Oyy masallah cnm çok şukurAyyy eveeet yazamadım bikızlar çok şükür 2035 gr olmuşuz :))) önceki kontrole göre güzel büyümüş dedi . Herhangi bir sıkıntı yok dedi .
Bu arada nst ye girdim. Kalp atışı 130lardayken bi konuşayım kızımla dedim . Konuşmaya başlayınca nabzı 154 e çıktı çooook duygulandım yaaa
Yaaa cok guzel olmussssAyyy nasıl olmuş kızlar
1 saatte bitti yaparken çok mutlu oldum
40 tanesine kolonya yetti 2 lt almışım kolonya, eşim 10 tanesine tül istemedi bazıları öyle tercih eder dedi neyse dinliyim hadi dedim güzel oldu bence çok içime sindiçikolataların etiketleri de bu etiketlerle aynı olacak
Saolasın kuşumTikabasa biryenianneadayi ve Muayene olan diğer kızlar hepinizin okudum tek tek çok sevindimm bebisler çok güzel büyümüş maşallah dün kv buzluk için sarma sarmama yardım etti bende bugün ona yardıma gittim sarma sarmaya yardıma o yüzden aktif olamadım B Buddy x kuzum inanılmaz güzel olmuş hediyelikler bayildimmm
Şişe :
Bebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım.Tikabasa senin nasıldı kontrol canım. Çok giremedim bugün gruba
Bir an önce kucağına almayı nasip etsin Allah. Benimde erken doğum riskim var haftaya kontrolüm var bakalım haftaya kadar durur inşallah. Dualarım sizinle, güzel haberlerinizi bekliyoruzSlm mart anneleri bizim bebiş erkenci çıktı 33+4 de prematüre olarak dünyaya geldi bi hafta oldu bugün Şuan yenidoğan yoğun bakımda tedavisi yapılıyor … dualarınıza ihtiyacım var… aranızda prematüre bebeği olan anneler var mı
Bnde verdim canım siparişŞişe :
Sizeuyduk 50 Adet 50 Ml Bronz Fliptop Kapak Dnz21 Özel Tasarım Dezenfektan - Kolonya - Parfüm Boş Şişesi - Fiyatı, Yorumları
Sizeuyduk 50 Adet 50 Ml Bronz Fliptop Kapak Dnz21 Özel Tasarım Dezenfektan - Kolonya - Parfüm Boş Şişesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kolonya:
Eyüp Sabri Tuncer 1lt Kiraz Çiçeği Kolonya X2 Adet - Fiyatı, Yorumları
Eyüp Sabri Tuncer 1lt Kiraz Çiçeği Kolonya X2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunları aldım canım
İyi yaptın kuzum zaten paketli ya kolonya şişeleri çok sağlam alkolü kaçacak gibi değil kapakları güzel kapanıyorBnde verdim canım sipariş
Bnım bebek mevlütü hazıranda olacak ama olsun bebiş olmadan hazırlıyım, bişy olmaz heralde o zamana kdr
Stickerlarıdamı trendyoldan aldın
Cnm doktor bebişin kilosu ilerideyse alıyor bebişi erken bn oyle bılıyorum gerçi sadece kilo değil asıl ciğerler önemli olan, anne karnında kaldıgı sürede önemli bnce ama tam bilemıyorum.Kızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta perşembe günü rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıktı haftama göre 34 mm olması gerekiyormuş sınırda dedi. Yürüyüş spor yasak istirahat edeceksin dedi. Benim hafta 31+4 ama bebek iki hafta önde. Kilosuda geçen hafta 2 kg idi. Hatta normal doğuma engel şuan kilosu gözüküyor dedi doktor. Biraz göbişli. Merak ettiğim bu haftalarda doğum olursa bebeğin kendi haftasına göre mi benim haftama göre mi gelişimi sayılıyor bilgisi olan var mı. Bugün vajinal kasık tarafında baskı hissetmeye başladım ilk defa biraz endişelendim. Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Cnm bunun çapı 3 cm. Küçük değilmiİyi yaptın kuzum zaten paketli ya kolonya şişeleri çok sağlam alkolü kaçacak gibi değil kapakları güzel kapanıyor
Sticker trendyoldan oda bundan 72 adet 50 tl çok iyi geldi bana fiyat olarak : bir de 1 günde geldi hepsi çok hızlıydı
Dijital Baskılı Ürünler Kişiye Özel--doğum Günü Veya Hoş Geldin Bebek Etiketi--çap 3 Cm--70 Adet - Fiyatı, Yorumları
Dijital Baskılı Ürünler Kişiye Özel--doğum Günü Veya Hoş Geldin Bebek Etiketi--çap 3 Cm--70 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akciğerleri 35.haftada bazen bir hafta geç tamamlanabiliyor dedi. Kendi haftasına göre mi yoksa benim haftama göre mi onu sormadım ama. Bu perşembeye kadar bişi olmazsa sorucam. Bugün kasıklarıma ara ara ağrı giriyor yalancı sancı mı bilemiyorum.Cnm doktor bebişin kilosu ilerideyse alıyor bebişi erken bn oyle bılıyorum gerçi sadece kilo değil asıl ciğerler önemli olan, anne karnında kaldıgı sürede önemli bnce ama tam bilemıyorum.
Canııım şimdi gördüm . Çok çok geçmiş olsunYazan herkese çok teşekkür ederim kızlar iyiyim şimdi. Başım ağrıdı bir süre, çarptığım yer hafif şişti dizim de sızlıyor ondan sonra belime bir ağrı girdi. Ağladım stres oldum kendime çok kızdım, uyudum ben de neyseki bebek hareketliydi yoksa çok daha panik olurdum. Eşim işten gelince pansuman yaptı yarama. Mutfakta düştüm tencere alacaktım ayağım halıya takıldı dolabın da kenarında çivi çıkmış dizim oraya denk geldi tutunayım derken de başımı tezgaha vurdum sonra da yerde buldum kendimi ama karnımın üstüne düşmedimşimdi daha iyi hissediyorum bebeğim şu an hıçkırıyor çok şükür bakalım yarın randevum var zaten tekrardan herkese teşekkür ederim
Yaaa bizim bebişlerin kilosu aynıBebişkom 2 kilo olmuşş ayy çok sevındım.Haftasıyla uyumlu çıktı. Gcen hafta 4 gun gerideydi. 8 günde 350 gr almış. Suyu, plesenta, tansiyon, kan akışı iyi dedi.
Vajınal rahim ağzını 3,5 ölçtü iyi dedi.
2 hafta sonra gel dedi.
5 cm olan büyük kalır canım, benim aldığım şişe ölçüsüne göre 3 cm olan tam o yuvarlak kısma oturdu cuk diye. 5 cm alsam kolonya şişesinin yuvarlak yuvası var etiketin altında oraya büyük kalacaktıCnm bunun çapı 3 cm. Küçük değilmi
5 cm olanda var, 5 cm olan gerçi şişeye büyük kalır demi
Bilemedim canım ama anne karnındaki süreyi baz alıyorlardır gelişim için bence. Çünkü prematüre doğan bebeklerde ay tamamlaması düzeltilmiş ay adı altında hesaplanıyor gelişimleri. 31+6 da benimde rahim uzunluğu 22 mm ölçüldü vajinal. 30 mm bence gayet iyi baskı hissedecek kadar tek bebeğe göre kısa değil merak etme psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsin endişelenme o düşünceden çıkamazsın yoksa hep baskı varmış gibi hissedersin. Düşün ben 2 bebekle 22 mm rahim uzunluğuna rağmen baskı hissetmiyor ama kendimi ona odaklarsam baskı hissediyormuş gibi düşünürüm sürekliKızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta perşembe günü rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıktı haftama göre 34 mm olması gerekiyormuş sınırda dedi. Yürüyüş spor yasak istirahat edeceksin dedi. Benim hafta 31+4 ama bebek iki hafta önde. Kilosuda geçen hafta 2 kg idi. Hatta normal doğuma engel şuan kilosu gözüküyor dedi doktor. Biraz göbişli. Merak ettiğim bu haftalarda doğum olursa bebeğin kendi haftasına göre mi benim haftama göre mi gelişimi sayılıyor bilgisi olan var mı. Bugün vajinal kasık tarafında baskı hissetmeye başladım ilk defa biraz endişelendim. Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Ohh miss ne güzel hem temizlik hem buzluk işi aradan çıkarSaolasın kuşumçok şukur
Kolay gelsin sizede, bnde sarma sarcam ayy pardon sardırcam,temizliğe gelen ablanın işi bitince bi guzel oturup yaprak sarıyoz dün akşam annem geleyimde 1 haftalığına temizlik yapayım dedi 1 gün kapılar bi gün dolaplar, bi gün vileda, bi gün fortmanto annem busekılde yapıyor en sevmedıgım taksit taksit temizlik, bnı strese sokacak, dedim gerek yok bn bi gun kadın çağırıp hepsini bi günde hallettiriyorum sıfır stres
Sonra eşime dedim demez olaydım, sen bu ara temzlık yapamıyon zaten bnce mantıklı gelsın tabi deditemizlikçiye bi ton para verecegıne (mantık hep bu zaten), hrseye para verilir ama konu bnım doğumum, temizlikçi oldumu hep luzumsuz görülür. dedim 70 yaşında kadını buraya temizliğemi çağırayım, istemıyorum uğrasamam dedim. Tabii dedim senın işine oyle geliyo. Annen konusunda bukadar kasma dıyo. O senın annen dıyo, dedim sana göre hawa hoş tabi..
Canım sata göre sayılıyor, iki hafta önde demesi sadece kilosundan ötürü. Bende 32+3 üm 32+1 rahim ağzım 30 çıktı banada 35te olması gerekiyor dedi banada tekrar yatış verdi, ama benim kasılmalarım çok fazla idi hastaneye yatırdı bir gün. Sende bol bol dinlen kaç hafta şuan seninKızlar size bir sorum olacak. Geçen hafta perşembe günü rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıktı haftama göre 34 mm olması gerekiyormuş sınırda dedi. Yürüyüş spor yasak istirahat edeceksin dedi. Benim hafta 31+4 ama bebek iki hafta önde. Kilosuda geçen hafta 2 kg idi. Hatta normal doğuma engel şuan kilosu gözüküyor dedi doktor. Biraz göbişli. Merak ettiğim bu haftalarda doğum olursa bebeğin kendi haftasına göre mi benim haftama göre mi gelişimi sayılıyor bilgisi olan var mı. Bugün vajinal kasık tarafında baskı hissetmeye başladım ilk defa biraz endişelendim. Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?