Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun umarım, ben de dayanamadım gittim hastaneye. Ne zaman ki gittim hastaneye çocuk kıpır kıpır başladı doktor da demiştir ne evhamlı bunlar diye
Bende diğerine benzer vardı ama akıtıyordu dedim ya o yüzden gri olandan tercih ettim canım birde onun içine biberon flnda sıgıyor yazmıslar normaldede yemek falan konulabiliyormus dedim birde bunu boklayalım
Geçmiş olsun canım yarın daha iyi olursun umarım, ben de dayanamadım gittim hastaneye. Ne zaman ki gittim hastaneye çocuk kıpır kıpır başladı doktor da demiştir ne evhamlı bunlar diye
çok şükür hareketlenmiş ya bugün benimde aynı yiyorum yatıyorum 1-2 hareket baska yok. Şu an yine yedim uzandım 1-2 saatte 8-10 kere hareket sayamazsam acile gidicem
çok şükür hareketlenmiş ya bugün benimde aynı yiyorum yatıyorum 1-2 hareket baska yok. Şu an yine yedim uzandım 1-2 saatte 8-10 kere hareket sayamazsam acile gidicem
Ben bunun tersini 36. haftamda denemiştim de kaplumbağa gibi kalıp doğrulamamıştım iyi ki evde eşim varken yaptım o beni doğrulttu Aşağıdan ışık tutmayı da denedim sonuç dönmedi
Kızlar az az da olsa sancılar devam ettiği için her türlü ihtimale karşı ciğer geliştirici vuralım demiş doktor . İnşallah bu iğnenin bebeğe bir zararı olmuyordur
Kızlar az az da olsa sancılar devam ettiği için her türlü ihtimale karşı ciğer geliştirici vuralım demiş doktor . İnşallah bu iğnenin bebeğe bir zararı olmuyordur
Kızlar bu termoslardan hangisi sizce daha iyi, ilk oğlumdan kalan bir tane var su baştakıne benzıyor ama biraz akıtıyor oda e bebeğin ürünü gerçi ama çantada vs tasımaya hangisi daha iyi olur bilemedim, millet şu gri olanı övüyordu hep ama hacmi fazla diğerine göre ama ne bılem
Bu haftalarda acaba hareket yavaşlıyor mu bende aynı endişedeyim 34+5 bugün sanki çok hissetmiyorum, bu cuma günü randevum dayanabilecek miyim bende o zamana bakalım
Kızlar selam bnde 34/1 deyim çok yoğun akıntım vardı bu zamana kdr son 2 gündür akıntı kesıldı resmen ve daha rahat hareket ermeye başladım normalde ozellıkle bacak ağrısından oturduğum yerden kalkarken zorlanıyordum ya da bacağımda uyuşmalardan zorlanırdım şimdi sanki daha rahat hareket edıyorum bu durumda endişelenmeye başladım ama benzer durum yaşayan var mıdır ?
Bu haftalarda acaba hareket yavaşlıyor mu bende aynı endişedeyim 34+5 bugün sanki çok hissetmiyorum, bu cuma günü randevum dayanabilecek miyim bende o zamana bakalım
Kızlar bu termoslardan hangisi sizce daha iyi, ilk oğlumdan kalan bir tane var su baştakıne benzıyor ama biraz akıtıyor oda e bebeğin ürünü gerçi ama çantada vs tasımaya hangisi daha iyi olur bilemedim, millet şu gri olanı övüyordu hep ama hacmi fazla diğerine göre ama ne bılem
İnşallah arttırır resmen şuna baş ağrısına uyandım hastanede doktorum günde 2 demiş fazlasını vermiyorlar anlamadım neden çatlıyor başım en azından günde 3 alsam 6 saat arayla daha rahat ederim diye düşünüyorum
Yok kuzum ben 6 doz oldum sadece kortizonlu olduğu için 2 gün hareket beklemedim sonra 2. Dozlar yapıldı yine 2 gün hareket olmadı bende bi 4-5 gün hareket belli belirsizdi. Doktor zaten hareketsizlik olur demişti seni de uyarırlar ya da sorarsan söyler. Kortizon bebeği strese sokuyormuş akciğerlerini geliştirmek için sürfaktan üretimini tetikletiyorlarmış o iğneyle o yüzden strese girip hareket etmiyorlarmış bana öyle açıklamışladı doktorum ebeler herkese sormuştum hastanede zaten nst ye bağladıkları için onlar kalp atışını takip ediyorlar endişe etme sadece sinirleri bozuluyor insanın hareket netliği olmadığı için ama tabi belki sende öyle bir etki etmez bilmiyorum kişiye göre değişir mi ama bebişinin iyiliği için yapıldığını böylesinin hayırlısı olacağını düşün içini rahatlat
İnşallah arttırır resmen şuna baş ağrısına uyandım hastanede doktorum günde 2 demiş fazlasını vermiyorlar anlamadım neden çatlıyor başım en azından günde 3 alsam 6 saat arayla daha rahat ederim diye düşünüyorum