2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287

Kızlar lansinoh pahalı, ıncia markayı bayaa övmüşler, fıyatıda uygun geldi, aldım bakalım bulunsun
Kızz e bebekteki fiyatı niye böyle trendyoldki orginal mi acaba

Eklentiler

• 1706683724866.webp
    18 KB · Görüntüleme: 54
Ben bunun tersini 36. haftamda denemiştim de kaplumbağa gibi kalıp doğrulamamıştım iyi ki evde eşim varken yaptım o beni doğrulttu Aşağıdan ışık tutmayı da denedim sonuç dönmedi
Hahaha bende koltuktan aşağı sarktim dün tek yaptım çok şükür kalkabildim biraz daha yanladi sanki kafa kaburgamdan göbek hizama geldi ama ayakları sürekli değişiyor benim kız şey gibi sağdan solda üstten alttan önden arkaya donatiyor bana

canım benim de arada öyle oluyor bazı günler artık uyusuna diyorum dinlen biraz hiç durmuyor bazen de çok sakin arada nadir hareket ediyor çikolata yiyorum ama zorla bir iki bence keyiflerindeler :)

Canım bunu da dene istersen bu kadını takip ediyorum çok sevimli birçok gebesi var her şeyim yolunda gitseydi online kamplarına katılacaktım ama nasip değilmiş
Çok saol kuzucum bunu dün koltukta yaptım biraz kafa yanladi sanki tam kaburgamda değil şuan göbek hizamda yine çok yukarda hissedersem tekrarlayacagim

biryenianneadayi canım hiç bir etkisi yok bebeğe aksine bebek için yararlı birsey kuzum. Sakın strese girme, bu gün banada belki yapacaklar geçen hafta duruma göre ciğer geliştirici yapacağız demişti. Şuan nasılsın kuzum iyi misin ? B Buddy x canım sen nasılsın toparladın mı biraz. Bugün doktor görecek dimi seni kuzum

Kızlar gecmiş olsun ikinizede bu gün güzel haberler alın çok daha iyi olun bu gün

Kızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsun inşallah hersey yolundadır
Kaç haftalıksın canım?İn şa Allah bu gün güzel haberler alırsın

Kızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsun inşallah hersey yolundadır
herşey yolundadır canım hiç strese girme güzel haberlerini bekliyoruz

İnsan her gittiğinde ayrı bir stres ay bir heyecanla gidiyor gerçekten Allah'ım sağlık versin canım stres yapma herşey yolundadır inşallah

Hastalık açısından hala kötüyüm kuzum yani tek gelişme sol böbrek ağrım geçti sola artık yatabiliyorum ama diğer şikayetlerim hala aynı hatta dün gece o kadar sancı hissettim ki doğruyorum sandım nst bağladılar düzensiz 20-30 lardaydı bir şey yapmadılar sonra uyumuşum zaten psikolojik sanırım :/ doktor bugün görecek ilk soracağım şu tansiyon kilo ve oksapar hayırlısı bakalım
Senin kaçta kuzum randevu inşallah

Aa şimdi gördüm kuzum 13:00 saati inşallah çok güzel haberlerle gel Allahın izniyle dualarım hep herkese böyle içten inşallah sağ salim güzel mutlu haberler çok güzel kilosunu alsın haftasıyla uyumlu olsun gelişimi yolunda olsun yediklerin içtiklerin şifa olsun

İnşallah hayrli haberlerle gelirsn buraya ama Rabbim hersyin hayrlsini versin iyi düşünelim iyi olsun duamz sizinle bebislerinde inşallah kilo almışlardır azcık daha dururlar sabredenler annesi sana da Rabbim dayaa gücü versin insallah

Amin inşallah kuzum Allah hepinize güç kuvvet versin sağlıkla kavuştursun inşallah

Kuzum inşallah hepimiz dağlıkla kucağımıza aldırız evet kuzum aklına takılar herseyi doktoruna sor. Eve gidince tansiyonun çıkarsa ne yapacağını falan sor. Dualarım seninle güzel haberler ver kaçta görecek doktor seni,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…