2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay en azından tansiyonun düşmüş ya

Bana da doktor egzersizlere başla dedi 34 bitti. Bende sordum erken doğumu başlatmaz mı daha var diye. Hayır başlatmaz keşke başlatsa dedi gebeliğin başından beri pilates yürüyüş spor yapan insanlar hemen doğuruyor mu dedi

Reactions: The
Ayyy deme öyle benimde çok fazla olmadı mide bulantım acaba babasınamı benzicek annesinin bu kadar kalın saçları varken

Demi bide gece tam uykun var uyucan hiçkirik tutuyor. Resmen ne zaman biticek diye bekliyorum. Başi yandayken o kadar da rahatsiz olmuyordum. Ama baş aşşagi olunca bi tuhaf oluyor.
Hiç sorma vallahi bana ızdırap gibi geliyor kendimi kesesim geliyor çok kötü bir his ya altta güm güm tam kesildi diyorum gene başlıyor güm diye

Bulantı bende de olmadı mide yanmam var 2 ayı geçti. Ama bana saçma geliyor çocuğun kafası midem de değil ki yaksın. Ayaklarıyla vurup durdugu için yanıyor. Valla benim kadar midesi yanan yoktur herhalde ben direkt rapunzel doğurmalıyım

Şuan iyiyim canım doktordan dönüş bekliyorum işte bakalım ne diyecek daha görmedi gerçekten de garip bir durum oldu

İste sorun orda simdi 34 35. Haftaya kadar yatıp sonra bi anda başlayınca bebek noluyo ya ben bi çıkıp bakayım demesin

31 haftalıksanız Nisan çok geç değil mi doğum için bence mart gibi falan oluyor doğum
Yok kuzu benimde nisanin 6 si suan 30+3 yim mesela xd ama erken den alicaklar bnmkini 38 haftalik iken oda mart sonu

Kız hurafe o ya hamilelik reflüsü oluşuyor genellikle gebelerde o yüzden oluyor. Ne güzel işte Lioo sende olmuyor otur da dua et Allah'tan belanı mı istiyorsun bacım bizim var da ne oluyor ölüyoz burda geceler haram

Oluyor benim kiz ters duruyor cunku ayaklari o tarafta ve surekli dayak yiyorum hshs

Kuzu oncelikle nasilsin ? Bebislerin ve sen ne durumdasiniz? Birsey soracagim bende 30+3 um suan coraspirin devam 1 ay sonra gel muayeneye dedi doktor ama kes ilaci demedi korktum simdi bide benim sezeryan olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…