Ay en azından tansiyonun düşmüş yaKuzu bi kontroldeyim hazır git istersen emin olursun ama pozisyon çok değişebiliyormuş sabit nasıl tutacaklar ki
Evet canım bende de öyle başlıyor genelde geliyor gelmekte olan dikkat et c vitamini al bol bol boğazını hep sıcak suyla yumuşak tut
Canım geçmiş olsunherkes dökülüyor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Hala kötüyüm canım sadece tansiyon düşüklüğü açısından iyiyim o kadar
Canım belden Rahime gelen ağrın var mı? Regli gibi? Kasılma var mı karında top gibi uyuşmalar? Onları takip et eğer varsa doktoruna bilgi ver sancı erken ya da geç kişiden kişiye çok değişiyor benim 16. Haftadan beri kasılmalarım var
Bana da doktor egzersizlere başla dedi 34 bitti. Bende sordum erken doğumu başlatmaz mı daha var diye. Hayır başlatmaz keşke başlatsa dediYa ben öyle hareket etmeye çok korkuyorum erken doğum başlatıcak gibi hissediyorumo mide bulantı yanma genetik bence maşallah bende de hiç bulanmadı yanmada yaşamadım dün annemle konuştum kel miydik diye yoo çokta saçınız vardı dedi
Ayyy deme öyle benimde çok fazla olmadı mide bulantım acaba babasınamı benzicek annesinin bu kadar kalın saçları varkenKizlar daha oncede yazmistim ama okumayanlar bilsin. Ben gecen hamileligimde 35+3 de ters duruyor duzelmezse sezeryan olucaksn dedi. Doktorum dedi ki evde oldugunda emekle yeri gir gir yapar gibi bos oldugun zamanlar emekle dedi. Bende emekledim sürekli. 37+5 de baş aşşagi gelmiş. Bide ben gecen gun hastanedeyken birisi zamanim doldu yarin suniyle alacaktilar ama bas assagi degil dedi. Bende tavsiye ettim emekle diye. O gece surekli yatagin ustunde emekledi. Ve gerçekten ertesi gunduz bebek dogum pozisyonu almisti suniyle ertesi gun dogum yapti. Belki sizinde isinize yarar.
Bide kizlar benim oglan kel dogacak galiba. Hic mide bulantim olmadi hamilelik boyunca.
Hiç sorma vallahi bana ızdırap gibi geliyor kendimi kesesim geliyor çok kötü bir his ya altta güm güm tam kesildi diyorum gene başlıyor güm diyeDemi bide gece tam uykun var uyucan hiçkirik tutuyor. Resmen ne zaman biticek diye bekliyorum. Başi yandayken o kadar da rahatsiz olmuyordum. Ama baş aşşagi olunca bi tuhaf oluyor.
Bulantı bende de olmadı mide yanmam var 2 ayı geçti. Ama bana saçma geliyor çocuğun kafası midem de değil ki yaksın. Ayaklarıyla vurup durdugu için yanıyor. Valla benim kadar midesi yanan yoktur herhalde ben direkt rapunzel doğurmalıyımKizlar daha oncede yazmistim ama okumayanlar bilsin. Ben gecen hamileligimde 35+3 de ters duruyor duzelmezse sezeryan olucaksn dedi. Doktorum dedi ki evde oldugunda emekle yeri gir gir yapar gibi bos oldugun zamanlar emekle dedi. Bende emekledim sürekli. 37+5 de baş aşşagi gelmiş. Bide ben gecen gun hastanedeyken birisi zamanim doldu yarin suniyle alacaktilar ama bas assagi degil dedi. Bende tavsiye ettim emekle diye. O gece surekli yatagin ustunde emekledi. Ve gerçekten ertesi gunduz bebek dogum pozisyonu almisti suniyle ertesi gun dogum yapti. Belki sizinde isinize yarar.
Bide kizlar benim oglan kel dogacak galiba. Hic mide bulantim olmadi hamilelik boyunca.
Kesin gitmelisin bencedeKuzum ama doulam pozisyonda şüpheye dustuysen git erkenden öğren ki ona göre yardımcı olayım dediçok şükür bugünde bahanem var
Şuan iyiyim canım doktordan dönüş bekliyorum işte bakalım ne diyecek daha görmedi gerçekten de garip bir durum olduAhhh kuzum gece WC kalkınca mesajını okudum unuttum yazmaya şimdi nasılsın?genelde bende öyle olunca silince peçeteye geliyor yani gelmemesi bence mümkün olan bir şey diğilki çok garib bir durum sendeki bende merak ettim gerçekten
İyiyim çok şükür tekrarlamadı garip bir durum oldu takipteyim bebek hareketli bir yandan da doktordan dönüş bekliyorumGünaydın nasılsınız
İste sorun orda simdi 34 35. Haftaya kadar yatıp sonra bi anda başlayınca bebek noluyo ya ben bi çıkıp bakayım demesinBana da doktor egzersizlere başla dedi 34 bitti. Bende sordum erken doğumu başlatmaz mı daha var diye. Hayır başlatmaz keşke başlatsa dedigebeliğin başından beri pilates yürüyüş spor yapan insanlar hemen doğuruyor mu dedi
Çok şükür İn şa Allah önemli bir durum yokŞuan iyiyim canım doktordan dönüş bekliyorum işte bakalım ne diyecek daha görmedi gerçekten de garip bir durum oldu
Yok kuzu benimde nisanin 6 si suan 30+3 yim mesela xd ama erken den alicaklar bnmkini 38 haftalik iken oda mart sonu31 haftalıksanız Nisan çok geç değil mi doğum için bence mart gibi falan oluyor doğum
Kız hurafe o ya hamilelik reflüsü oluşuyor genellikle gebelerde o yüzden oluyor. Ne güzel işteBulantı bende de olmadı mide yanmam var 2 ayı geçti. Ama bana saçma geliyor çocuğun kafası midem de değil ki yaksın. Ayaklarıyla vurup durdugu için yanıyor. Valla benim kadar midesi yanan yoktur herhalde ben direkt rapunzel doğurmalıyım
Yok artıkSıra bekliyorum agsgahsbba
Oluyor benim kiz ters duruyor cunku ayaklari o tarafta ve surekli dayak yiyorum hshsGünaydın Kızlar dün geceden beri benim kız vajinaya vuruyor hatta şöyle soyliyim demin önce oraya dayandığını hissettim elimle dokundum vajina dudaginin basladigi yerin üstüne direndi orası bombe gibi oldu sizinde öyle oluyor mu?
Kuzum banada Mart 15 diyordu ama bak şimdi Şubat diyor seninde öyle olucakYok kuzu benimde nisanin 6 si suan 30+3 yim mesela xd ama erken den alicaklar bnmkini 38 haftalik iken oda mart sonu
Kuzu oncelikle nasilsin ? Bebislerin ve sen ne durumdasiniz? Birsey soracagim bende 30+3 um suan coraspirin devam 1 ay sonra gel muayeneye dedi doktor ama kes ilaci demediKuzum coraspirin uzun etkili yanından bıraktırmıştır ama oksapar genelde internette evet doğuma 1-2 hafta kala bıraktırılıyormuş. Görürsem hocayı bugün soracağım bakalım. Sen ayrıca oksapar kullanıyor musun sadece coraspirin miydi
Kiz erken oluyor ozaman benim bayagi ama subatta aliriz derseKuzum banada Mart 15 diyordu ama bak şimdi Şubat diyor seninde öyle olucak
Bende kesin martta doğuracam ya tahmini 1 nisan ama benimki sezeryan değil normaldn devam şuan ama bakalımKuzum banada Mart 15 diyordu ama bak şimdi Şubat diyor seninde öyle olucak
Hayırlısı ne zamansa o gün olsunKiz erken oluyor ozaman benim bayagi ama subatta aliriz derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?