Sağol kuzum sabaha kadar tekrar olmadı bende doktoruma yazdım bakalım ne diyecek ona göre hareket edeceğim belki de dediğin gibi olabilecek birşey dirCanım çok geçmiş olsun, ben de geçen gün kan gördüm korktum ama bir şey çıkmadı çok şükür. Bizim bilmediğimiz bir sürü neden olabiliyor, kayınvalidem bende son aylarda hep olmuştu dedi demek ki bünyeden bünyeye hamilelik değişiyor ama yine de için rahat etsin diye görün istiyorsan
Öyle yaptım yazdım doktoruma kuzum bakalım ne diyecek haber ederimKuzum coraspirin uzun etkili yanından bıraktırmıştır ama oksapar genelde internette evet doğuma 1-2 hafta kala bıraktırılıyormuş. Görürsem hocayı bugün soracağım bakalım. Sen ayrıca oksapar kullanıyor musun sadece coraspirin miydi
Kesinlikle bende oda ayırmayı düşünmüyorum çocuklarla yatak odasında beşikte yanımızda yatacaklar 1 yaşından sonra çocuk odalarına geçireceğim ama eşimi de gece 1 kez de olsa çocuklarla ilgilenmesi için uyandıracağım olaya dahil edeceğim zaten eşim uyanınca uykusu açılan bi tip değil 2 dk ya hemen hiçbir şey olmamış gibi sızıp uyuyabilir yeteneği var çok özeniyorumdiğer türlü kendi abimden biliyorum aman uykum açılmasın aman ben çok çalışıyorum yoruluyorum diye diye ikizlere yengem canı çıktı bakarken ağlıyordu geceleri abim mama yapmaya bile kalkmıyordu yani tam gıcık bir tip olmuştu o yüzden tövbe ettim eşimi her şeye dahil edeceğim inşallah
Kuzum ben Osman Gönülal izliyorum hem YouTube hem instagramda çok güzel videoları var. Yenidoğan 1.2. Hafta gibi yputube da uzun videoları da var hoşuma gidiyor bakabilirsin istersen
Yenidoğan ben çok az aldım o da prematüre doğum olursa diye sırf toplam bebek başı 2 yenidoğan takım aldım o kadar o da hastane çıkışları yani gerisi hep 3 ay zaten 1 hafta 10 güne çok uzuyorlarmış 3-6 ay aldım bir de ileriki dönem giyisilerini o zaman alırım dedim . Ama yenidoğan zıbınlar aldım şu klasik beyazlardan kısa kollu model ve uzun kollu model aldım bebek başı 5 tane yenidoğan alt da bebek başı 3 tane aldım sanırım
Canım nasıl oldun ya geçmiş olsun düştü mü ateşin?
Ecowell ve mustela aldım canım
Canım nasıl oldun? Geçmiş olsun. Acaba jiletten dolayı kıl kökü kanadı o sana idrardan geliyormuş gibi mi hissettirdi ama bir kaç defa gitmene rağmen gelmeye devam ettiyse acaba idrsrından mı kan geldi yine de bi doktorumla görüş gelmeye devam ettiyse merak ettim
Kız o kahverengi alanı komple mi alacak benim göğüs ucum kocaman oldu nasıl alacak acaba yavrum bunu bi baktım daYani çok küçük değilse sorun olmaz diye sordum, göğüs ucu çıkarıcı öyle rutin alınması gereken bir şey değil
Ayrıca bebek göğüs ucunu emmeyecek, kahverengi alanı ağzına alacak komple. Eğer ki düzgün tutarsa göğüs ucunun küçük olmasının bir önemi yok
Yok kuzum geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkimin son günü normalde 2 hafta sonra gidecektimKuzum bu gün kontröl gününmü?
Ahhh kuzum gece WC kalkınca mesajını okudum unuttum yazmaya şimdi nasılsın?genelde bende öyle olunca silince peçeteye geliyor yani gelmemesi bence mümkün olan bir şey diğilki çok garib bir durum sendeki bende merak ettim gerçektenÖyle yaptım yazdım doktoruma kuzum bakalım ne diyecek haber ederim
Kuzum biz bir taşıyanlar nasıl zorlanıyor senin yükün daha çok ama az kaldı kavuşmaya inşallah bu ağrıları unutacaksın rabbim kuvvet versinKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Ah evet yaa . Cidden bağışıklık sistemimiz pert. Bol bol C vitamini alalımCanım inşallah uzamaz resmen hayat kalitesini düşürüyor insanın sinirleri bozuluyordoktorum dün dedi 30 haftadan sonra artık annede bağışıklık da iyice düşer dedi vücut tolere edemez yetişemez dedi. Dikkat etsek de bir şekilde gelip bulabiliyor maalesef
Kız Allah seni güldürsünYok kuzum geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkimin son günü normalde 2 hafta sonra gidecektim
benim de dilim yara oldu uçuk çıkardım hastalanmam yakındırCanım inşallah uzamaz resmen hayat kalitesini düşürüyor insanın sinirleri bozuluyordoktorum dün dedi 30 haftadan sonra artık annede bağışıklık da iyice düşer dedi vücut tolere edemez yetişemez dedi. Dikkat etsek de bir şekilde gelip bulabiliyor maalesef
Günaydın nasılsınızBebeğin hareketlerine bakıcam az önce etti ama şuan yok ona göre karar vereyim gidip gitmemeye kaç kere sildim birşey gelmiyor hatta tekrar küçük tuvaletimi yaptım yine gelmedi kan peçeteye
Sen nasıl oldun bugün nasılsınKuzum coraspirin uzun etkili yanından bıraktırmıştır ama oksapar genelde internette evet doğuma 1-2 hafta kala bıraktırılıyormuş. Görürsem hocayı bugün soracağım bakalım. Sen ayrıca oksapar kullanıyor musun sadece coraspirin miydi
Kesinlikle bende oda ayırmayı düşünmüyorum çocuklarla yatak odasında beşikte yanımızda yatacaklar 1 yaşından sonra çocuk odalarına geçireceğim ama eşimi de gece 1 kez de olsa çocuklarla ilgilenmesi için uyandıracağım olaya dahil edeceğim zaten eşim uyanınca uykusu açılan bi tip değil 2 dk ya hemen hiçbir şey olmamış gibi sızıp uyuyabilir yeteneği var çok özeniyorumdiğer türlü kendi abimden biliyorum aman uykum açılmasın aman ben çok çalışıyorum yoruluyorum diye diye ikizlere yengem canı çıktı bakarken ağlıyordu geceleri abim mama yapmaya bile kalkmıyordu yani tam gıcık bir tip olmuştu o yüzden tövbe ettim eşimi her şeye dahil edeceğim inşallah
Kuzum ben Osman Gönülal izliyorum hem YouTube hem instagramda çok güzel videoları var. Yenidoğan 1.2. Hafta gibi yputube da uzun videoları da var hoşuma gidiyor bakabilirsin istersen
Yenidoğan ben çok az aldım o da prematüre doğum olursa diye sırf toplam bebek başı 2 yenidoğan takım aldım o kadar o da hastane çıkışları yani gerisi hep 3 ay zaten 1 hafta 10 güne çok uzuyorlarmış 3-6 ay aldım bir de ileriki dönem giyisilerini o zaman alırım dedim . Ama yenidoğan zıbınlar aldım şu klasik beyazlardan kısa kollu model ve uzun kollu model aldım bebek başı 5 tane yenidoğan alt da bebek başı 3 tane aldım sanırım
Canım nasıl oldun ya geçmiş olsun düştü mü ateşin?
Ecowell ve mustela aldım canım
Canım nasıl oldun? Geçmiş olsun. Acaba jiletten dolayı kıl kökü kanadı o sana idrardan geliyormuş gibi mi hissettirdi ama bir kaç defa gitmene rağmen gelmeye devam ettiyse acaba idrsrından mı kan geldi yine de bi doktorumla görüş gelmeye devam ettiyse merak ettim
Kuzum ben perşembe doktora sordum hıçkırdığı yeri kafası sanıyodum gövdesi ve popo kısmı çıktıHıçkırınca pıt pıt atan yeri neresi kuzum senin bebeğin kafası mı ayakları mı ? Benim hıçkırınca kafaları pıt pıtlıyor
Hastaneye gittiniz miDünden beri mahfoldum kemiklerim kırılıyor resmen sırtım, başım, bütün kemiklerim ağrıyor.
Gece uyku dahi uyuyamadım boğazım çok kötü ateş de oldu ara arazorla birşeyler yiyorum dün yemek yemedim desem yeridir muz portakal sadece bebeğim de sanki hep huzursuz dönüp duruyor
Günaydın evet bende de oluyor ben zaten döndüğünü de anlamıştım gün içinde altıma hala baskı yapıyor cıktı çıkacaklar az kaldıGünaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
Canım benim çok geçmiş olsun Allahım şifa versinDünden beri mahfoldum kemiklerim kırılıyor resmen sırtım, başım, bütün kemiklerim ağrıyor.
Gece uyku dahi uyuyamadım boğazım çok kötü ateş de oldu ara arazorla birşeyler yiyorum dün yemek yemedim desem yeridir muz portakal sadece bebeğim de sanki hep huzursuz dönüp duruyor
Gitmedim sadece parol serum veriliyor zaten. Eşim çok ısrar etti ama mecalim de yok açıkçasıHastaneye gittiniz mi
Bende ilk zamanlar hastalanmıştım o parol serum çok iyi gelmişti işe yaramıyor diye düşünmeyin hapı gibi olmuyorGitmedim sadece parol serum veriliyor zaten. Eşim çok ısrar etti ama mecalim de yok açıkçası
İnşallah canım ya çok dikkat edin o kadar dikkat ettim amaCanım benim çok geçmiş olsun Allahım şifa versinbu zamanlarda gerçekten çok zor Allahım ağrını acını hafifletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?