Cnm sancı duzenlimi? Kaç çıktı peki?Kızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktıyatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin
Anladm cnm haftaya perşembe kontrolüm bakalmayy bir sor bakalım sende ne diyecek bana da bilgi ver ben çok ağrı sebebiyle gittim normal doğum yapamazsın ıkınırken patlar dedi direk sezaryen dedi :/ bide plesanta rahim ağzını kapatmış bende
Azsonra atayım nst kağıdını canım . Bu arada alttan muayene etti hem çatına bakalım dedi . Çok şükür açılma yokmuşCnm sancı duzenlimi? Kaç çıktı peki?
Sancıları serumla durduruyorlar
Nedense boş veriyorum artık resmen günleri saymaya başladımBurun bandıı rahat oluyor alabilirsin cok rahatlatıyor Ben bazende wicks sürüyorum bazen burun bandı
Sancın varmıydıki senin?acaba hastalıkmı tetikledi ben inanıyorum serumla gecicekKızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktıyatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin
Kuzum şok geçmiş olsun ya peki sancıları acaba bu hastalık mı tetikledi enfeksiyon benimde öyle olmuştuKızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktıyatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin
Bende artık yatak odasında yatmıyorum eşimle beraber salonda sert koltukta ya da yerde yatıyordum daha rahat nefes alıyorumBen Ben burun tikanikligi var. Ozellikle gece yattigimda nefes alamiyorum karnim Patlicak gibi oluyor. Yumusak yatagin ustunde yatmakta zorlaniyorum. Yerde yatmaya baslicam artik.
Tek biyerde agrı canım doktora gittim böbrek ağrısıymış bol su iç dedi,Kuzu bi kontroldeyim hazır git istersen emin olursun ama pozisyon çok değişebiliyormuş sabit nasıl tutacaklar ki
Evet canım bende de öyle başlıyor genelde geliyor gelmekte olan dikkat et c vitamini al bol bol boğazını hep sıcak suyla yumuşak tut
Canım geçmiş olsunherkes dökülüyor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Hala kötüyüm canım sadece tansiyon düşüklüğü açısından iyiyim o kadar
Canım belden Rahime gelen ağrın var mı? Regli gibi? Kasılma var mı karında top gibi uyuşmalar? Onları takip et eğer varsa doktoruna bilgi ver sancı erken ya da geç kişiden kişiye çok değişiyor benim 16. Haftadan beri kasılmalarım var
Benim sadece pembeye döndü canım zaten ilk rengi mordu maviye demiş doktorda. Hemşireye fotoğrafını atıp sordum. Çok şükür yokmuşKuzum bende renk değiştiğinde bi şok olmuştum zaten pembeden mor mavi gibi. İr şeye dönüyor ama diyorum ya mesela döndü ama şu değilmiş o an panik oluyorsun tabiki ama doktor bir şye demeden panik olma çünkü turnusol kağıdı çok güvenilir bir test değil enfeksiyonda da rengi değişen bir şey
Kuzum ortalama 150-200 gr almalı haftada dedi doktorumMaşallah canım 31 den sonra ne kadar almaya başladı sanırım bu haftalardan sonra almaya başlıyor
Aslında hissetmemiştim ama nstde çıktı canım. İnşallah geçerSancın varmıydıki senin?acaba hastalıkmı tetikledi ben inanıyorum serumla gecicek
Bende enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum kuzum . Çok sağol canımKuzum şok geçmiş olsun ya peki sancıları acaba bu hastalık mı tetikledi enfeksiyon benimde öyle olmuştu
Yatış iyi gelir emin ol serumlar rahatlatır kötü düşünme kuzum Allahın izniyle dualarım sizinle
Yaa öyle mi benim ki bi 3 boyutlu açıyor resim için bide 4 boyutlu hareketli açıyor o an izleyebiliyorum ne yaptığınıYüzünü göstermediği için renkli açmıyor bile doktor. Geçen sefer elini ayağını görelim bari dedim onu da siyah gösterdi
Şükür canım korkma bende çıktı serumla düzeliyor kaç çıktı, 40 üstünde bizi haberdar et kuzum dularımız seninle.Azsonra atayım nst kağıdını canım . Bu arada alttan muayene etti hem çatına bakalım dedi . Çok şükür açılma yokmuş
Evet kuzum sor sor benim doktorum her defasında saçına da bakıyorAy belli oluyor mu kız bende sorayım haftaya
Kızlar hıçkırıkta nerenin pıt pıt yaptığını buldumValla ben aşırı derecede rahatsız olanlardanım hani o an çıkarıp hıçkırığı bitince geri içime sokmak istiyorum
Nst kağıdı doktorun odasında kalmış canım. Kaçtı sancı hiç hatırlamıyorum. İnşallah çıkmaz bakalım bir dahaŞükür canım korkma bende çıktı serumla düzeliyor kaç çıktı, 40 üstünde bizi haberdar et kuzum dularımız seninle.
Evet kuzum normal bekliycez pozisyon şuan ters olmasına rağmen bile sezaryen adı geçirmedi son ana kadar bekliyor saolsun.. ben eğitim aldım o sırada doktorum da geldi bı kızımız sordu oda varis olan vajina esnek olur ama olası bı yırtılma durumda sadece dikisi biraz zorluyormus o kadar öyle dediğini hatırlıyorum bı sonraki muayenem de ozellikle sorup yazarım size inşallahkuzum bende de vajinada varisler var normal doğuma engel demişti doktorum normal doğumda ıkınma anında patlayabilir diye... aynı şekilde çevremde de 2 kişinin bu şekilde varisten kaynaklı normal doğumu olmadı sana normal doğum şeklinde ilerleybiliriz dedi mi
Bendede 1 defa çıkmıştı ama serum taktırmadı bana sadece dedi 1 hafta sonra yeniden görmek istiyorum seniAslında hissetmemiştim ama nstde çıktı canım. İnşallah geçer
Bende enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum kuzum . Çok sağol canım
Benimkilerde baya sis dışarıdan görünüyor elime geliyor
Kızlar benim ki ağrı falan yapmıyor çok şükür öyle ele gelen bişey de yok yada şişlik yok doktor demese yok zannederdim zaten çok küçük dedi banabenim ki ciddi seviyede ağrı yapıyor ve şiş ama dış genitalde hissediyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?