Valla nerden geldiği de hiç belli olmuyor yaİnşallah canım ya çok dikkat edin o kadar dikkat ettim ama
Kendi doktoruna sor bence. Bana 3 doktor da günde en fazla 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi.Yaaa parol hakkı 2 defa mıo zaman ben bugünkü hakkımı çoktan doldurdum azönce ılık duş aldım canım titreye titreye . Şimdi hemen eklem yerlerime limon süreyim doğru diyorsun
Bende çok etki etmemişti daha önce de hasta olduğumda takmislardi.bugun de aynı geçerse direk gideceğim zatenBende ilk zamanlar hastalanmıştım o parol serum çok iyi gelmişti işe yaramıyor diye düşünmeyin hapı gibi olmuyor
Malesef kuzumValla nerden geldiği de hiç belli olmuyor ya
Kuzu bi kontroldeyim hazır git istersen emin olursun ama pozisyon çok değişebiliyormuş sabit nasıl tutacaklar kiGeçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkımın son günü kuzum
Evet canım bende de öyle başlıyor genelde geliyor gelmekte olan dikkat et c vitamini al bol bol boğazını hep sıcak suyla yumuşak tutbenim de dilim yara oldu uçuk çıkardım hastalanmam yakındır
Canım geçmiş olsunDünden beri mahfoldum kemiklerim kırılıyor resmen sırtım, başım, bütün kemiklerim ağrıyor.
Gece uyku dahi uyuyamadım boğazım çok kötü ateş de oldu ara arazorla birşeyler yiyorum dün yemek yemedim desem yeridir muz portakal sadece bebeğim de sanki hep huzursuz dönüp duruyor
Hala kötüyüm canım sadece tansiyon düşüklüğü açısından iyiyim o kadarSen nasıl oldun bugün nasılsın
Canım belden Rahime gelen ağrın var mı? Regli gibi? Kasılma var mı karında top gibi uyuşmalar? Onları takip et eğer varsa doktoruna bilgi ver sancı erken ya da geç kişiden kişiye çok değişiyor benim 16. Haftadan beri kasılmalarım varKızlar bu sabahtan beri sağ belimde ağrı var böyle 5 sn de bir vuruyor geçmiyor üşüttüm mü sancı filan mıdır acaba bugün 32+0 oldum sancı için çok erken
28+0'ım bende 2 haftadır oramda tepiniyor resmen. Ayakları orada olunca daha çok hissedersin dedi doktor bana.Günaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
Cnm şu söz çok güzel gercekten..Geçen gün park yatağı kurduk odaya ittiriyorum eşimde o sırada ağır sifonyer var onu dışarı çıkarıyor, park yatagin ayağı kapıda süpürgelige takılmış gitmiyor bı tarafını kaldırıp ittiriyorum yine gitmiyor "napiyorsun süpürgeligi kaldırdın hep" dedi geldi iki tarafından tuttu komple kaldirdi park yatagi şöyle cekicen diğer tarafa dedi sonra baktı bana AA sen hamilesin dimi özür dilerim dedi gülmeye başladıkamil bunlar ya erkekler gerçekten Cem Yılmaz'ın demesi gibi bizim alt versiyonumuz bakmış yaradan bunda bı yanlışlık var bı üst model olarak bizi yaratmış
Kuzum aynı şeyi doktor bana söyledi 33 den sonra %5 değişir. Benim baş yukarda, hatta değişmezse yarın sezeryan günü verecek bana bence kuzum.Benim baş aşağıydı geçen hafta kuzum hatta doktor başı güzel yerlestirmis pozisyon değişeceğini sanmıyorum zaten %5 bebek 32 den sonra pozisyon değişir dedi benim kuduruk kızım sanırım pozisyon değişti o kafa olamaz bence ya
Kuzum aynı şeyi yaşıyorum şuan. Ayaklar aşagıda ve aşırı hissediyorum28+0'ım bende 2 haftadır oramda tepiniyor resmen. Ayakları orada olunca daha çok hissedersin dedi doktor bana.
Cnm ahmet vehbi hocaya gdıyorum, oranın kurucusu varyaKuzum sen Google kadın sağlığında kimse gidiyorsun ?
Ayyy heyecanlı kuzum yaKuzum aynı şeyi doktor bana söyledi 33 den sonra %5 değişir. Benim baş yukarda, hatta değişmezse yarın sezeryan günü verecek bana bence kuzum.
Ay beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırıncaBenim ogluşda başını aşagiya çevirdi hiçkirdiginda resmen popom titriyor. Dogum seklini aldigindan beri vajinamin iki tarafi şiş yani baya belli oluyor. Eliyle vuruyor gidikliyor bi degişik oluyor. Daha 31+5
Demi bide gece tam uykun var uyucan hiçkirik tutuyor. Resmen ne zaman biticek diye bekliyorum. Başi yandayken o kadar da rahatsiz olmuyordum. Ama baş aşşagi olunca bi tuhaf oluyor.Ay beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırınca
Canım seni yeniden rahatsız ediyorum. Burada eski gönderileri okuyorum pembe fln olunca da doktora başvurmak gerektiğini söyleyenler olmuş. Benim mavi değil ama pembe gibi oldu ilk verdiği halde zaten mavimsi bir mor içime Bi kuşku düştü. Yardımcı olabilir misinYok kuzum çok basit benimkini ebe yapmıştı doğum hanede hatta hocaya göstermişlerdi. Kulak çubuğu gibi bir çubuğu vajinadan süründü alır gibi daldırıyor çıkarıp hamilelik testi gibi bir sonuç veriyor oradan anlıyorlar
Ya ben öyle hareket etmeye çok korkuyorum erken doğum başlatıcak gibi hissediyorumKizlar daha oncede yazmistim ama okumayanlar bilsin. Ben gecen hamileligimde 35+3 de ters duruyor duzelmezse sezeryan olucaksn dedi. Doktorum dedi ki evde oldugunda emekle yeri gir gir yapar gibi bos oldugun zamanlar emekle dedi. Bende emekledim sürekli. 37+5 de baş aşşagi gelmiş. Bide ben gecen gun hastanedeyken birisi zamanim doldu yarin suniyle alacaktilar ama bas assagi degil dedi. Bende tavsiye ettim emekle diye. O gece surekli yatagin ustunde emekledi. Ve gerçekten ertesi gunduz bebek dogum pozisyonu almisti suniyle ertesi gun dogum yapti. Belki sizinde isinize yarar.
Bide kizlar benim oglan kel dogacak galiba. Hic mide bulantim olmadi hamilelik boyunca.
Kuzum ama doulam pozisyonda şüpheye dustuysen git erkenden öğren ki ona göre yardımcı olayım dediKız Allah seni güldürsünhakkın duruyor diyemi gidiyorsun hepsi meraktan yine duramıyorsun benim hakkım çoktan bitti doktor çağırmadığı için bende gitmedim bu defa 2 hafta sonra dedi gel
35 36 den sonra emeklemeye baslayabilirsn o zman.Ya ben öyle hareket etmeye çok korkuyorum erken doğum başlatıcak gibi hissediyorumo mide bulantı yanma genetik bence maşallah bende de hiç bulanmadı yanmada yaşamadım dün annemle konuştum kel miydik diye yoo çokta saçınız vardı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?