2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hay allah ya iyi ki gitmişsin kuzum içine doğmuş gibi... İnşallah durur kuzum sen içini rahat tut ilaçlar sanciyi hemen baskiliyor kuzenim de 32. Haftada öyle yatış yaptı durduruldu çok şükür 39 da doğum etti sen panik yapma rabbim yardımcınız olsun kaç haftalık oldunuz

Ayy inşallah kuzucum. 34+4 bugün ama 2150 gr daha minnoş

Bende artık yatak odasında yatmıyorum eşimle beraber salonda sert koltukta ya da yerde yatıyordum daha rahat nefes alıyorum
Evet aynen yumuşak olunca rahat edemiyorum bir turlu. Canim bebislerin hareketleri nasil

Cnm bnım kızı gunde 5 kez falan hıçkırık tutuyor
Seninkini?

Soldaki hareketli ama sağdaki bazen belli belirsiz kuzum kilosu düşük diğeri daha belli ediyor kendini
Dogduktan sonra ayaciklarindan iyice bir ısır sagdakinin. baya bir korkutmuştun diye.

Dogumdan sonra kilo aldirirsn insallah yarin kilosunu ölçecek degil mi doktor.

Kızlar lansinoh pahalı, ıncia markayı bayaa övmüşler, fıyatıda uygun geldi, aldım bakalım bulunsun

Eklentiler

• Screenshot_20240130_164504.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Cnm bnım kızı gunde 5 kez falan hıçkırık tutuyor
Seninkini?
Oyy maşallah kız senin bebis amniyotik sıvıyı seviyor demekki annesi habire profiterol yiye yiye suya çikileta tadı mı gecirdi naaptiii ciğer gelişimi için çok iyiymiş benim ki iki üç kere oluyor sanırım hiç dikkat etmedim yarın sabahtan akşama takip edicem

Kuzum hastalık mı tetiklemiş ki sen hissetmedim mi sancıları ? İlaçlarla düzelir Merak etme . İyi ki kendi doktoruna da gitmişsin

Ayy walla fenalık gelıyor bazen, hık hık hık.. 5-6 kez oluyor, içe içe suyu azalacak acaba normalmi bu bılmıyorum

Dogduktan sonra ayaciklarindan iyice bir ısır sagdakinin. baya bir korkutmuştun diye.

Dogumdan sonra kilo aldirirsn insallah yarin kilosunu ölçecek degil mi doktor.
İnşallah canım Allahın izniyle öyle bir durumda küvezde daha iyi kilo alır demişti doktor da
Yarın ölçecek bugün geldi söyledi muayene etmeyeceğim yarın bakacağız dedi nasipse inşallah

İnşallah canım Allahın izniyle öyle bir durumda küvezde daha iyi kilo alır demişti doktor da
Yarın ölçecek bugün geldi söyledi muayene etmeyeceğim yarın bakacağız dedi nasipse inşallah
Hadi hayirli iyi haberler gelsin senden

Ay yok artık yaa Allahtan bilinçli bir hasta ve hamilesin yoksa Allah korusun saçma sapan iş bilmezin yüzünden güme gidecekmişsin ... Sakinliğini koru canım Hasta Haklarına şikayet edersin kendine gelince .. Gittiğin hastane özel mi devlet mi artık farketmiyor gerçi :S

Nst kağıdı doktorun odasında kalmış canım. Kaçtı sancı hiç hatırlamıyorum. İnşallah çıkmaz bakalım bir daha
Kuzum tedirgin olma sakın 3 sancı çıkınca doğum belirtisi, bence dün titredin ya kasıldın, nts çekilirsem ekrana bak 40 üstü oluyor mu? Şimdi nasılsın canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…