- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
33+2 kuzum benimde, ben plates topunda kanala yönlendirme hareketleri yapıyorum ama çok uzun değil günde 15 dk kadar acaba o mu işe yaradı çünkü toptan kalktıktan sonra başladıDaha hiç o şekilde hissetmedim cnm ama haftasyla da alakalı olabilir bizm daha 34+1 senin kaçıncı hafta olduydu
İnşallah o terle atmissindir kuzum sen yine bol bol terlemeye çalış en hızlı öyle iyilesiyorsun
Günaydın canım elinle tokununca hiss ediyorsan eğer o kadarı yok bendeGünaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
İnşallah kuzum . Evet kesinlikle o terlemek biraz gözümü açtı . Ateş hamilelikte kaç derecenin üstü sıkıntı kuzum ? 39 altı panik yapmaya gerek yok sanırım dimi. Gün içinde yine ölçcem çünkü. Genelde 38.2 falan çıkıyorİnşallah o terle atmissindir kuzum sen yine bol bol terlemeye çalış en hızlı öyle iyilesiyorsun
Kuzum şaşırdım bian bildiğin sisirdi orayı bombe oldu sonra geçtiGünaydın canım elinle tokununca hiss ediyorsan eğer o kadarı yok bende
Olabilir belkide cnm ben hicbirsey yapmıyorum sadece arada bi yürüyüş fırsat buldukça o da işten güçten çocuktan33+2 kuzum benimde, ben plates topunda kanala yönlendirme hareketleri yapıyorum ama çok uzun değil günde 15 dk kadar acaba o mu işe yaradı çünkü toptan kalktıktan sonra başladıbu kadar alta ilk defa vuruyor
Kuzum ateşi benim doktorum kesinlikle istemiyor 38lerde duyunca o ateş düşmeli diyor serum taktiriyor sen kendi doktoruna da danış yineİnşallah kuzum . Evet kesinlikle o terlemek biraz gözümü açtı . Ateş hamilelikte kaç derecenin üstü sıkıntı kuzum ? 39 altı panik yapmaya gerek yok sanırım dimi. Gün içinde yine ölçcem çünkü. Genelde 38.2 falan çıkıyor
Tamamdır canım teşekkürlerKuzum ateşi benim doktorum kesinlikle istemiyor 38lerde duyunca o ateş düşmeli diyor serum taktiriyor sen kendi doktoruna da danış yine
Sen yine takip et bak yine olucakmıKuzum şaşırdım bian bildiğin sisirdi orayı bombe oldu sonra geçtibakalım gün içinde nasıl olacak henüz hala yatıyorum
Oy en azından o terle atmışsın biraz da olsa kuzum vücut tepki vermiş ateşe iyi bari terleme geldikçe terle üstünü değiştir de terleyerek atarsın inşallah hemencecik
Benim vajinaya vurdukları içeriden hissediyorum ani bi çekilme vakum tuvalet ihtiyacı gibi bişey oluyor. Dışarıdan elimle hissetmedim tam vajinanın orda kuzum. Ama vajina dudağının başladığı yerin 10-15 cm kadar üstünde hissettim. Acaba sana çok sert vuruyor da hissi oraya kadar geliyor mu ki ?Günaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
Benimde öyle canım ayaklarını soldaki öyle bir diriyor ki vajinamda hissediyorum zaten doktor da kilo FL ölçümşndr vajinamdan bakıyor resmen o derece aşağıda ayağı vurdukça idrar torbam da sızlıyor değişik bir his oluyor elimle hiç dokunmadım ama hissiyatından anlıyorumGünaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
Kuzum senin de mi ateş eklem ağrısı falan oldu? Takip edemedim dün hiç . Kıyamam sana. İçeride kaldıkları her saat bile şifa olsun inşallah prenseslereOy en azından o terle atmışsın biraz da olsa kuzum vücut tepki vermiş ateşe iyi bari terleme geldikçe terle üstünü değiştir de terleyerek atarsın inşallah hemencecik
Şükür diyoruz hala aynıyım kuzum değişen bir şey yok acıya alışıyorum işte napayım düşünmemeye çalışıyorum öksürüyorum geldikçe mecbur
Sol üst kaburgami acitiyordu orayı elledim şimdi de çok sert ayy benim kız makat mi döndü napti yaSen yine takip et bak yine olucakmı
Kuzum ateşin 37 üstüne çıkmamalı demişti doktorum. Bence sen gerçekten bir serum takıl öyle durumda hemen parol/minoset al, inşallah bir daha olmaz kuzummm üzüldüm şimdi
Amin inşallah kuzumKuzum senin de mi ateş eklem ağrısı falan oldu? Takip edemedim dün hiç . Kıyamam sana. İçeride kaldıkları her saat bile şifa olsun inşallah prenseslere
Gecmiş olsun kuzum gebelikte ateşle alakalı hiçbir fikrim yok çünkü ilk haftalarda hastalandım doktorum dedi ateşin olursa parol bile kullanma acile git dedi Allah korudu olmadı şükür yoksa böyle deyince ben ne yapardım bilmiyorumTamamdır canım teşekkürler
Dün gece bende o şekilde hissettim her vurudugunda sızladı çekildi orası içerden, sabah yatarken direnme hissettim elimi vurunca bombe olmuştu sonra gitti o bombeBenim vajinaya vurdukları içeriden hissediyorum ani bi çekilme vakum tuvalet ihtiyacı gibi bişey oluyor. Dışarıdan elimle hissetmedim tam vajinanın orda kuzum. Ama vajina dudağının başladığı yerin 10-15 cm kadar üstünde hissettim. Acaba sana çok sert vuruyor da hissi oraya kadar geliyor mu ki ?
Kuzum benim ayaklar aşagıda olduğu için hep hissediyorum her an çıkacak gibi bazenKuzum şaşırdım bian bildiğin sisirdi orayı bombe oldu sonra geçtibakalım gün içinde nasıl olacak henüz hala yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?