2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar şişkinlik için tavsiyeleriniz var mı? 52 kiloyum zayıf bir insanım ama inanın suanda göbeğim 5 aylık hamile göbeği gibi üstelik sadece 9. haftamdayım ne yapıcam lütfen yardım edin
Bizde de aynı durum var özellikle akşamları. Salçayı çıkardım hayatımdan gaz yapan yiyecekleri vs birde yemekten yarım saat sonra rezene kaynatıp içiyorum. Yapabilirsen yürüyüş kendini yormadan. Tamamen geçmiş değil ama dünüm diğer günlere göre daha iyiydi

Canım benim bir arkadaşım 9 ay boyunca antibiyotik kullandı serum takıldı hep enfeksiyonla uğraştı ve çok tontiş bir kızı oldu MaşAllah..doktorun bir bildiği vardır canım bence

Canım benim bir arkadaşım 9 ay boyunca antibiyotik kullandı serum takıldı hep enfeksiyonla uğraştı ve çok tontiş bir kızı oldu MaşAllah..doktorun bir bildiği vardır canım bence
Çok teşekkür ederim, hiç bir belirtide yok bende yanma vs niye oluyo anlamadım ilginç,. Perşembe günü tekrar gideceğim inşallah bir sorun olmaz

Canım, benim doktorum bu tarz durum için duphalac yazdı sürekli kullanma dedi bu tarz oluştuğu durumlarda kullan dedi. Sen de bir doktoruna danış istersen ben de 2 kere çok büyük gaz sancısı yaşadım ve kabızlık hala yaşıyorum ama 3 günü geçince bu ilacı kullanıyorum

Çok teşekkür ederim, hiç bir belirtide yok bende yanma vs niye oluyo anlamadım ilginç,. Perşembe günü tekrar gideceğim inşallah bir sorun olmaz
Canım bol bol su içiyor musun? Ben sarı akıntım oluyor ve yaparken zorlanıyorum diye gittim lökosit 2-3 çıkmıştı kültür negatifti doktor sadece su iç normal demişti ama ben çok su içiyorum muhtemelen bunun faydasını görüyorum. Zaten sıcakta içim yanıyor çok su arıyorum sadece bir gün bulantıdan içemedim içtiğim çıktı zaten o gün de serum takıldı

Gebelikten önce bendede idrar enfeksiyonu vardı yanmam bendede yoktu canım.İn şa Allah bu defa cevablarım temiz çıkar

Çok su içemiyorum açıkçası midemi bulandırıyor şu aralar. İdrar kültürü geçersiz olmuş tekrar istemişler perşembe günü tekrar yaptırıcam bakalım, su olayını elimden geldiği kadar arttırmaya çalışıcam teşekkürler cevap için

benimde o akşamları çok oluyordu ona alışmıştım artık ama bugün sabahtan beri aşırı şişim

Yudum yudum iç canım birden içme öyle daha az bulantın olur çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer

Salçalı yemekleri bende mecbur kalmadıkça yememeye çalışıyorm aşırı midemi eksittiriyor

Canım son 4-5 gündür bende de gaz oluyordu ve yemek yedikten sonra karnım şişiyordu genelde de gaz problemi yaşıyan biriyimdir ama bukadar rahatsız etmemişti. Ve bu dönemde hareketlerimde kısıtlı eminim o da yapıyor.
Bana doktor bi vitamin takviyesi vermişti içeriği çok zengin öğle saati alıyordum. Bugün gece almaya karar verdim ve bugün gayet normal ve daha iyiyim.

Son düzenleme:
Benimlede paylaşabilir misiniz

Me Merhaba benim de sürekli enfeksiyon çıkardı hamileyken, mecbur hep tek kullanımlık antibiyotik kullandım.

ben sadece elenetal kullanıyorum onu da hep heemen yatmadan önce alıyorum bugün çok farklı ama ciddi anlamda sabaha karşı çok ciddi sancım oldu 2 büklüm kaldım ve maalesef cok afedersiniz ama hiç rahatlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…