2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çirkinleşirim hemen karnımı okşayarak kızım özür dilerim babaannen erkek olmadığını kabullenemiyor sevemeyecek seni diye bak o zaman nasıl totoları tutuşur çocuğu bizedüşman yetiştirecek diye

İyi bir azarı hakediyor senin ailen

ay zaten kvler hep gelinleri için böyle düşünmüyolar mı

İyi bir azarı hakediyor senin ailen
kız benim annemle babam bunların arasından nasıl cıkmıs ona da sasırıyorum babamda annemde bayılır kız cocuklarına. Hatta annem cocuk doğmadan hiç böyle sevgi falan göstermezdi diğer torunlara benim karnımı falan bi ayrı seviyor Ayzam diyerek Kvde de var biraz erkek sevdası ah ah..

Reactions: The
Kızlar bu harekerlerin güçsüz olması normal mi? Yani hareketsiz değil hareketli ama 1-2 haftadır çok güçlüydü hareketleri. 2 gündür bayagüçsüzmüş gibi hissediyorum yani çok nadir güçlü hareket

İyi geceler kızlar, sizin de yürürken çok şiddetli bi çatı kemiği ağrınız oluyor mu? Aynı zamanda sırtımın sağ tarafı belim ağrıyor bu akşam başladı normal mı? 33+0 hafta

çikolata ye sola yat hissedersin gümbür gümbür bi de kızçe seninki nazik davranıyordur sana bizimki erkek anneliğini iliklerime kadar hissettirdi daha doğmadan
benim minik tosbağam çikolata sevmiyor acıktırıyorum kendimi hareket etmesi için karnı tokken hareket etmiyor vuruyor kelleyi uyuyo

hala hıçkırıyo durmuyor da sıpa demir ilacını mı fazla kaçırdın ah be oğlum

Bende aynen 3/4gün önce gittim ağdaya , ağda yaparken biraz çekindiler
Benim açımdan sedyeyle çıkmak biraz zor oldu ,bir de yüzüstü uzanmak onun dışında sorunsuz bitti

Sanirm günler yaklaştıkça gece düşünceler sarıyor sabaha kadar 10 kere uyanıyorum hem ağrılardan hem endişelerin fln sinir oldum uykuya daldım anda bu sefer rüyalar başlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…