2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yaaa parol hakkı 2 defa mı o zaman ben bugünkü hakkımı çoktan doldurdum azönce ılık duş aldım canım titreye titreye . Şimdi hemen eklem yerlerime limon süreyim doğru diyorsun
Kendi doktoruna sor bence. Bana 3 doktor da günde en fazla 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi.

Reactions: The
Bende ilk zamanlar hastalanmıştım o parol serum çok iyi gelmişti işe yaramıyor diye düşünmeyin hapı gibi olmuyor
Bende çok etki etmemişti daha önce de hasta olduğumda takmislardi.bugun de aynı geçerse direk gideceğim zaten

Geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkımın son günü kuzum
Kuzu bi kontroldeyim hazır git istersen emin olursun ama pozisyon çok değişebiliyormuş sabit nasıl tutacaklar ki
benim de dilim yara oldu uçuk çıkardım hastalanmam yakındır
Evet canım bende de öyle başlıyor genelde geliyor gelmekte olan dikkat et c vitamini al bol bol boğazını hep sıcak suyla yumuşak tut
Canım geçmiş olsun herkes dökülüyor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Sen nasıl oldun bugün nasılsın
Hala kötüyüm canım sadece tansiyon düşüklüğü açısından iyiyim o kadar
Kızlar bu sabahtan beri sağ belimde ağrı var böyle 5 sn de bir vuruyor geçmiyor üşüttüm mü sancı filan mıdır acaba bugün 32+0 oldum sancı için çok erken
Canım belden Rahime gelen ağrın var mı? Regli gibi? Kasılma var mı karında top gibi uyuşmalar? Onları takip et eğer varsa doktoruna bilgi ver sancı erken ya da geç kişiden kişiye çok değişiyor benim 16. Haftadan beri kasılmalarım var

28+0'ım bende 2 haftadır oramda tepiniyor resmen. Ayakları orada olunca daha çok hissedersin dedi doktor bana.

Cnm şu söz çok güzel gercekten..

Kadın insandır! Erkek insanoğlu!

Kuzum aynı şeyi doktor bana söyledi 33 den sonra %5 değişir. Benim baş yukarda, hatta değişmezse yarın sezeryan günü verecek bana bence kuzum.

Benim ogluşda başını aşagiya çevirdi hiçkirdiginda resmen popom titriyor. Dogum seklini aldigindan beri vajinamin iki tarafi şiş yani baya belli oluyor. Eliyle vuruyor gidikliyor bi degişik oluyor . Daha 31+5
Ay beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırınca

Kizlar daha oncede yazmistim ama okumayanlar bilsin. Ben gecen hamileligimde 35+3 de ters duruyor duzelmezse sezeryan olucaksn dedi. Doktorum dedi ki evde oldugunda emekle yeri gir gir yapar gibi bos oldugun zamanlar emekle dedi. Bende emekledim sürekli. 37+5 de baş aşşagi gelmiş. Bide ben gecen gun hastanedeyken birisi zamanim doldu yarin suniyle alacaktilar ama bas assagi degil dedi. Bende tavsiye ettim emekle diye. O gece surekli yatagin ustunde emekledi. Ve gerçekten ertesi gunduz bebek dogum pozisyonu almisti suniyle ertesi gun dogum yapti. Belki sizinde isinize yarar.

Bide kizlar benim oglan kel dogacak galiba. Hic mide bulantim olmadi hamilelik boyunca.

Ay beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırınca
Demi bide gece tam uykun var uyucan hiçkirik tutuyor. Resmen ne zaman biticek diye bekliyorum. Başi yandayken o kadar da rahatsiz olmuyordum. Ama baş aşşagi olunca bi tuhaf oluyor.

Canım seni yeniden rahatsız ediyorum. Burada eski gönderileri okuyorum pembe fln olunca da doktora başvurmak gerektiğini söyleyenler olmuş. Benim mavi değil ama pembe gibi oldu ilk verdiği halde zaten mavimsi bir mor içime Bi kuşku düştü. Yardımcı olabilir misin

Ya ben öyle hareket etmeye çok korkuyorum erken doğum başlatıcak gibi hissediyorum o mide bulantı yanma genetik bence maşallah bende de hiç bulanmadı yanmada yaşamadım dün annemle konuştum kel miydik diye yoo çokta saçınız vardı dedi

Kızlar Şubat grubuna sordum buraya da sorayım 1 tog uyku tulumu alanlar bebeğin üzerine ekstra bir şey örtecek misiniz bana çok ince geliyor o tulumlar ya kundak yapmadan duramam heralde

Kız Allah seni güldürsünhakkın duruyor diyemi gidiyorsun hepsi meraktan yine duramıyorsunbenim hakkım çoktan bitti doktor çağırmadığı için bende gitmedim bu defa 2 hafta sonra dedi gel
Kuzum ama doulam pozisyonda şüpheye dustuysen git erkenden öğren ki ona göre yardımcı olayım dedi çok şükür bugünde bahanem var

35 36 den sonra emeklemeye baslayabilirsn o zman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…