Tezler çürüyor işte koca karı uydurmaları bunlarAynı şekilde bu kadar yanmaya çok saç bekliyorum.ama şöyle bişey de var Benim Gr ilk çocuğunda mide yanması çok yaşamış bebeği maşallah sırma saçlıydı kalın simsiyah. Diğer gebeliğinde de yine mide yanması yaşamış ama o bebeği keldi
Ay yok belli etme diyeceğim vallahi çok zor oluyor iğneden korkan çocukla hastaneye gitmek. Hahah yazık adama be şekeri düşmüştür korkudan. Benimki de sapsarı oluyor nefesi falan kesiliyor hemşireler bekliyor yardımcı oluyorlar kan tutuyor sanıyorlar ama hâlbuki iğneden korkuyorAynen baba korktuğundan eşin de korkulacak bişey olarak yer etmiş,senin oğlan da korkmasa bari eşim geçen sene işe başlayacağı zaman bi sürü tahlil falan istediler ,sağlık ocağında kan verecekti ben dışarda bankta oturayım sen ver gel dedim. Kapı açık kaldı ayağa kalktım bi baktım sedyeye uzanmış kan veriyor. Normalde oturarak verip kalkıyoruz. Bu iğne korkusundan yatıp veriyor
Ay belli oluyor mu kız bende sorayım haftayaBana bugün dr çok saçı var dedi en azından boşuna cekmiyorum reflüyü ben garantiledimsende muayene de sor kuzum saclarini bakalım nasıl
Ay o hemşire ilk kez mi görüyor seni . Kaç gündür hastanedesin bi deAy bugün hastanede imdaat diye bağırıcam az kaldı..
sabahtan beri tansiyon ölçümlerim 10/6-11/7-12/8 ölçüldü. Az önce bi 15 dk dır inanılmaz baş ağrısı mide bulantısı başladı bir anda ciddiye almadım yani fark edemedim odaya ışık vuruyor gibi gözlerim yoruldu sandım ama baktım çarpıntıda geliyor dedim acaba tansiyonum mu hemşireyi çağırdım dedim başım ağrıyor affedersiniz mal mal suratıma bakıyor bakışıyoruz hanfendiyle. Normalde hiç sevmem kalp kırmayı kimseyi ezmem küçük düşürmem çok nazik davranırım ama zaten canım yanıyor yani belli olmuyor mu oradan..
Kız ne yapalım der gibi suratıma bakıyor dedim ki tansiyonum yükseliyor olabilir genelde böyle başlıyor anlıyorum rica etsem bi tansiyon ölçebilir misiniz çok nazikçe söyledim sanki kuşlar uçuyor. Aa evet bi ölçelim dedi ölçtü 14/9 normal dedi. Benim gözler fal taşı gibi açık kıza bakıyorum. Dedim 14/9 mu normal mi.. dedim ben gebeyim normalde 10/6 çıkıyor sabahtan beri ölçüyorlar zaten alfamed kullanıyorum üstüne dedim 14/9 diye zaten hastanede yatıyorum ben yani içimden kıza bağırıyorum resmen dışa vurmuyorum sinirimi.. dedim napabiliriz doktor alfamedi 2 den fazla vermiyor dedi tamam o zaman doktora haber mi vereceksiniz ne olacak dedim yani yok siz kulak içlerinize başınızın üstüne ve ensenize soğuk suyla yıkayın iyi gelir düşer dedi gitti. Allah razı olsun Einstein. Allah razı olsun Einstein seni.. öğlende tuzlu yemek gelmiş diyorum bu yemek tuzlu yani fark etmesem yiyeceğim ayranlar börekler yağlı makarna falan ekmek beyaz ekmek. Kız evet yemekler bu şekilde diyor dedim tansiyondan dolayı sürekli tuzsuz geliyor ya bana tansiyon mu vardı sizin diyor Allahım sabır ya.. beni bugün sınıyor. Koymuşlar bunu buraya öksürüyorum pnömoni hastası mısınız diyor sabah bana hamileyim dedim göbeğimi göstererek ya git bi dosyamı oku bu hasta kim neden burada biz buna ne yapıyoruz ne ilaç veriyoruz. Eşimde işe gitti bugün boşuna yanımda kalma dedim zaten hastaneye çok yakın doktor da çağırmaz yalnız kalırım dedim demez olaydım ya Allah’a emanet yaşıyorum bugün.
Öyle galiba grip gibi değilim benAzönce konuştuk canım . Günde 3 kere içebilirsin demiş.
Ahhh sorma .. bende öyle . Azsonra dahiliye doktoruna görüneceğim . İnfluenza mı olduk ki ya
Bugünkü gelen çok kötü ya diğerleri iyiydi bu sıfır bilgi eşim dedi akşam gelip şikayet edeceğim diye iyi olur dedimKuzum senin bide özel hastane neden bu kadar işgüzar hemşireler çalışıyor ki bence sen bunları baş hemşireye şikayet et yada supervisor varsa ona şikayet et resmen seni tehlikeye atıyorlar...
Şükür dr söyleyin dedim dr um geldi sağolsun beni dinledi bir kaç ilaç ekletti yarın göreceğim bu gece de buradasın zaten dedi doktorum olmasa ağlayacaktım artıkCanım gerçekten okurken sinir oldum sen yine tek kalma hastaneyede, içinde dünya saydırdım şuan, ensene bilmem ne koy ne demek ya, salak mı karşında hamile var ya. Hiç bir dosya okuyormusunuz. Bu kadar da olmaz ya. Sen sakin ol kuzum. Dr söylesinler hemen tansiyon durumunu.
Bu ilk kez geldi bu sabah kuzum yer değişiyorlar herhalde maske falan da takmıyor bu değişik dünkü ne güzel takıyordu, doktorum geldi ona da dedim zaten siz şikayetlerimi bir de benden dinleyin hocam Allah aşkına dedim anlattım her şeyimiAy o hemşire ilk kez mi görüyor seni . Kaç gündür hastanedesin bi de. Doktoruna söyle kuzum yanlış bişey de yapmasınlar
Haber et canım inşallah griptir sadece yaAzönce konuştuk canım . Günde 3 kere içebilirsin demiş.
Ahhh sorma .. bende öyle . Azsonra dahiliye doktoruna görüneceğim . İnfluenza mı olduk ki ya
İkisinide yaşıyorum en çok burun tıkanıklığıKız aranızda ağız kuruluğu ve burun tıkanıklığı yaşayan var mı ???
kuzum bende de vajinada varisler var normal doğuma engel demişti doktorum normal doğumda ıkınma anında patlayabilir diye... aynı şekilde çevremde de 2 kişinin bu şekilde varisten kaynaklı normal doğumu olmadı sana normal doğum şeklinde ilerleybiliriz dedi miÇıktım muayeneden kızlar doktorum zaten beni bekliyormuşgeçen hafta bı muayene bı kontrol gel demisti ya ben 35ten sonra diyor sanmistim benim kuduruk kızım tahmin ettiğim gibi yukarı dönmüş çok hareketli bu kız son ana kadar habire döner ama hic sıkıntı etme bı kızım daha bir hafta baş bir hafta makat oluyordu en son baş dondugunde doğum yaptı dedi squat plates topu bırak dedi bide alttan baktı ufak ufak varisler var sonlara doğru biraz daha büyüyebilir dedi
Bende var hiç bu zamana kadar sormak aklıma gelmedi gdnce sorayım bakayimkuzum bende de vajinada varisler var normal doğuma engel demişti doktorum normal doğumda ıkınma anında patlayabilir diye... aynı şekilde çevremde de 2 kişinin bu şekilde varisten kaynaklı normal doğumu olmadı sana normal doğum şeklinde ilerleybiliriz dedi mi
benim ki ciddi seviyede ağrı yapıyor ve şiş ama dış genitalde hissediyorum onlarıBende var hiç bu zamana kadar sormak aklıma gelmedi gdnce sorayım bakayim
Ya bende öyle umarım hamilelikten sonra geçer acaba diyorun trioid hapından dolayımı agız kurulugu yasıyorum cozemedım geceleri sürekli uyanıyorum su içiyorum ama sonu yokİkisinide yaşıyorum en çok burun tıkanıklığı
Aaa ne guzelEvet benim doktorum şekline kadar söyledi kivircikmis
Bendede aksine kuruluk fazla yok ama tıkanıklık çok fazla ve çok az kanıyor burnum gecicek diye idare ediyorum hiçbir şey kullanmıyorumYa bende öyle umarım hamilelikten sonra geçer acaba diyorun trioid hapından dolayımı agız kurulugu yasıyorum cozemedım geceleri sürekli uyanıyorum su içiyorum ama sonu yok
Burun bandı falan takıyorum burnum biraz idare ediyor ama dilim damağım cok kuruyor
Benimkilerde baya sis dışarıdan görünüyor elime geliyorbenim ki ciddi seviyede ağrı yapıyor ve şiş ama dış genitalde hissediyorum onları
ayy bir sor bakalım sende ne diyecek bana da bilgi ver ben çok ağrı sebebiyle gittim normal doğum yapamazsın ıkınırken patlar dedi direk sezaryen dedi :/ bide plesanta rahim ağzını kapatmış bendeBenimkilerde baya sis dışarıdan görünüyor elime geliyor
Ben Ben burun tikanikligi var. Ozellikle gece yattigimda nefes alamiyorum karnim Patlicak gibi oluyor. Yumusak yatagin ustunde yatmakta zorlaniyorum. Yerde yatmaya baslicam artik.Kız aranızda ağız kuruluğu ve burun tıkanıklığı yaşayan var mı ???
Burun bandıı rahat oluyor alabilirsin cok rahatlatıyor Ben bazende wicks sürüyorum bazen burun bandıBendede aksine kuruluk fazla yok ama tıkanıklık çok fazla ve çok az kanıyor burnum gecicek diye idare ediyorum hiçbir şey kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?