2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm sancı duzenlimi? Kaç çıktı peki?
Sancıları serumla durduruyorlar

Sancın varmıydıki senin?acaba hastalıkmı tetikledi ben inanıyorum serumla gecicek

Kuzum şok geçmiş olsun ya peki sancıları acaba bu hastalık mı tetikledi enfeksiyon benimde öyle olmuştu
Yatış iyi gelir emin ol serumlar rahatlatır kötü düşünme kuzum Allahın izniyle dualarım sizinle

Ben Ben burun tikanikligi var. Ozellikle gece yattigimda nefes alamiyorum karnim Patlicak gibi oluyor. Yumusak yatagin ustunde yatmakta zorlaniyorum. Yerde yatmaya baslicam artik.
Bende artık yatak odasında yatmıyorum eşimle beraber salonda sert koltukta ya da yerde yatıyordum daha rahat nefes alıyorum

Tek biyerde agrı canım doktora gittim böbrek ağrısıymış bol su iç dedi,

Benim sadece pembeye döndü canım zaten ilk rengi mordu maviye demiş doktorda. Hemşireye fotoğrafını atıp sordum. Çok şükür yokmuş

Sancın varmıydıki senin?acaba hastalıkmı tetikledi ben inanıyorum serumla gecicek
Aslında hissetmemiştim ama nstde çıktı canım. İnşallah geçer

Bende enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum kuzum . Çok sağol canım

Azsonra atayım nst kağıdını canım . Bu arada alttan muayene etti hem çatına bakalım dedi . Çok şükür açılma yokmuş
Şükür canım korkma bende çıktı serumla düzeliyor kaç çıktı, 40 üstünde bizi haberdar et kuzum dularımız seninle.

Valla ben aşırı derecede rahatsız olanlardanım hani o an çıkarıp hıçkırığı bitince geri içime sokmak istiyorum
Kızlar hıçkırıkta nerenin pıt pıt yaptığını buldum nasıl merak ettiysem tam muayene sırasında kızımı hıçkırık tuttu göbeği yapıyor baktım karnimda pıt pıt olan yere orda bebişin göbeği vardı ve ultrasonda yukarı aşağı iniyordu kafası hiç hareket etmiyordu

Evet kuzum normal bekliycez pozisyon şuan ters olmasına rağmen bile sezaryen adı geçirmedi son ana kadar bekliyor saolsun.. ben eğitim aldım o sırada doktorum da geldi bı kızımız sordu oda varis olan vajina esnek olur ama olası bı yırtılma durumda sadece dikisi biraz zorluyormus o kadar öyle dediğini hatırlıyorum bı sonraki muayenem de ozellikle sorup yazarım size inşallah

Aslında hissetmemiştim ama nstde çıktı canım. İnşallah geçer

Bende enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum kuzum . Çok sağol canım
Bendede 1 defa çıkmıştı ama serum taktırmadı bana sadece dedi 1 hafta sonra yeniden görmek istiyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…