2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Geçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkımın son günü kuzum
Ay ne güzel hemen randevu bulabiliyorsunuz. Ben bir hafta önceden aramasam randevu falan yok ya gıcık oluyorum bu duruma
Kız o kahverengi alanı komple mi alacak benim göğüs ucum kocaman oldu nasıl alacak acaba yavrum bunu bi baktım da
Kuzum hepsini olmasa bile kahverengiyi almadı gerekiyor. Eğer ki ucunu verirsen orayı emerse vay haline
Ay beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırınca
Hiç sorma beni de öyle. Herkes sevinir ama ben o hickiriktan rahatsız oluyorum, yazarken bile kötü hissediyorum ama gerçekler
Gerçekten doğurmuyor çok denedim ilkinde. Bir halt olmadı ahshdh

Cnm bncede ki zaten kendi doktorunda gelse doğuma son 5 dakıka kala gelip dogurtup çıkıyor, herseyi ebeler ve hemşireler yapıyor, sabahta çıkış yaparken odaya gelıyor nasılsın dıyor o kadar. O doktorla bı daha işin bitiyor.
Gce dogum olursa doktorun gelırse ekstra ücret alınıyor.

Valla sorma ölüm gibi bişey yaşıyorum kaç gündür bu kadar yanmaya kel kız doğurursam saçlı olacak diyenlere iki çift sözüm olacak
Bana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledim sende muayene de sor kuzum saclarini bakalım nasıl

Kuzum ben randevusuz gidiyorum

Bana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledim sende muayene de sor kuzum saclarini bakalım nasıl
Ay evet bana da saçlı diyor gösteriyor ama ben ultrasonda o saçları anlayamıyorum ya hocaya diyorum benim tıbbi bilgim bir yere kadar hocam çok zorlamayın bana anlatmaya çalışarak gülüyor o da

Oyyy maşallah kuzum hareketli olması çok güzel minik prensese kilosu kaç olmuş Aslıcım aramızda galiba bir gün vardı. Sen kaç hafta oldu

Evet duymuştum, ama bılmıyorum halaa varmı sanırım yok.
Ben bayaadır ahmet hocaya gdıyorum
Anladım kuzum, benim kanamalı dönemimde bir arkadaşım önermişti. Ben evlenmeden önce gopta oturuyordum. İyi bir doktor istersen ondada git demişti.

Ay evet bana da saçlı diyor gösteriyor ama ben ultrasonda o saçları anlayamıyorum ya hocaya diyorum benim tıbbi bilgim bir yere kadar hocam çok zorlamayın bana anlatmaya çalışarak gülüyor o da
Yaaaa kuzum benim mide yanmam çok az Keloğlan geliyor diyordum geçen haftada sormuştum hayır Baya saçı var demişti, bende hocam nerde ben göremiyorum demiştim

Canım demekki bu cimcime kız dönebılır habıre. Varis derken vajınadamı? Kanama yaparmıymış?
Evet kuzum çok hareketli ve keyifci dedi doktor sürekli döner dedi evet bu iç dudaklar varya orda sanırım yok öyle bişey demedi, ama sanki hatırlıyorum egitimde varis olan gebenin yırtığı olmuyor daha esnek oluyor gibi bişey demişti

Valla sorma ölüm gibi bişey yaşıyorum kaç gündür bu kadar yanmaya kel kız doğurursam saçlı olacak diyenlere iki çift sözüm olacak
Aynı şekilde bu kadar yanmaya çok saç bekliyorum .ama şöyle bişey de var Benim Gr ilk çocuğunda mide yanması çok yaşamış bebeği maşallah sırma saçlıydı kalın simsiyah. Diğer gebeliğinde de yine mide yanması yaşamış ama o bebeği keldi

Oyyy maşallah kuzum hareketli olması çok güzel minik prensese kilosu kaç olmuş Aslıcım aramızda galiba bir gün vardı. Sen kaç hafta oldu
Evet hareketli bebek severiz dedi bana da kuzum 33+2 olduk bugün seninle bir gün var diye biliyorum bende 2353 Gr 45 cm olmuş maşallah kuzum

Ay bugün hastanede imdaat diye bağırıcam az kaldı..
sabahtan beri tansiyon ölçümlerim 10/6-11/7-12/8 ölçüldü. Az önce bi 15 dk dır inanılmaz baş ağrısı mide bulantısı başladı bir anda ciddiye almadım yani fark edemedim odaya ışık vuruyor gibi gözlerim yoruldu sandım ama baktım çarpıntıda geliyor dedim acaba tansiyonum mu hemşireyi çağırdım dedim başım ağrıyor affedersiniz mal mal suratıma bakıyor bakışıyoruz hanfendiyle. Normalde hiç sevmem kalp kırmayı kimseyi ezmem küçük düşürmem çok nazik davranırım ama zaten canım yanıyor yani belli olmuyor mu oradan..
Kız ne yapalım der gibi suratıma bakıyor dedim ki tansiyonum yükseliyor olabilir genelde böyle başlıyor anlıyorum rica etsem bi tansiyon ölçebilir misiniz çok nazikçe söyledim sanki kuşlar uçuyor. Aa evet bi ölçelim dedi ölçtü 14/9 normal dedi. Benim gözler fal taşı gibi açık kıza bakıyorum. Dedim 14/9 mu normal mi.. dedim ben gebeyim normalde 10/6 çıkıyor sabahtan beri ölçüyorlar zaten alfamed kullanıyorum üstüne dedim 14/9 diye zaten hastanede yatıyorum ben yani içimden kıza bağırıyorum resmen dışa vurmuyorum sinirimi.. dedim napabiliriz doktor alfamedi 2 den fazla vermiyor dedi tamam o zaman doktora haber mi vereceksiniz ne olacak dedim yani yok siz kulak içlerinize başınızın üstüne ve ensenize soğuk suyla yıkayın iyi gelir düşer dedi gitti. Allah razı olsun Einstein. Allah razı olsun Einstein seni.. öğlende tuzlu yemek gelmiş diyorum bu yemek tuzlu yani fark etmesem yiyeceğim ayranlar börekler yağlı makarna falan ekmek beyaz ekmek. Kız evet yemekler bu şekilde diyor dedim tansiyondan dolayı sürekli tuzsuz geliyor ya bana tansiyon mu vardı sizin diyor Allahım sabır ya.. beni bugün sınıyor. Koymuşlar bunu buraya öksürüyorum pnömoni hastası mısınız diyor sabah bana hamileyim dedim göbeğimi göstererek ya git bi dosyamı oku bu hasta kim neden burada biz buna ne yapıyoruz ne ilaç veriyoruz. Eşimde işe gitti bugün boşuna yanımda kalma dedim zaten hastaneye çok yakın doktor da çağırmaz yalnız kalırım dedim demez olaydım ya Allah’a emanet yaşıyorum bugün.

Maşallah de kız kendine,mide yanması çok kötü , uyutmuyor,yatırmıyor benim kocam da kelleşti çok kafasına takıyor saç ektircekmiş bana sen döktün saçlarımı diyor
Valla ilk haftalardan kasık ağrısından yürüyemiyorum hala anlamıyorum neden nerdeyse 10 haftadan bu ağrıları ben çekiyorum şimdi tamam bebek baskı yapa bilir çocuğum olsaydı nasıl yapıcaktım ilk günler
Benimkide diyor amaaan diyorum seni saçlı hiç düşünemiyorum

O zaman haraketliyse MaşAllah dönerbenimde aklımdan geçti topu bırak istedim sana deyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…