2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Tezler çürüyor işte koca karı uydurmaları bunlar (saçsız doğarsa cıngar cıkarcam)

Ay yok belli etme diyeceğim vallahi çok zor oluyor iğneden korkan çocukla hastaneye gitmek. Hahah yazık adama be şekeri düşmüştür korkudan. Benimki de sapsarı oluyor nefesi falan kesiliyor hemşireler bekliyor yardımcı oluyorlar kan tutuyor sanıyorlar ama hâlbuki iğneden korkuyor

Ay o hemşire ilk kez mi görüyor seni . Kaç gündür hastanedesin bi de . Doktoruna söyle kuzum yanlış bişey de yapmasınlar

Kuzum senin bide özel hastane neden bu kadar işgüzar hemşireler çalışıyor ki bence sen bunları baş hemşireye şikayet et yada supervisor varsa ona şikayet et resmen seni tehlikeye atıyorlar...
Bugünkü gelen çok kötü ya diğerleri iyiydi bu sıfır bilgi eşim dedi akşam gelip şikayet edeceğim diye iyi olur dedim
Şükür dr söyleyin dedim dr um geldi sağolsun beni dinledi bir kaç ilaç ekletti yarın göreceğim bu gece de buradasın zaten dedi doktorum olmasa ağlayacaktım artık
Ay o hemşire ilk kez mi görüyor seni . Kaç gündür hastanedesin bi de . Doktoruna söyle kuzum yanlış bişey de yapmasınlar
Bu ilk kez geldi bu sabah kuzum yer değişiyorlar herhalde maske falan da takmıyor bu değişik dünkü ne güzel takıyordu, doktorum geldi ona da dedim zaten siz şikayetlerimi bir de benden dinleyin hocam Allah aşkına dedim anlattım her şeyimi

kuzum bende de vajinada varisler var normal doğuma engel demişti doktorum normal doğumda ıkınma anında patlayabilir diye... aynı şekilde çevremde de 2 kişinin bu şekilde varisten kaynaklı normal doğumu olmadı sana normal doğum şeklinde ilerleybiliriz dedi mi

Bende var hiç bu zamana kadar sormak aklıma gelmedi gdnce sorayım bakayim

İkisinide yaşıyorum en çok burun tıkanıklığı
Ya bende öyle umarım hamilelikten sonra geçer acaba diyorun trioid hapından dolayımı agız kurulugu yasıyorum cozemedım geceleri sürekli uyanıyorum su içiyorum ama sonu yok
Burun bandı falan takıyorum burnum biraz idare ediyor ama dilim damağım cok kuruyor

Bendede aksine kuruluk fazla yok ama tıkanıklık çok fazla ve çok az kanıyor burnum gecicek diye idare ediyorum hiçbir şey kullanmıyorum

Kızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktı yatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin

Kız aranızda ağız kuruluğu ve burun tıkanıklığı yaşayan var mı ???
Ben Ben burun tikanikligi var. Ozellikle gece yattigimda nefes alamiyorum karnim Patlicak gibi oluyor. Yumusak yatagin ustunde yatmakta zorlaniyorum. Yerde yatmaya baslicam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…