Hepimiz aynıyız canımTeşekkür ederim :) biraz tedirginliğim azaldı. Daha zaman var bir şey olacak diye korkuyor insan
Kız özel bir de geceliği 5000 tl dalga geçer gibi kaç gecedir buradayım eşimde ona sinirlendi gelince şikayet edeceğim dedi. Bana diyor doktora şikayet et dedim doktor napsın gelip gezen birileri oluyor onlara dedim git şikayet et memnunmusunuz önerileriniz var mı diye geliyorlar arada bi onlara şikayet ederiz dedim. Bir de bu hemşire inadına kapıyı açık bırakıp gidiyor sürekli kalkıp kapıyı arkasından kapatıyorum artık bu saat oldu dedim çıkarken kapıyı kapatın lütfen tabiki diyor sanki sabahtan beri kapatıyormuş gibi gelen geçen beni izliyor sabahtan beri rahatsız olup kendim kalkıp kapatıyorum zaten canım bana zor yetiyor
Kızz e bebekteki fiyatı niye böyle trendyoldki orginal mi acabaKızlar lansinoh pahalı, ıncia markayı bayaa övmüşler, fıyatıda uygun geldi, aldım bakalım bulunsun
Amin amin , tüm anneler ve bebişler sağlıkla hayırlısı ile kavuşsunHepimiz aynıyız canıminşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Hahaha bende koltuktan aşağı sarktim dün tek yaptım çok şükür kalkabildimBen bunun tersini 36. haftamda denemiştim de kaplumbağa gibi kalıp doğrulamamıştım iyi ki evde eşim varken yaptım o beni doğrulttuAşağıdan ışık tutmayı da denedim sonuç dönmedi
canım benim de arada öyle oluyor bazı günler artık uyusuna diyorum dinlen biraz hiç durmuyor bazen de çok sakin arada nadir hareket ediyor çikolata yiyorum ama zorla bir iki bence keyiflerindeler :)Kızlar ya son kontrolde dr dedi ki hareket etmezse bişeyler ye yan yat 1-2 saat içinde 8-10 kere hareket etmezse hastaneye gel. Bebek bugün çok durgun. Oysa tüm gün evde dinlendim. Normal performansında tepinmiypr. Arada hafif hissediyorum hareketlerini ama öyle güçlü 8-10 kere değil. Ne derece hareket bekliyorlar acaba?
Çok saol kuzucum bunu dün koltukta yaptım
Canım bunu da dene istersen bu kadını takip ediyorum çok sevimli birçok gebesi var her şeyim yolunda gitseydi online kamplarına katılacaktım ama nasip değilmiş
Ben aldım çok soğuk olacak hastaneye giderken içine koyarım dedimSizce alinmali mi bu kundaktan ?
Kaç haftalıksın canım?İn şa Allah bu gün güzel haberler alırsınKızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsuninşallah hersey yolundadır
herşey yolundadır canım hiç strese girmeKızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsuninşallah hersey yolundadır
İnsan her gittiğinde ayrı bir stres ay bir heyecanla gidiyor gerçekten Allah'ım sağlık versin canım stres yapma herşey yolundadır inşallahKızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsuninşallah hersey yolundadır
Hastalık açısından hala kötüyüm kuzum yani tek gelişme sol böbrek ağrım geçti sola artık yatabiliyorum ama diğer şikayetlerim hala aynı hatta dün gece o kadar sancı hissettim ki doğruyorum sandım nst bağladılar düzensiz 20-30 lardaydı bir şey yapmadılar sonra uyumuşum zaten psikolojik sanırım :/ doktor bugün görecek ilk soracağım şu tansiyon kilo ve oksapar hayırlısı bakalımbiryenianneadayi canım hiç bir etkisi yok bebeğe aksine bebek için yararlı birsey kuzum. Sakın strese girme, bu gün banada belki yapacaklar geçen hafta duruma göre ciğer geliştirici yapacağız demişti. Şuan nasılsın kuzum iyi misin ? B Buddy x canım sen nasılsın toparladın mı biraz. Bugün doktor görecek dimi seni kuzum
Aa şimdi gördüm kuzum 13:00 saati inşallah çok güzel haberlerle gel Allahın izniyle dualarım hep herkese böyle içten inşallah sağ salim güzel mutlu haberler çok güzel kilosunu alsın haftasıyla uyumlu olsun gelişimi yolunda olsun yediklerin içtiklerin şifa olsunKızlar benimde 13.00 da kontrolüm var. Rahim ağzım kısaldı mı acaba çok merak ediyorum. Endol fitil bugün itibari ile kullanmayacağım, dua edin Oğlum kilo almış olsuninşallah hersey yolundadır
İnşallah hayrli haberlerle gelirsn buraya ama Rabbim hersyin hayrlsini versin iyi düşünelim iyi olsun duamz sizinle bebislerinde inşallah kilo almışlardır azcık daha dururlar sabredenler annesi sana da Rabbim dayaa gücü versin insallahHastalık açısından hala kötüyüm kuzum yani tek gelişme sol böbrek ağrım geçti sola artık yatabiliyorum ama diğer şikayetlerim hala aynı hatta dün gece o kadar sancı hissettim ki doğruyorum sandım nst bağladılar düzensiz 20-30 lardaydı bir şey yapmadılar sonra uyumuşum zaten psikolojik sanırım :/ doktor bugün görecek ilk soracağım şu tansiyon kilo ve oksapar hayırlısı bakalım
Senin kaçta kuzum randevu inşallah
Amin inşallah kuzum Allah hepinize güç kuvvet versin sağlıkla kavuştursun inşallahİnşallah hayrli haberlerle gelirsn buraya ama Rabbim hersyin hayrlsini versin iyi düşünelim iyi olsun duamz sizinle bebislerinde inşallah kilo almışlardır azcık daha dururlar sabredenler annesi sana da Rabbim dayaa gücü versin insallah
Kuzum inşallah hepimiz dağlıkla kucağımıza aldırız evet kuzum aklına takılar herseyi doktoruna sor. Eve gidince tansiyonun çıkarsa ne yapacağını falan sor. Dualarım seninle güzel haberler ver kaçta görecek doktor seni,Hastalık açısından hala kötüyüm kuzum yani tek gelişme sol böbrek ağrım geçti sola artık yatabiliyorum ama diğer şikayetlerim hala aynı hatta dün gece o kadar sancı hissettim ki doğruyorum sandım nst bağladılar düzensiz 20-30 lardaydı bir şey yapmadılar sonra uyumuşum zaten psikolojik sanırım :/ doktor bugün görecek ilk soracağım şu tansiyon kilo ve oksapar hayırlısı bakalım
Senin kaçta kuzum randevu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?