2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Daha hiç o şekilde hissetmedim cnm ama haftasyla da alakalı olabilir bizm daha 34+1 senin kaçıncı hafta olduydu
33+2 kuzum benimde, ben plates topunda kanala yönlendirme hareketleri yapıyorum ama çok uzun değil günde 15 dk kadar acaba o mu işe yaradı çünkü toptan kalktıktan sonra başladı bu kadar alta ilk defa vuruyor

İnşallah o terle atmissindir kuzum sen yine bol bol terlemeye çalış en hızlı öyle iyilesiyorsun

Günaydın canım elinle tokununca hiss ediyorsan eğer o kadarı yok bende

İnşallah o terle atmissindir kuzum sen yine bol bol terlemeye çalış en hızlı öyle iyilesiyorsun
İnşallah kuzum . Evet kesinlikle o terlemek biraz gözümü açtı . Ateş hamilelikte kaç derecenin üstü sıkıntı kuzum ? 39 altı panik yapmaya gerek yok sanırım dimi. Gün içinde yine ölçcem çünkü. Genelde 38.2 falan çıkıyor

33+2 kuzum benimde, ben plates topunda kanala yönlendirme hareketleri yapıyorum ama çok uzun değil günde 15 dk kadar acaba o mu işe yaradı çünkü toptan kalktıktan sonra başladı bu kadar alta ilk defa vuruyor
Olabilir belkide cnm ben hicbirsey yapmıyorum sadece arada bi yürüyüş fırsat buldukça o da işten güçten çocuktan

Kuzum ateşi benim doktorum kesinlikle istemiyor 38lerde duyunca o ateş düşmeli diyor serum taktiriyor sen kendi doktoruna da danış yine

Oy en azından o terle atmışsın biraz da olsa kuzum vücut tepki vermiş ateşe iyi bari terleme geldikçe terle üstünü değiştir de terleyerek atarsın inşallah hemencecik
Şükür diyoruz hala aynıyım kuzum değişen bir şey yok acıya alışıyorum işte napayım düşünmemeye çalışıyorum öksürüyorum geldikçe mecbur

Benim vajinaya vurdukları içeriden hissediyorum ani bi çekilme vakum tuvalet ihtiyacı gibi bişey oluyor. Dışarıdan elimle hissetmedim tam vajinanın orda kuzum. Ama vajina dudağının başladığı yerin 10-15 cm kadar üstünde hissettim. Acaba sana çok sert vuruyor da hissi oraya kadar geliyor mu ki ?

Benimde öyle canım ayaklarını soldaki öyle bir diriyor ki vajinamda hissediyorum zaten doktor da kilo FL ölçümşndr vajinamdan bakıyor resmen o derece aşağıda ayağı vurdukça idrar torbam da sızlıyor değişik bir his oluyor elimle hiç dokunmadım ama hissiyatından anlıyorum

Kuzum senin de mi ateş eklem ağrısı falan oldu? Takip edemedim dün hiç . Kıyamam sana. İçeride kaldıkları her saat bile şifa olsun inşallah prenseslere

Kuzum ateşin 37 üstüne çıkmamalı demişti doktorum. Bence sen gerçekten bir serum takıl öyle durumda hemen parol/minoset al, inşallah bir daha olmaz kuzummm üzüldüm şimdi

Kuzum senin de mi ateş eklem ağrısı falan oldu? Takip edemedim dün hiç . Kıyamam sana. İçeride kaldıkları her saat bile şifa olsun inşallah prenseslere
Amin inşallah kuzum
Bende eklem ağrısı ateş yok kuzum şükür doktor da ilk sonu sordu göğüs doktoru ateş ve eklem ağrısı ya da 14 gün içinde temaslı birileriyle görüştün mü dedi hayır dedim ateşim de hep şükür 36 larda zaten

Dün gece bende o şekilde hissettim her vurudugunda sızladı çekildi orası içerden, sabah yatarken direnme hissettim elimi vurunca bombe olmuştu sonra gitti o bombe

Kuzum şaşırdım bian bildiğin sisirdi orayı bombe oldu sonra geçti bakalım gün içinde nasıl olacak henüz hala yatıyorum
Kuzum benim ayaklar aşagıda olduğu için hep hissediyorum her an çıkacak gibi bazen ama o bomba olayını hiç bilmiyorum, benim öyle oluyor ki bazen balon patlıyor gibi, hemen tuvalet (çişim) ihtiyacı oluyor. Sıkışıyor ve vajinal bir ağrı oluyor benim. Bakayım bir olacak mı bende, kuzum bebek geliş pozisyonu sende nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…