Ay ne güzel hemen randevu bulabiliyorsunuz. Ben bir hafta önceden aramasam randevu falan yok ya gıcık oluyorum bu durumaGeçen hafta muayene oldum bugün kontrol hakkımın son günü kuzum
Kuzum hepsini olmasa bile kahverengiyi almadı gerekiyor. Eğer ki ucunu verirsen orayı emerse vay halineKız o kahverengi alanı komple mi alacak benim göğüs ucum kocaman oldu nasıl alacak acaba yavrum bunu bi baktım da
Hiç sorma beni de öyle. Herkes sevinir ama ben o hickiriktan rahatsız oluyorum, yazarken bile kötü hissediyorum ama gerçeklerAy beni de hiçbirşey rahatsız etmiyor ama o.hickirik beni bitiriyor bir tuhaf oluyorum o kadar sinirleniyorum ki neyse ki oğlumda sinirleniyor hıçkırınca
Gerçekten doğurmuyorBana da doktor egzersizlere başla dedi 34 bitti. Bende sordum erken doğumu başlatmaz mı daha var diye. Hayır başlatmaz keşke başlatsa dedigebeliğin başından beri pilates yürüyüş spor yapan insanlar hemen doğuruyor mu dedi
Cnm bncede ki zaten kendi doktorunda gelse doğuma son 5 dakıka kala gelip dogurtup çıkıyor, herseyi ebeler ve hemşireler yapıyor, sabahta çıkış yaparken odaya gelıyor nasılsın dıyor o kadar. O doktorla bı daha işin bitiyor.Eğer mesai saati dışında başlıyorsa doğum ekstra ücret alıyormuş sadece ama geliyomuş. Kim bilir ne kadar alıyo. Açıkçası ben ille benim doktorum doğurtsun kafasından çıktım son günlerde. Hastanede o an nöbetçi kim ise o doğurtsun sorun değil. Zaten topam 5 doktor mu ne var. Hepsi de iyi doktorlar. Amaç özelde doğurmak oldu artık benim için.
Bana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledimValla sorma ölüm gibi bişey yaşıyorum kaç gündür bu kadar yanmaya kel kız doğurursam saçlı olacak diyenlere iki çift sözüm olacak
Sabırsızlıkta bir dunya markasiyimBeklicem deyip yine giden koca yürekli gebeş
Kuzum ben randevusuz gidiyorumAy ne güzel hemen randevu bulabiliyorsunuz. Ben bir hafta önceden aramasam randevu falan yok ya gıcık oluyorum bu duruma
Kuzum hepsini olmasa bile kahverengiyi almadı gerekiyor. Eğer ki ucunu verirsen orayı emerse vay haline
Hiç sorma beni de öyle. Herkes sevinir ama ben o hickiriktan rahatsız oluyorum, yazarken bile kötü hissediyorum ama gerçekler
Gerçekten doğurmuyorçok denedim ilkinde. Bir halt olmadı ahshdh
Ay evet bana da saçlı diyor gösteriyor ama ben ultrasonda o saçları anlayamıyorum ya hocaya diyorum benim tıbbi bilgim bir yere kadar hocam çok zorlamayın bana anlatmaya çalışarakBana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledimsende muayene de sor kuzum saclarini bakalım nasıl
Oyyy maşallah kuzumÇıktım muayeneden kızlar doktorum zaten beni bekliyormuşgeçen hafta bı muayene bı kontrol gel demisti ya ben 35ten sonra diyor sanmistim benim kuduruk kızım tahmin ettiğim gibi yukarı dönmüş çok hareketli bu kız son ana kadar habire döner ama hic sıkıntı etme bı kızım daha bir hafta baş bir hafta makat oluyordu en son baş dondugunde doğum yaptı dedi squat plates topu bırak dedi bide alttan baktı ufak ufak varisler var sonlara doğru biraz daha büyüyebilir dedi
Anladım kuzum, benim kanamalı dönemimde bir arkadaşım önermişti. Ben evlenmeden önce gopta oturuyordum. İyi bir doktor istersen ondada git demişti.Evet duymuştum, ama bılmıyorum halaa varmı sanırım yok.
Ben bayaadır ahmet hocaya gdıyorum
Yaaaa kuzum benim mide yanmam çok az Keloğlan geliyor diyordumAy evet bana da saçlı diyor gösteriyor ama ben ultrasonda o saçları anlayamıyorum ya hocaya diyorum benim tıbbi bilgim bir yere kadar hocam çok zorlamayın bana anlatmaya çalışarakgülüyor o da
Evet kuzum çok hareketli ve keyifci dedi doktor sürekli döner dediCanım demekki bu cimcime kız dönebılır habıre. Varis derken vajınadamı? Kanama yaparmıymış?
HahahhaAy evet bana da saçlı diyor gösteriyor ama ben ultrasonda o saçları anlayamıyorum ya hocaya diyorum benim tıbbi bilgim bir yere kadar hocam çok zorlamayın bana anlatmaya çalışarakgülüyor o da
Evet evet tam bir kahve falı görüntüsü sanki banaHahahhabende çok anlamıyorum kahve falı gibi benzetmeye calisiyorum
Aynı şekilde bu kadar yanmaya çok saç bekliyorumValla sorma ölüm gibi bişey yaşıyorum kaç gündür bu kadar yanmaya kel kız doğurursam saçlı olacak diyenlere iki çift sözüm olacak
Evet hareketli bebek severiz dedi bana da kuzumOyyy maşallah kuzumhareketli olması çok güzel minik prensese kilosu kaç olmuş Aslıcım aramızda galiba bir gün vardı. Sen kaç hafta oldu
Ay İn şa AllahDoktorum döndü tekrar gelirse gel bi bakalım dedi takip edicem inşallah gelmez
Valla ilk haftalardan kasık ağrısından yürüyemiyorum hala anlamıyorum neden nerdeyse 10 haftadan bu ağrıları ben çekiyorum şimdi tamam bebek baskı yapa bilir çocuğum olsaydı nasıl yapıcaktım ilk günlerMaşallah de kız kendine,mide yanması çok kötü , uyutmuyor,yatırmıyorbenim kocam da kelleşti çok kafasına takıyor saç ektircekmiş bana sen döktün saçlarımı diyor
bellı oluyor mu saclıysa ultrasonda ?Bana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledimsende muayene de sor kuzum saclarini bakalım nasıl
O zaman haraketliyse MaşAllah dönerÇıktım muayeneden kızlar doktorum zaten beni bekliyormuşgeçen hafta bı muayene bı kontrol gel demisti ya ben 35ten sonra diyor sanmistim benim kuduruk kızım tahmin ettiğim gibi yukarı dönmüş çok hareketli bu kız son ana kadar habire döner ama hic sıkıntı etme bı kızım daha bir hafta baş bir hafta makat oluyordu en son baş dondugunde doğum yaptı dedi squat plates topu bırak dedi bide alttan baktı ufak ufak varisler var sonlara doğru biraz daha büyüyebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?