2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bencede alfamed gebelikte günde 8 taneye kadar alınıyormuş doktorum demişti arttırması senin için iyi olacaktır diye düşünüyorum kuzum
Ayy ben bilmiyordum bak kuzum hiç perşembe günü hastanede yatmaya başladığımda tansiyondan 3 kez 6 saat min ara koyarak hemşireler veriyordu hastaneden çıkış yaptığımızda evde günde 2 sabah 10 akşam 10 içeceksin dedi doktorum sonra yine hastaneye yattık dün tansiyonum yükseldi yanıma geldiğinde alfabede içeyim m idedim çünkü alfabede içiyorum 3 saat geçiyor yine tansiyonum çıkıyor doktorum da yok sabah akşam günde 2 devam dedi gitti bugün bakalım ne diyecek şimdi daha tansiyonumu ölçmediler ama başım felaket hava veriyorlar

Baş ağrın varsa yükselmiş olabilir doktorun tabii ki daha iyi bilir belki başka bir bildiği vardır bakalım ne diyecek önemli olan iyi olman kuzum

Hangi şikayetle gitmiştin canım hastaneye
Grip olduğum için bebeğin hareketlerinde azalma hissetmiştim . Nst ye bağlanınca sancı çıktı canım

Kuzum gece 20 dakika aralıklarla 4 tane hap verdiler . Doktor şuan için ciğer geliştirici vurmayalım bu 4 haptan sonraki nst ye göre karar verelim demiş . Bakalım sonuç ne olacak bilmiyorum bende e nabızdan baktım dünkü tahlil sonucuna protein C bir şeyler yazıyordu. Normal değer 0-1 arası, benim 8 çıkmış. Kandaki enfeksiyon dediği bu sanırım dimi . 2 doz antibiyotik yaptılar vücudumu baya bir topladı o. Azsonra muhtemelen 3.doz yapılacak

Merhaba, 32. Haftadayım. Bir kaç gündür ince bir adet sızı oluyor gece beni uyandırıyor. Bugün gündüz de başladı bacaklarıma vuruyor o hafif sızı. Adet sancısı gibi. Bu normal mi, kendimi kontrol ediyorum kanama akıntı yok ama huzursuz oldum biraz. Döndüğü için diycem onun kas ağrısına da benzemiyor gibi geliyor.

Ben bunu dün doktoruma sordum adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor diye, yalancı sancılar olur artık normal dedi korkmamıza gerek yokmuş.

ya kızlar dünkü vajinal spekülüm bende bugün daha fazla ağrı yaptı, resmen yürürken otururken aşırı ağrım oluyor. Sancım olsa sancıyı da fark etmem heralde ağrıdan, vajinal spekülüm yapılanlar sizde böyle ağrı oldu mu bi kaç gün

Ben bunu dün doktoruma sordum adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor diye, yalancı sancılar olur artık normal dedi korkmamıza gerek yokmuş.
Çok teşekkür ederim, içim rahatladı ben de şehir dışındayım doktoruma dönence gideceğim başkasına da gitmek içime sinmiyor acil bir şey olmadıkça gidesim gelmiyor.

Kızlar Şubat grubunda bunu gormustum iyiki SS almışım çok etkiliymis yapanın bebeği dönüyormuş denemeyi düşünüyorum isteyen varsa buyursun

Canım bunu da dene istersen bu kadını takip ediyorum çok sevimli birçok gebesi var her şeyim yolunda gitseydi online kamplarına katılacaktım ama nasip değilmiş

Sizce alinmali mi bu kundaktan ?
Ben almadım canım 2 ay anca kullanacak diye dışarı çıkarken kalın battaniyeye saracağım. İçine de anneme kalın yelekle kulağını kapatacak bere gibi şey işlettim hastane kontrolleri harici çıkmayacağım zaten arabayla gidip geleceğiz sarar sarmalar götürürüz. Onun yerine 1 yaş mont tulum aldım onu daha uzun süre giyeceği için

Doktoruna danış cnm bence

Canım çok geçmiş olsun bu aralar herkes bir problem yaşıyor doğumlar yaklaşıyor nazara mı geliyoruz anlamadım ki inşallah bugün toparlanmış olarak taburcu ederler. Biraz daha beklesin kızçen önce anne iyileşsin ki doğunca bol bol öpebilsin yani değil mi

Ben de önceki haftalarda bu şikayetle gitmiştim doktora, bende bir şey çıkmamıştı. Bir git görün canım nst yaparlar bir de muhtemelen idrar tahlili isterler enfeksiyon da o sızılara sebep olabilir.

Ben de önceki haftalarda bu şikayetle gitmiştim doktora, bende bir şey çıkmamıştı. Bir git görün canım nst yaparlar bir de muhtemelen idrar tahlili isterler enfeksiyon da o sızılara sebep olabilir.
Teşekkür ederim :) biraz tedirginliğim azaldı. Daha zaman var bir şey olacak diye korkuyor insan

Kuzum kandaki enfeksiyonu crp diye bir değerden anlıyorlar 0-5 arası normal 5 ve üstü itibariyle enfeksiyon var gözüyle bakıp ona göre doktor değerlendiriyor. Protein c farklı bir değer olabilir bilemedim antibiyotik iyi gelsin de inşallah kuzum sağ salim evine dön duamlarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…