Ben öyle yapıyorum doktorun yanına girince nst kağıdını da veriyorumKızlar önce nts sonra mi muayeneye giriliyor
Ben önce nst sonra muayene kuzum . Muayene de mat raporuna bakıyor çünkü doktorKızlar önce nts sonra mi muayeneye giriliyor
Benimki böyle canımKızlar hastane çantası için elinizde liste varsa atar mısınız bugün hazırlıcam çantayı
Bende insalalh aksm hazırlayacagm bakalım uykularm kaçmaya başladı huzursuzluk oldu nedense hazırlayayım kenarda dursun deidmKızlar hastane çantası için elinizde liste varsa atar mısınız bugün hazırlıcam çantayı
Hastaneye verilecek evraklar derkn cnm bende şuana kadar öyle bir evrak hiç olmadı acikcasiBenimki böyle canım
HASTANE ÇANTASI
ANNE :
- Hastaneye verilecek Dosyalar
- 2 takım pijama (Artış uzun kol- catherines kısa kollu)
- 1 tane pijama altı yedek koy
- 3 çift kalın çorap
- Emzirme önlüğü
- 3 tane iç çamaşırı
- Terlik
- 1 paket lohusa Ped 10 lu
- Saç fırçası - diş fırçası - diş macunu - saç tokası
- lohusa tacı - Nemlendirici yüz kremi/ makyaj malzeme isteğe göre
- 2 tane emzirme sütyeni
- 2 tane emzirme atlet (beyaz ve ten rengi ucu kaplı)
- Göğüs ucu gümüş kapak
- lansinoh krem - göğüs pedi (wee baby 12 tane ) - Kirliler için poşet
- Süt sağma makinası tekli lansinoh
- Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet giderken giydiklerim olacak
- Telefon şarj aleti - power bank
- Gözlük numaralı
- Sade kahve
- Bebek hediyelikleri
- Peluş Hırka
- Duş için havlu
- şampuan?
BEBEKLER :
- Yenidoğan prematüre 0 numara 2 paket bez (40 lı x 2 paket)
- Yenidoğan 2 paket izotonik ıslak mendil
- 2 tane alt üst takım set (patikli alt, üst, eldiven, kısa kollu zıbın, çorap, şapka)
- 2 tane tulum set ( tulum, eldiven, şapka, - 2 tane kalın bebek battaniyesi (bebek hurcu içindekiler)
- 5 tane Müslin - 2 tane isimli kalın nohut battaniye - Puset 2 tane
- puset örtüsü 2 tane - 2 adet Kirli poşeti (ikea kilitli)
- 2 adet kaşık biberon
- 2 adet emzik - mama - Pişik kremi - vücut losyon - şampuan
- 10 tane alt değiştirme örtüsü
- 6 tane ağız mendil
- 1 paket Pamuk
- 2 tane yedek çorap
HEMŞİREYE VERİLECEK BEBEK HURCU ( 2 Bebek aynı hurcun içinde) :
- 2 tane Kalın Penye Bebek battaniyesi
- 2 tane Hastane çıkışı takım** ( uzun kollu üst - patikli alt - kısa kollu zıbın - eldiven - çorap - şapka )
- 4 adet bez
- 10 tane pamuk
- 1 paket yenidoğan ıslak mendil
34bitti bizim de bende hazırlıyım artık diyorumBende insalalh aksm hazırlayacagm bakalım uykularm kaçmaya başladı huzursuzluk oldu nedense hazırlayayım kenarda dursun deidm
İlerki idönem için sezeryanda anestezi dosyaları yatış dosyaları oluyor kuzum hastaneden hastaneye göre değişiyor dosya içeriği ondan bahsediyorumHastaneye verilecek evraklar derkn cnm bende şuana kadar öyle bir evrak hiç olmadı acikcasi
Tamm cnm smdi daha iyi anladm tesekkr ederimİlerki idönem için sezeryanda anestezi dosyaları yatış dosyaları oluyor kuzum hastaneden hastaneye göre değişiyor dosya içeriği ondan bahsediyorumşuan bende de yok ama anestezi ile görüşünce dosyalar olacak
Benimde yarın bitiyor 34 bebis de maşallahı var dün duyunca şok oldum o yüzden hazırlamak lazm bir an once34bitti bizim de bende hazırlıyım artık diyorum
Yok kız napıcan amniyo sıvısının keyfini fazla kaçırmış içip içip hıçkırıyor işte yavrucakKızlar benimki hıçkırıyozavallı ne zaman geçmeli bu yapmam gereken bişey var mı
Di mi keyifçi!! Ay çok üzüldüm uzun sürdü baya şimdi dişimi fırçaladım öne eğilince mi ne geçti galibaYok kız napıcan amniyo sıvısının keyfini fazla kaçırmış içip içip hıçkırıyor işte yavrucak
Benim bu ara gece oluyor bir ara yürürken çok kötü giriyordu o geçti. Geçen gün son bir ikea turu yapayım dedim olabildiğince hızlı ve dinlene dinleneİyi geceler kızlar, sizin de yürürken çok şiddetli bi çatı kemiği ağrınız oluyor mu? Aynı zamanda sırtımın sağ tarafı belim ağrıyor bu akşam başladı normal mı? 33+0 hafta
Kuzum benim şöyle bir listem var benimKızlaar günaydın bugün görüş günümüz inşallah her şey yolundadır
Kuzum oran için ne dedi, yani 3 mü 4mü birsey dedi mi ? Kilosu iyi canım, haftasında baya büyüdü sakın strese girme canım cumaya artar inşallahKızlar bebeğimin suyu alt sınırın da altına düşmüşkilo ise 2 haftada 270 gr almış şu an 34. haftada 2270 gr. Suyu için cuma günü tekrar kontrol daha da azalırsa riske atamayız alırız dedi
4 pakette toplam 4cm yi zorla ölçtü canım. Alırız demesi strese soktu çünkü doktorum normalde rahat bir doktor böyle diyorsa gerçekten risk görmüş demektirKuzum oran için ne dedi, yani 3 mü 4mü birsey dedi mi ? Kilosu iyi canım, haftasında baya büyüdü sakın strese girme canım cumaya artar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?