2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çoook geçmiş olsun. Olmaz bir şey merak etme karnının üstüne falan düşmediysen. Ay resmen iyi ki tetanoz aşın varmış dedirtti bana.

Canım çoook geçmiş olsun. Olmaz bir şey merak etme karnının üstüne falan düşmediysen. Ay resmen iyi ki tetanoz aşın varmış dedirtti bana.
Evet canım çok teşekkür ederim gerçekten hiç ne olacağı belli olmuyor her şey bir anlık. Nasıl olduğunu bile anlamadım aşı olmasaydım 34. haftayım şimdi yaparlar mıydı hiç bilemiyorum belki ne olur ne olmaz diye doğuma bile alabilirlerdi derin çünkü bildiğin. Dikkatli olun kuzum siz de her adımınızda vs

Tercih meselesi canım doğrusun da işte insan dayanamıyor ilk ve tüp bebek olunca üstüne titredik içimize sindiği gibi olsun da sonrasına bakarız artık dedik

Bence doğal kullanmak ve buna dikkat etmek eğer bir hayat tarzı haline gelirse süreklilik sağlanabilir. Sadece bebek odaklı yapılırsa zaten insan sıkılır bir süre sonra

Bu gece inanılmaz bir mide yanması ile güne merhaba dedim
Öksürük de başladı sanırım hastanede şifayı kaptık ya da reflü öksürük tetikliyor neyse bugün doktora söyleyeceğim inşallah
Çok geçmiş olsn cnm inşallah hemen toparlarsn bugündü dimi kontrol sizin inslalah güzel haberlerle gelirsi

Kızlaar günaydın bugün görüş günümüz inşallah her şey yolundadır
Hadi bakalım inşallah güzel mutlu haberlerle gel
Nst odası paniği başladı kız bende doktorum 12:30 da gidiyormuş randevum 12 de ben garantiye almak için 11 de nst ye atıcam kendimi ama inşallah oda boş olur bazen aşırı kalabalık oluyor ya yetişemezsem gerginliği başladı doluysa oda hayrına haber et

Mide yanması öksürükte yapıyo bence inşallah hasta olmuyosundur ya
Aynen canım sanırım ondan hamilelik öncesinde reflüyü olan biriyim zaten bir de kronik faranjitim var reflü faranjiti tetikleyip öksürük yapıyor gibi hissediyorum çünkü başka hiçbir şeyim yok hastanede bir ton antibiyotik de vermişlerdi zaten sanırım reflüden asit boğazımı tahriş etti

Tamam canım ederim bende 10bucuk gibi orda olcam 11de benim de randevum. Cumartesi ya boş olur diye düşünüyorum inşallah öyledir. Bende muhtemelen 11e doğru çıkarım her türlü bi yatağı ben işgal edicem sen gelene kadar sen gelmeden kalkmasam mı ne yapsam

Öyledir bence de çünkü bende de mide yanması çok fazla oluyor ve öksürük var bu yüzden. Kulaklarımda bile hissediyorum bazen o yanmayı az kaldı ama bu günler de geçecek

Ahhahaha yer kapmaca burayı rezerve edin 2 dk diyip

Bence doğal kullanmak ve buna dikkat etmek eğer bir hayat tarzı haline gelirse süreklilik sağlanabilir. Sadece bebek odaklı yapılırsa zaten insan sıkılır bir süre sonra
Evet ya buna bende katılıyorum en küçüğünden ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yumuşatıcıyı ve normal şampuanı bıraktım bebek şampuanı kullanıyorum ilk zamanlar off hic temizlemiyor diye düşünüyordum simdi dogum sonrasıda devam edicem diyorum yumuşatıcı icinde aynisi kokusuz hic sevmezdim çamaşırları simdi deterjani bile az atiyorum yinede tertemiz yüksek ısıda yıkıyorum deterjanim bitsin 5ltlik bebek detarjaniyla devam edecegim insallah

Kızlar önce nts sonra mi muayeneye giriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…