2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doğrudur canım herkes kendini daha iyi bilir tabiki. Rabbim korusun hepsini inşallah sıkıntısız büyütürüz

Oy canım Allah bidaha gostermesin aynısını eltim yaşadı ikinci bebeğinde süt bian çok hızlı gelmiş göğsünden ve bebek aspire oldu eltim yoğun bakım hemşiresi ve ikinci bebeği olmasına rağmen diyorki panikten belimden aşağıya felç indi çocuğa hiç bişey yapamadım alıp dışarı kosamadim eşime bağırdım hemen komşuya gitti haber verdi gelip çocuğun dilini dışarı çekti kadın çocuk tekrar nefes almaya başladı... Dediğin gibi dili katlanmış geriye ay Allah'ım göstermesin... Ama benim annem ve kv mesela yanında bile olsa onun bişey yapamazdı direk bayılırlardı yani yanında kalan kişinin soğukkanlı olmasıyla da alakalı senin şansına çok şükür annen öyleymiş canım Allah yüzünüze bakmış

Geldim nst deyim resmen sancı çekiyormuşum 3 saattir 70 lere vuruyor direk hocaya haber verdiler 6 dk da bir geliyor

Yorulmuşsun canım bugün çok dinlen güzelce
Tepemdekının yıne misafiri var geppür güppür çocukları tepiniyor yıne, hayır birde deprem bölgesi burası her sese irkiliyorum yani biraz düşünmesi lazım valla her seferınde uyarmaktan ben bıktım bunlar banamısın demıyor rahatlıkta tavan

Kesinlikle katılıyorum hiçbir şey bilmeseydi bile yine eşimi isterdim öyle öyle öğreneceğiz. Bir de duygusal olarak da bakıyorum biz çok çabaladık anne baba olmak için ikimiz de o günü birlikte yaşamayı hak ettik ki ben tüm anne babalar için aynı düşüncedeyim. Bu an eşle yaşanmalı, o ilk şaşkınlık, o duygu yoğunluğu, ne yapacağını bilememek bile çok özel bence. Zaten hastanede yardım alabileceğin hemşireler oluyor hiçbir yolunu bulamasak ona sorulur bir şekilde yine halledilir diye düşünüyorum.

Aynen canım aynen annem bana kızıyordu bu nr böyle, böyle panik olma herseye vs diye şok anında olunca etrafında mutlaka birinin sana komut vererek yönlendirmesi gerekiyor beyin kendini kitliyor çünkü. Rabbim kimseye yaşatmasın çok kötüydü yani gerçektende verilmiş sadakamız varmış

Kesinlikle öyle. Resmen bize birer anı olarak kaldı oğlumun ilk zamanları. O tecrübesizlik, benim ağlama krizlerim vs ama yemin ediyorum eşime kat kat bağlanmıştim o dönem. Çünkü ona çok ihtiyacım vardı, öyle hissediyordum.

Oy kuzum hadi hayırlısı
Doğurmuyorumdur ya serum falan durdururlar bence daha bağlanalı 12 dk oldu 2 tane 70 sancı geldi nurtopu gibi dağcıklarım var nst de

Eklentiler

• 2F6F9E67-FF34-4F43-AA64-E891025DB78C.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 80
Kuzum sen annenden çok sansliymissin benim annem çocuk ilk dogdugunda muayenesi için üzeri çıkarıldı on dk boş boş baktı çocuğa sonra kalk kızım giydir ben dokunamiycam dedi

Doğurmuyorumdur ya serum falan durdururlar bence daha bağlanalı 12 dk oldu 2 tane 70 sancı geldi nurtopu gibi dağcıklarım var nst de
Ne bileyim kuzum grupça senin dogurmani bekliyoruz artık en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Müdahale edilmezse gelir gibi minisler ama durdururlarsa bilemem tabi

Üff ben hiç sevmedim şu nst olayını . İlk nst çekilirken ‘ayyyyy sese bakıııın , videomu çekiiiin’ modundsydım . Hastanede kaldığım gece ‘şu nst sesini tamamen kapatın duymak istemiyorum’ dedim kuzum nasıl hissetmiyoruz sancıyı ya anlamıyorum. Benim o gün 40lardsn aşağı çok nadir indi . Genelde 70-100 arası gidip geldi ve çok garip acı hissetmedim o kadar

Ne bileyim kuzum grupça senin dogurmani bekliyoruz artık en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Müdahale edilmezse gelir gibi minisler ama durdururlarsa bilemem tabi
Kalp atışları da çok hızlı neden ki 190-200 lerde kaç olması gerekiyor normalde ebe de gitti gelmedi hocaya haber veriyor

Kuzum sen annenden çok sansliymissin benim annem çocuk ilk dogdugunda muayenesi için üzeri çıkarıldı on dk boş boş baktı çocuğa sonra kalk kızım giydir ben dokunamiycam dedi
Benim annem de çok tecrübelidir ve eli çabuktur yani bebeğime doğurdugum gece annem baktı desem yeridir. Emzirmeden emzirmeye aldım resmen ve köpek gibi pişmanım afedersin. Bebeğimin o an bana ihtiyacı vardı ve bebeğimi her ağladığında annem kucaklamisti

Canım 16. Haftada 60 sancı çektim bende hissetmemiştim ama bu makat ağrım felaket

Evet bak bu çok doğru. Bnimkiler de o anda ikisi bir olsa hiç bişi yapamazlar öyle yapıları var. Ben ise çok soğuk kanlıyım bu gibi durumlarda. İnşallah hiç birimiz yaşamayız. Ama soğuk kanlı davranabilmek çok önemli.

Tabi lohusalık hali ehrkeste de farklı dedikleri gibi. Umarım o da hafif seyreder. Neyse annem kalsın eşimle hastanede madem ne olur ne olmaz. Ama eve geçince evimiz çok yakın gece kalmayacak annem. Gece biz kendimiz bakacağız bebeğe. Sabah gelip akşam dönecek.

Kuzum bana suni sancı verdiklerinde 1 gün boyunca sancım 100den inmedi resmen. Doktor geldi nasıl hissetmiyorsun ya demişti, gerçekten hissetmiyordum ama oluyor öyle bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…