2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum senin bide özel hastane neden bu kadar işgüzar hemşireler çalışıyor ki bence sen bunları baş hemşireye şikayet et yada supervisor varsa ona şikayet et resmen seni tehlikeye atıyorlar...

Kuzum senin bide özel hastane neden bu kadar işgüzar hemşireler çalışıyor ki bence sen bunları baş hemşireye şikayet et yada supervisor varsa ona şikayet et resmen seni tehlikeye atıyorlar...

kırabilceği bütün potları kırmış maşallah istese yapamaz bu kadar

Ay benimki de iğneden korktuğundan hep erteliyor ektirmeyi ama çok sorun ediyor hiç fotoğraf çektirmek istemiyor garibim
Hahaha benimki de korkuyor ya ailecek korkuyorlar sanırım babaları tramva bırakmış o da korkuyor çünkü. Bazen böyle kan alınan bebek videoları geliyor babaları kucaklarında tutuyor diyorum sende böyle yaparsın heee nasıl da yaparım ben senden kan alınırken bakmıyorum diyor doğru söylüyor girmiyor içeri dışarda bekliyor garibim ya

Canım gerçekten okurken sinir oldum sen yine tek kalma hastaneyede, içinde dünya saydırdım şuan, ensene bilmem ne koy ne demek ya, salak mı karşında hamile var ya. Hiç bir dosya okuyormusunuz. Bu kadar da olmaz ya. Sen sakin ol kuzum. Dr söylesinler hemen tansiyon durumunu.

ağrılardan çok çekmişsin kuzum Allah'tan miden insaflı davranmış aynen küçük çocuğu olup hamile olanlar iyi dayanıyor. Bizim ilk çocuk ev işi falan bekler yapmasan da olur ama çocukla ilgilenmezsen olmaz onu bi kenara da bırakamazsın benimki belki doğru söylüyordur 10 senedir tanıyorum ilk tanıdığımda vardı saçları zamanla azala azala bitti

Valla ben aşırı derecede rahatsız olanlardanım hani o an çıkarıp hıçkırığı bitince geri içime sokmak istiyorum

Vay arkadaş, parasını verip kaldığın hastanede kendi kendini de tedavi etmek varmış.

Çapa'nın gururu Dr. Ayşem bunlardan daha iyidir.

Aynen baba korktuğundan eşin de korkulacak bişey olarak yer etmiş, senin oğlan da korkmasa bari eşim geçen sene işe başlayacağı zaman bi sürü tahlil falan istediler ,sağlık ocağında kan verecekti ben dışarda bankta oturayım sen ver gel dedim. Kapı açık kaldı ayağa kalktım bi baktım sedyeye uzanmış kan veriyor. Normalde oturarak verip kalkıyoruz. Bu iğne korkusundan yatıp veriyor

Hadi inşallah ozmn çok sevindim bende doluca vsr varis vajinamda ilk bilmediğim zamn korkmuştum da

Annem diyor ikinciyi Allah nasip etse bu ağrıların olmucak ya ben ilk haftalardan yatıyorum ondan ve ya zayıf hamile kaldığım için bu ağrılar benimle
Ayyy 10 sene birde o zaman haklıben 3 sene tanıyorum tabi ben etmedim ama beyaz ben gelenden çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…