2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selamlar kızlar . Dün kontrole bir hafta önceden gittim 12+1 im . Gripten dolayı korktum bebeğe bişey olmuştur diye . Doktor herşey normal dedi ama kalp atış sesi çok derinden ve çok hızlı geldi bana içime şüphe düştü . 170-180 gibiydi sanki . Size kalp atış sayısını söyledi mi doktorunuz ? Bi de hiç hareket etmedi nedense halbuki çikolata yiyip gittim . Foti koyuyorum cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :)

Eklentiler

• 9E67180D-D4F0-4669-9D63-2F3B65201926.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 61B0E490-ED44-4795-BC48-1444A2C6221E.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 3346AF41-82E6-4F68-BED1-28497DF52FD9.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba, hoş geldin. Inşallah Senin bebiş kaç haftalık oldu bakalım

Benimki en son muayenemde 162 atıyordu geçen hafta. Her gittiğinde farklı oluyorlar. Benim bir gittiğimde çok hareketliydi öbür gittiğimde hareketsizdi birinde doktor ölçüm yaptıktan sonra sırtını döndü bize rahat bırakın beni der gibi

Ben daha hiç hareketli göremedim ondan endişem sanırım :) haftaya tekrar var kontrol bakalım bu sefer baklava falan yicem

Gebelikten önce yaşadım ben bende antibiyotikle geçti canım bide dediğim gibi dut kurusu kaynatıb içtimki sık sık idrara çıkartıyordu beni..gecmiş olsun.
Benimde geçen ay lökosit ve eritrosit yüksekti bir kutu antibiyotik verdi doktor içtim bitti tekrar test yaptırdım lökosit aynı. Eritrosit düşmüş ama lökosit 24. Anlamadım niye geçmedi. Hergün çamaşır değiştiriyorum pamuklu giyiyorum vs. İdrar kültürünü tekrar istemişler bir idrar analizi bi idrar kültürü. Bu sonuç idrar analizinde çıktı
Perşembe günü tekrar gidicem ama sürekli antibiyotik kullanmakda istemiyorum. Yaşayan var mı böle Bi durumu

kızlar şişkinlik için tavsiyeleriniz var mı? 52 kiloyum zayıf bir insanım ama inanın suanda göbeğim 5 aylık hamile göbeği gibi üstelik sadece 9. haftamdayım ne yapıcam lütfen yardım edin

kızlar şişkinlik için tavsiyeleriniz var mı? 52 kiloyum zayıf bir insanım ama inanın suanda göbeğim 5 aylık hamile göbeği gibi üstelik sadece 9. haftamdayım ne yapıcam lütfen yardım edin
Kabızlıktan dolayı mı canım yoksa gaz problemi mi

Kabızlıktan dolayı mı canım yoksa gaz problemi mi
bilmiyorum anlamadım dün sabaha karşı inanılmaz gaz ağrısı yaşadım ama ömrümde ilk kez böyle bir şey yaşadım nasıl canım acıdı anlatamam herhalde ondan kuru kayısı da yiyorum bol bol ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…