Acaba benim kızda Makat mi döndüBenimde öyle canım ayaklarını soldaki öyle bir diriyor ki vajinamda hissediyorum zaten doktor da kilo FL ölçümşndr vajinamdan bakıyor resmen o derece aşağıda ayağı vurdukça idrar torbam da sızlıyor değişik bir his oluyor elimle hiç dokunmadım ama hissiyatından anlıyorum
Benim baş aşağıydı geçen hafta kuzum hatta doktor başı güzel yerlestirmis pozisyon değişeceğini sanmıyorum zaten %5 bebek 32 den sonra pozisyon değişir dedi benim kuduruk kızım sanırım pozisyon değişti o kafa olamaz bence yaKuzum benim ayaklar aşagıda olduğu için hep hissediyorum her an çıkacak gibi bazenama o bomba olayını hiç bilmiyorum, benim öyle oluyor ki bazen balon patlıyor gibi, hemen tuvalet (çişim) ihtiyacı oluyor. Sıkışıyor ve vajinal bir ağrı oluyor benim. Bakayım bir olacak mı bende, kuzum bebek geliş pozisyonu sende nasıl
Benimki en son 2 defa gitdiğimde kafası aşağıdaydı ona bakmayarak solda kaburğamda ağrı hala var..bazen çok sert vuruyor ama o bazen oluyor mesela şimdi hıçkırıyorSol üst kaburgami acitiyordu orayı elledim şimdi de çok sert ayy benim kız makat mi döndü napti yakızlar da diyordu makatken vajinayi tepikliyor diye
Hıçkırık nerde oluyor kuzum o bombe hareketinden önce hıçkırık tuttu alt tarafta pıt pıt yaptıBenimki en son 2 defa gitdiğimde kafası aşağıdaydı ona bakmayarak solda kaburğamda ağrı hala var..bazen çok sert vuruyor ama o bazen oluyor mesela şimdi hıçkırıyor
Kuzum sağdaki benim baş geliş biliyorsun onda öyle hissetmiyorum mesela sıkışmış gibi daha çok kafası onun ayaklarını midemde hissediyorum. Ama soldaki makat geliş ayakları vajinamda resmen ölçümü yapılıyor hatta doktor çok zorlanıyor bastırmak zorunda kalıyor içeri doğru zorluyor. İlk olduğu için bu makatmış başmış inan bende yeni anlıyorumAcaba benim kızda Makat mi döndüçünkü vajina tepiklemesi hisseden kizlar hep makat dururken oluyor demişti bak sen de öyle diyorsun.. ne güzel baş aşağıydı
Ayy hadi ya . Dünden beri 37nin altına hiç inmedi benim .Kuzum ateşin 37 üstüne çıkmamalı demişti doktorum. Bence sen gerçekten bir serum takıl öyle durumda hemen parol/minoset al, inşallah bir daha olmaz kuzummm üzüldüm şimdi
Çok şükür kuzum. O ateş direkt eklem ağrısına sebep oluyor zaten. Cuma günü avm ye gitmiştim sinemaya falan da gittik. Orada kaptım bence birisindenAmin inşallah kuzum
Bende eklem ağrısı ateş yok kuzum şükür doktor da ilk sonu sordu göğüs doktoru ateş ve eklem ağrısı ya da 14 gün içinde temaslı birileriyle görüştün mü dedi hayır dedim ateşim de hep şükür 36 larda zaten
Sağol kuzum çok dikkat et . Gerçekten 1 gece de kaydım yaniGecmiş olsun kuzum gebelikte ateşle alakalı hiçbir fikrim yok çünkü ilk haftalarda hastalandım doktorum dedi ateşin olursa parol bile kullanma acile git dedi Allah korudu olmadı şükür yoksa böyle deyince ben ne yapardım bilmiyorum
Göbekten 3 tık aşağda oluyor kuzum şimdiHıçkırık nerde oluyor kuzum o bombe hareketinden önce hıçkırık tuttu alt tarafta pıt pıt yaptı
Kusum vajinaya benim bebek de çok vuruyor. Hatta o sırada sızlama oluyor genital bölgemde. Ama şuan hala baş aşağı konumdaAcaba benim kızda Makat mi döndüçünkü vajina tepiklemesi hisseden kizlar hep makat dururken oluyor demişti bak sen de öyle diyorsun.. ne güzel baş aşağıydı
Canım inşallah uzamaz resmen hayat kalitesini düşürüyor insanın sinirleri bozuluyorAyy hadi ya . Dünden beri 37nin altına hiç inmedi benim .
Çok şükür kuzum. O ateş direkt eklem ağrısına sebep oluyor zaten. Cuma günü avm ye gitmiştim sinemaya falan da gittik. Orada kaptım bence birisinden
Sağol kuzum çok dikkat et . Gerçekten 1 gece de kaydım yani
Hıçkırınca pıt pıt atan yeri neresi kuzum senin bebeğin kafası mı ayakları mı ? Benim hıçkırınca kafaları pıt pıtlıyorGöbekten 3 tık aşağda oluyor kuzum şimdi
Ne zaman kontrol kuzum"Artık inecek kuzum vajina oksijenlenme yaşıyor o nedenle oluyor" doulam böyle yazmış kızlar bende pozisyon degistirmemistir dimi dedim şüphe ediyorsan erkenden git öğren ki şeklini ona göre yardımcı olayım dedi kontrol günüm var acaba gitsem mi
Benim ki de inşallah pozisyon degistirmemistirKusum vajinaya benim bebek de çok vuruyor. Hatta o sırada sızlama oluyor genital bölgemde. Ama şuan hala baş aşağı konumda
Dün gece bende o şekilde hissettim her vurudugunda sızladı çekildi orası içerden, sabah yatarken direnme hissettim elimi vurunca bombe olmuştu sonra gitti o bombe
Kafasıyla da vajinaya baskı yapıyor olabilir kuzum ama dediğin gibi baş geliş olduğundan beri ben de çok az hisseder oldum o vajina tepiklemesini. Bi ara çok oluyordu. Baş aşağı olduğu halde bazen olıyor o zaman da eliyle mi vuruyor acaba .Acaba benim kızda Makat mi döndüçünkü vajina tepiklemesi hisseden kizlar hep makat dururken oluyor demişti bak sen de öyle diyorsun.. ne güzel baş aşağıydı
Geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkımın son günü kuzumNe zaman kontrol kuzum
Kuzum ben 5 defada hamile kalsam hiç anlamam ayağı eli nerdeHıçkırınca pıt pıt atan yeri neresi kuzum senin bebeğin kafası mı ayakları mı ? Benim hıçkırınca kafaları pıt pıtlıyor
Benimde aklıma eli geldi demin önce ama emin olamıyorum ya olmadı bı gidicem bugünKafasıyla da vajinaya baskı yapıyor olabilir kuzum ama dediğin gibi baş geliş olduğundan beri ben de çok az hisseder oldum o vajina tepiklemesini. Bi ara çok oluyordu. Baş aşağı olduğu halde bazen olıyor o zaman da eliyle mi vuruyor acaba .
Kuzum bu gün kontröl gününmü?Benimde aklıma eli geldi demin önce ama emin olamıyorum ya olmadı bı gidicem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?