- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Kontrol altında tutmak istedi sanırım canım. Son haftalar malumBendede 1 defa çıkmıştı ama serum taktırmadı bana sadece dedi 1 hafta sonra yeniden görmek istiyorum seni
Hay allah ya iyi ki gitmişsin kuzum içine doğmuş gibi... İnşallah durur kuzum sen içini rahat tut ilaçlar sanciyi hemen baskiliyor kuzenim de 32. Haftada öyle yatış yaptı durduruldu çok şükür 39 da doğum etti sen panik yapma rabbim yardımcınız olsunKızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktıyatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin
Tabi iyi yapmış serumla gecicek korkma sona geldik çıktık şükür biraz daha sabr edicezKontrol altında tutmak istedi sanırım canım. Son haftalar malum
Ayy inşallah kuzucum. 34+4 bugün ama 2150 gr daha minnoşHay allah ya iyi ki gitmişsin kuzum içine doğmuş gibi... İnşallah durur kuzum sen içini rahat tut ilaçlar sanciyi hemen baskiliyor kuzenim de 32. Haftada öyle yatış yaptı durduruldu çok şükür 39 da doğum etti sen panik yapma rabbim yardımcınız olsunkaç haftalık oldunuz
Evet aynen yumuşak olunca rahat edemiyorum bir turlu. Canim bebislerin hareketleri nasilBende artık yatak odasında yatmıyorum eşimle beraber salonda sert koltukta ya da yerde yatıyordum daha rahat nefes alıyorum
Cnm bnım kızı gunde 5 kez falan hıçkırık tutuyorKızlar hıçkırıkta nerenin pıt pıt yaptığını buldumnasıl merak ettiysem tam muayene sırasında kızımı hıçkırık tuttu göbeği yapıyor baktım karnimda pıt pıt olan yere orda bebişin göbeği vardı ve ultrasonda yukarı aşağı iniyordu kafası hiç hareket etmiyordu
Soldaki hareketli ama sağdaki bazen belli belirsiz kuzum kilosu düşük diğeri daha belli ediyor kendiniEvet aynen yumuşak olunca rahat edemiyorum bir turlu. Canim bebislerin hareketleri nasil
Haftası çok güzel kuzum merak etme sen serumunu al bebişin çok rahat 39lari görür bişey kalmamış çok şükür o zamana kadarda çok güzel büyür karnindaAyy inşallah kuzucum. 34+4 bugün ama 2150 gr daha minnoş
Dogduktan sonra ayaciklarindan iyice bir ısır sagdakinin.Soldaki hareketli ama sağdaki bazen belli belirsiz kuzum kilosu düşük diğeri daha belli ediyor kendini
Oyy maşallah kız senin bebis amniyotik sıvıyı seviyor demekki annesi habire profiterol yiye yiye suya çikileta tadı mı gecirdi naaptiiiCnm bnım kızı gunde 5 kez falan hıçkırık tutuyor
Seninkini?
Kuzum hastalık mı tetiklemiş ki sen hissetmedim mi sancıları ? İlaçlarla düzelir Merak etme . İyi ki kendi doktoruna da gitmişsinKızlar dahiliye doktoruna göründükten sonra kendi doktoruma da geldim bi muayene için . Nst de sancı çıktıyatış verdi .. serum takmamız lazım daha haftan bu sancı için erken dedi . Eğer seruma rağmen sancı geçmezse ciğer geliştirici vurmak durumunda kalabiliriz dedi Lütfen dua edin
Ayy walla fenalık gelıyor bazen, hık hık hık.. 5-6 kez oluyor, içe içe suyu azalacakOyy maşallah kız senin bebis amniyotik sıvıyı seviyor demekki annesi habire profiterol yiye yiye suya çikileta tadı mı gecirdi naaptiiiciğer gelişimi için çok iyiymiş benim ki iki üç kere oluyor sanırım hiç dikkat etmedim yarın sabahtan akşama takip edicem
Canım bu da lansinoh gibi silinmeden emzirme yapılıyor mu ?Kızlar lansinoh pahalı, ıncia markayı bayaa övmüşler, fıyatıda uygun geldi, aldım bakalım bulunsun
İnşallah canım Allahın izniyle öyle bir durumda küvezde daha iyi kilo alır demişti doktor daDogduktan sonra ayaciklarindan iyice bir ısır sagdakinin.baya bir korkutmuştun diye.
Dogumdan sonra kilo aldirirsn insallah yarin kilosunu ölçecek degil mi doktor.
Cnm bnım kızı gunde 5 kez falan hıçkırık tutuyor
Seninkini?
Hadi hayirli iyi haberler gelsin sendenİnşallah canım Allahın izniyle öyle bir durumda küvezde daha iyi kilo alır demişti doktor da
Yarın ölçecek bugün geldi söyledi muayene etmeyeceğim yarın bakacağız dedi nasipse inşallah
Sizin doktor iyiymiş yaYaa öyle mi benim ki bi 3 boyutlu açıyor resim için bide 4 boyutlu hareketli açıyor o an izleyebiliyorum ne yaptığını
Ay yok artık yaa Allahtan bilinçli bir hasta ve hamilesin yoksa Allah korusun saçma sapan iş bilmezin yüzünden güme gidecekmişsin ... Sakinliğini koru canım Hasta Haklarına şikayet edersin kendine gelince .. Gittiğin hastane özel mi devlet mi artık farketmiyor gerçi :SAy bugün hastanede imdaat diye bağırıcam az kaldı..
sabahtan beri tansiyon ölçümlerim 10/6-11/7-12/8 ölçüldü. Az önce bi 15 dk dır inanılmaz baş ağrısı mide bulantısı başladı bir anda ciddiye almadım yani fark edemedim odaya ışık vuruyor gibi gözlerim yoruldu sandım ama baktım çarpıntıda geliyor dedim acaba tansiyonum mu hemşireyi çağırdım dedim başım ağrıyor affedersiniz mal mal suratıma bakıyor bakışıyoruz hanfendiyle. Normalde hiç sevmem kalp kırmayı kimseyi ezmem küçük düşürmem çok nazik davranırım ama zaten canım yanıyor yani belli olmuyor mu oradan..
Kız ne yapalım der gibi suratıma bakıyor dedim ki tansiyonum yükseliyor olabilir genelde böyle başlıyor anlıyorum rica etsem bi tansiyon ölçebilir misiniz çok nazikçe söyledim sanki kuşlar uçuyor. Aa evet bi ölçelim dedi ölçtü 14/9 normal dedi. Benim gözler fal taşı gibi açık kıza bakıyorum. Dedim 14/9 mu normal mi.. dedim ben gebeyim normalde 10/6 çıkıyor sabahtan beri ölçüyorlar zaten alfamed kullanıyorum üstüne dedim 14/9 diye zaten hastanede yatıyorum ben yani içimden kıza bağırıyorum resmen dışa vurmuyorum sinirimi.. dedim napabiliriz doktor alfamedi 2 den fazla vermiyor dedi tamam o zaman doktora haber mi vereceksiniz ne olacak dedim yani yok siz kulak içlerinize başınızın üstüne ve ensenize soğuk suyla yıkayın iyi gelir düşer dedi gitti. Allah razı olsun Einstein. Allah razı olsun Einstein seni.. öğlende tuzlu yemek gelmiş diyorum bu yemek tuzlu yani fark etmesem yiyeceğim ayranlar börekler yağlı makarna falan ekmek beyaz ekmek. Kız evet yemekler bu şekilde diyor dedim tansiyondan dolayı sürekli tuzsuz geliyor ya bana tansiyon mu vardı sizin diyor Allahım sabır ya.. beni bugün sınıyor. Koymuşlar bunu buraya öksürüyorum pnömoni hastası mısınız diyor sabah bana hamileyim dedim göbeğimi göstererek ya git bi dosyamı oku bu hasta kim neden burada biz buna ne yapıyoruz ne ilaç veriyoruz. Eşimde işe gitti bugün boşuna yanımda kalma dedim zaten hastaneye çok yakın doktor da çağırmaz yalnız kalırım dedim demez olaydım ya Allah’a emanet yaşıyorum bugün.
Kuzum tedirgin olma sakın 3 sancı çıkınca doğum belirtisi, bence dün titredin ya kasıldın, nts çekilirsem ekrana bak 40 üstü oluyor mu? Şimdi nasılsın canım,Nst kağıdı doktorun odasında kalmış canım. Kaçtı sancı hiç hatırlamıyorum. İnşallah çıkmaz bakalım bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?