2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Sağol kuzum sabaha kadar tekrar olmadı bende doktoruma yazdım bakalım ne diyecek ona göre hareket edeceğim belki de dediğin gibi olabilecek birşey dir

Öyle yaptım yazdım doktoruma kuzum bakalım ne diyecek haber ederim

Kız o kahverengi alanı komple mi alacak benim göğüs ucum kocaman oldu nasıl alacak acaba yavrum bunu bi baktım da

Reactions: The
Öyle yaptım yazdım doktoruma kuzum bakalım ne diyecek haber ederim
Ahhh kuzum gece WC kalkınca mesajını okudum unuttum yazmaya şimdi nasılsın?genelde bende öyle olunca silince peçeteye geliyor yani gelmemesi bence mümkün olan bir şey diğilki çok garib bir durum sendeki bende merak ettim gerçekten

Kuzum biz bir taşıyanlar nasıl zorlanıyor senin yükün daha çok ama az kaldı kavuşmaya inşallah bu ağrıları unutacaksın rabbim kuvvet versin

Ah evet yaa . Cidden bağışıklık sistemimiz pert. Bol bol C vitamini alalım

Yok kuzum geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkimin son günü normalde 2 hafta sonra gidecektim
Kız Allah seni güldürsünhakkın duruyor diyemi gidiyorsun hepsi meraktan yine duramıyorsunbenim hakkım çoktan bitti doktor çağırmadığı için bende gitmedim bu defa 2 hafta sonra dedi gel

benim de dilim yara oldu uçuk çıkardım hastalanmam yakındır

Bebeğin hareketlerine bakıcam az önce etti ama şuan yok ona göre karar vereyim gidip gitmemeye kaç kere sildim birşey gelmiyor hatta tekrar küçük tuvaletimi yaptım yine gelmedi kan peçeteye
Günaydın nasılsınız

Dünden beri mahfoldum kemiklerim kırılıyor resmen sırtım, başım, bütün kemiklerim ağrıyor.
Gece uyku dahi uyuyamadım boğazım çok kötü ateş de oldu ara ara zorla birşeyler yiyorum dün yemek yemedim desem yeridir muz portakal sadece bebeğim de sanki hep huzursuz dönüp duruyor

Sen nasıl oldun bugün nasılsın

Hıçkırınca pıt pıt atan yeri neresi kuzum senin bebeğin kafası mı ayakları mı ? Benim hıçkırınca kafaları pıt pıtlıyor
Kuzum ben perşembe doktora sordum hıçkırdığı yeri kafası sanıyodum gövdesi ve popo kısmı çıktı bende kafası diye seviyodum doktor diyo poposunu sevmişsin orası daha tatli

Hastaneye gittiniz mi

Kızlar bu sabahtan beri sağ belimde ağrı var böyle 5 sn de bir vuruyor geçmiyor üşüttüm mü sancı filan mıdır acaba bugün 32+0 oldum sancı için çok erken

Günaydın evet bende de oluyor ben zaten döndüğünü de anlamıştım gün içinde altıma hala baskı yapıyor cıktı çıkacaklar az kaldı

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım şifa versin bu zamanlarda gerçekten çok zor Allahım ağrını acını hafifletsin

Canım benim çok geçmiş olsun Allahım şifa versin bu zamanlarda gerçekten çok zor Allahım ağrını acını hafifletsin
İnşallah canım ya çok dikkat edin o kadar dikkat ettim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…