2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kesinlikle canım bende en geç 6 da yemeye çalısıyorum doktor bana dedi doyana kdr değil azıcık yiyeceksin gerekirse sık yiyeceksin ama 6 dan sonra bişi yersem çatlıyorum resmen karnım çok şiş oluyor sabah guzel yapıyorum ama kahvaltımı

Ay aynı aynı genetik babası falan da öyle önlerden açılıyor saç ektiririz üzülme diyorum iğneden korkuyor
Mesela bekar kaynımın kalın güzel saçları var bekar olduğu için diğil amabenden öncede saçlar yoktuevli olan ve kp onlarında saçları ince yok gibi..benimkide iğneden korkuyor ama yapmasını istememde nedense o iğnelere güvenmiyorum zararlı diye düşünüyorum

Kızlar Şubat grubuna sordum buraya da sorayım 1 tog uyku tulumu alanlar bebeğin üzerine ekstra bir şey örtecek misiniz bana çok ince geliyor o tulumlar ya kundak yapmadan duramam heralde
Ben 2.5 tog aldım canım hem de çok ucuza aldım çok da beğendim 0-1 yaş yazıyor ama 6 ay anca giydirilir zaten benim de o kadar süreye ihtiyacım var sonra da uzun kollulardan alacağım. bu şekilde linkini de atayım bir bak canım https://ty.gl/1zoryrqq4c

Eklentiler

• PXL_20240130_092114664~2.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 60
  • PXL_20240130_092144612~2.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 59
  • PXL_20240130_092056272~2.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 57
Eğer mesai saati dışında başlıyorsa doğum ekstra ücret alıyormuş sadece ama geliyomuş. Kim bilir ne kadar alıyo. Açıkçası ben ille benim doktorum doğurtsun kafasından çıktım son günlerde. Hastanede o an nöbetçi kim ise o doğurtsun sorun değil. Zaten topam 5 doktor mu ne var. Hepsi de iyi doktorlar. Amaç özelde doğurmak oldu artık benim için.

Mide yanmamda olmadı şükür..Doğulurken kel olsa bile yavrum hiç sorun diğil sonradan babasına benzemesin
Maşallah de kız kendine,mide yanması çok kötü , uyutmuyor,yatırmıyor benim kocam da kelleşti çok kafasına takıyor saç ektircekmiş bana sen döktün saçlarımı diyor

Çıktım muayeneden kızlar doktorum zaten beni bekliyormuş geçen hafta bı muayene bı kontrol gel demisti ya ben 35ten sonra diyor sanmistim benim kuduruk kızım tahmin ettiğim gibi yukarı dönmüş çok hareketli bu kız son ana kadar habire döner ama hic sıkıntı etme bı kızım daha bir hafta baş bir hafta makat oluyordu en son baş dondugunde doğum yaptı dedi squat plates topu bırak dedi bide alttan baktı ufak ufak varisler var sonlara doğru biraz daha büyüyebilir dedi

İnşallah güzel geçer kontrolün canım

Benim doktorum dışarıdan geleceği için hastane harici ekstra 15bin TL para alacak. Sadece ebesini yollarsa çok bozulurım gelir heralde hepimizin doktoru şehir dışında değilse ya da ekstrem bi durum yoksa boşuna aylarca aynı doktora gitmiyoruz sonuçta .kendinize doktor seçin hep o takip etsin diye başından beri boşuna demiyorlardır

Valla sorma ölüm gibi bişey yaşıyorum kaç gündür bu kadar yanmaya kel kız doğurursam saçlı olacak diyenlere iki çift sözüm olacak

Canım demekki bu cimcime kız dönebılır habıre. Varis derken vajınadamı? Kanama yaparmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…