıldığı şeye bak aklım gidiyor bi sey olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…