kız diyorum pozisyon bile veriyor kızım her gittiğimde görüyorum diye yok diyor kaynanam da öyle söyleyip duruyor travma oldu sinirleniyorum her duyduğumda. Bugün zatrn cocugumun hareketleri de bi gücsüz kafaya taktım iyice biz sağlıklı olsun iyi olsun diyoruz milletin takıldığı şeye bak aklım gidiyor bi sey olcak diye
çirkinleşirim hemen karnımı okşayarak kızım özür dilerim babaannen erkek olmadığını kabullenemiyor sevemeyecek seni diye bak o zaman nasıl totoları tutuşur çocuğu bizedüşman yetiştirecek diye
kız diyorum pozisyon bile veriyor kızım her gittiğimde görüyorum diye yok diyor kaynanam da öyle söyleyip duruyor travma oldu sinirleniyorum her duyduğumda. Bugün zatrn cocugumun hareketleri de bi gücsüz kafaya taktım iyice biz sağlıklı olsun iyi olsun diyoruz milletin takıldığı şeye bak aklım gidiyor bi sey olcak diye
çirkinleşirim hemen karnımı okşayarak kızım özür dilerim babaannen erkek olmadığını kabullenemiyor sevemeyecek seni diye bak o zaman nasıl totoları tutuşur çocuğu bizedüşman yetiştirecek diye
kız benim annemle babam bunların arasından nasıl cıkmıs ona da sasırıyorum babamda annemde bayılır kız cocuklarına. Hatta annem cocuk doğmadan hiç böyle sevgi falan göstermezdi diğer torunlara benim karnımı falan bi ayrı seviyor Ayzam diyerek Kvde de var biraz erkek sevdası ah ah..
Kızlar bu harekerlerin güçsüz olması normal mi? Yani hareketsiz değil hareketli ama 1-2 haftadır çok güçlüydü hareketleri. 2 gündür bayagüçsüzmüş gibi hissediyorum yani çok nadir güçlü hareket
çikolata ye sola yat hissedersin gümbür gümbür bi de kızçe seninki nazik davranıyordur sana bizimki erkek anneliğini iliklerime kadar hissettirdi daha doğmadan
İyi geceler kızlar, sizin de yürürken çok şiddetli bi çatı kemiği ağrınız oluyor mu? Aynı zamanda sırtımın sağ tarafı belim ağrıyor bu akşam başladı normal mı? 33+0 hafta
çikolata ye sola yat hissedersin gümbür gümbür bi de kızçe seninki nazik davranıyordur sana bizimki erkek anneliğini iliklerime kadar hissettirdi daha doğmadan
İyi geceler kızlar, sizin de yürürken çok şiddetli bi çatı kemiği ağrınız oluyor mu? Aynı zamanda sırtımın sağ tarafı belim ağrıyor bu akşam başladı normal mı? 33+0 hafta
oyy paşaya bak Benim manyak kızım sabahları en ac olduğumuz saatlerde tepiniyor resmen icerde, geöen canım o kadar acıdı ki tırnakladı sanki iceriden beni
Bende normalde lazer yaptrmstm ama etli kısımda tek tük çıkıyor bu hafta için gttm agdaya elime geliyor hissediyorum kuaförde 2 kızda beni eve geri gönderdi abla hcbirsey yok etini acıtiriz hiç denemeleri dedilereşimde diyor ki en temiz esnafmis onlarbende kendim jiletle alayım ya da bi hafta daha bekleyim öyle tekrar gideyim diyorm
Bende aynen 3/4gün önce gittim ağdaya , ağda yaparken biraz çekindiler
Benim açımdan sedyeyle çıkmak biraz zor oldu ,bir de yüzüstü uzanmak onun dışında sorunsuz bitti
oyy paşaya bak Benim manyak kızım sabahları en ac olduğumuz saatlerde tepiniyor resmen icerde, geöen canım o kadar acıdı ki tırnakladı sanki iceriden beni
Sanirm günler yaklaştıkça gece düşünceler sarıyor sabaha kadar 10 kere uyanıyorum hem ağrılardan hem endişelerin fln sinir oldum uykuya daldım anda bu sefer rüyalar başlı