2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum bana verdikleri ped şöyleydi; gazlı bir bez düşün kalın bir gazlı bez içinde pembe bir sürü alt alta dizilmiş çubuk gibi pembe şeritler vardı ped gibi iç çamaşırıma koydurdular 1.5 saat falandı sanırım net hatırlamıyorum süreyi ama 1 saatten fazla o ped yatar bir haldeyken altımdaydı gidip gelip sürekli pedi attırmadan akıntı ya da sıvı gelmesi hissediyor musunuz diye sorular sordular bende hissettikçe evet dedim sanki altımdan su sızıyor gibi bir hissiyat vardı. En son pedi çıkarttırdılar baktılar benim ilk başta pembe olan şeritler mavimsi morumsu oldu. Sonra doktoruma haber ettiler. Doktorum da emin olmak için amnisure testi ve idrar enfeksiyon testi istedi. Amnisure da vajinaya alttan elle kulak çubuğu gibi bir şey soktular sürüntü gibi aldılar gebelik testi gibi pozitif negatif sonuç gösterdi zaten hemen negatifti idrar sonuçlarımda bakteri ve mantar olduğum çıktı zaten kokuda vardı kaşıntı yoktu kokulu sıvı su gibi akıntı geliyordu. Berrak bazen de beyaz renk değişiyordu. Meğer Protestan fitil orada tortu gibi kalıntı bıraktığı için mantar enf. Olmuş Protestan bıraktırdılar geçti bir daha da olmadı şükür
Ama senin tam tersi sana pedi verdiklerinde mor şeritler varsa ve sen taktıktan sonra pembeye ya da kırmızıya dönüyorsa o da aynı şey orada önemli olan renk değişikliği. Ama turnusol çok net bilgi vermez demişlerdi en net amnisure testiymiş zaten doktor ona göre değerlendiriyor hemen renk değişmiş kesin kese suyudur demiyor. Rahim ağzını ölçüyor kese suyuna bakıyor açıklık var mı ona bakıyor yani bana öyle yapmışlardı.

Aynı söylediğin şekilde canım bana da verdikleri ama cizgiler mor maviye dönerse dedi. Şimdi birsuru şey okuyorum kafam çok karıştı. Dün bebeğin suyuna rahim.agzina fln bakıldı onlar yolundaydı çöm şükür. Eşimde yanımdaydı maviye dönerse dediğine çok emin ama benim içimde hep bir kuşku oluyor böyle süreçlerde. Hepten paranoyak oldum sanırım

Çok şükür canım iyiyim ben bebitom da sol böbreğimi kazı çalışmalarında sanırım o da iyi. Sizler nasılsınız efenim A Afratafrac a yakalanmayak gene
Bizde iyiyiz benimkide ozel bolgeme dpgru tekme atiyor ordan cikicak galiba simdiden zbsb

Kızlar bugün doktor kontrolüm var, çok heyecanlıyım
Doktorla doğumu da konuşacağım artık, özelde yapacağım saat kaç olursa olsun doktor gelmek zorunda değil mi ? Sizinkiler de öyle mi yoksa ebeleri mi doğurtuyor

Kuzu oncelikle nasilsin ? Bebislerin ve sen ne durumdasiniz? Birsey soracagim bende 30+3 um suan coraspirin devam 1 ay sonra gel muayeneye dedi doktor ama kes ilaci demedi korktum simdi bide benim sezeryan olcak
İyiyiz canım çok şükür sen nasılsın
Coraspirin genel de doğumdan çok önce kesiyorlar canım çünkü doktorum coraspirinin etkinliğinin uzun süre vücutta kaldığını kana süresini uzattığını söylemişti ben kullanmadığım için ne zaman bıraktırıyor bilmiyorum doktordan doktorlara da değişiyor mesela burada bir arkadaşımız 32. Hafta da bıraktı 34 de gittiğinde bıraktırır sana da belki 1 ay diyorsun ya zaten doğum da 38 ve sonra gibi planlasa Yeterli olur bence etkinliği geçer

Kuzum bende renk değiştiğinde bi şok olmuştum zaten pembeden mor mavi gibi. İr şeye dönüyor ama diyorum ya mesela döndü ama şu değilmiş o an panik oluyorsun tabiki ama doktor bir şye demeden panik olma çünkü turnusol kağıdı çok güvenilir bir test değil enfeksiyonda da rengi değişen bir şey

Valla beni gecen yoldu sen simdi etiketledin ama bizi atese attin
Acır bize bişey olmaz bir yandan da mart annesi sayılırız canım eccük tolere eder yahu aframtafram
Bizde iyiyiz benimkide ozel bolgeme dpgru tekme atiyor ordan cikicak galiba simdiden zbsb
A seninki makat geliş mi çok kötü oluyor o ya sanki ayağıyla oraları karıştırıyor

Ayyy deme öyle benimde çok fazla olmadı mide bulantım acaba babasınamı benzicek annesinin bu kadar kalın saçları varken
Benim bulantım orta derece oldu ,mide yanmaları çok ama , mide yanmasında da bebek çok saçlı olacak diyorlar. Ama ben kel doğmuşum eşim de kel doğmuş

Hayırlı günler kızlar
Benim bugün karnımda garip bir ağrı var çekilme gibi anlamadım ne olduğunu

Benim bulantım orta derece oldu ,mide yanmaları çok ama , mide yanmasında da bebek çok saçlı olacak diyorlar. Ama ben kel doğmuşum eşim de kel doğmuş
Mide yanmamda olmadı şükür..Doğulurken kel olsa bile yavrum hiç sorun diğil sonradan babasına benzemesin

38,5 ta aliriz dedi bebek ixin ama ya erken gelirse ne olcak bu durum beni korkuttu açıkcasi ararim yada 1 ay dolmadan giderim artik napim
İste bende ondan korktum herkes ayak olunca bu şekilde hissetmiş inşallah donmemistir yaaa şimdi muayene sırası bekliyorum
Cok acitiyor ya oyle boyle degil bide bacaklari uzun demisti
Acır bize bişey olmaz bir yandan da mart annesi sayılırız canım eccük tolere eder yahu aframtafram

A seninki makat geliş mi çok kötü oluyor o ya sanki ayağıyla oraları karıştırıyor
Sorma surekli wc deyim yada agrilarla mucadele yattiktan sonra kalkarken vajina bolgem cok acitor ozellikle sanrm buyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…