2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kalp atışları da çok hızlı neden ki 190-200 lerde kaç olması gerekiyor normalde ebe de gitti gelmedi hocaya haber veriyor
Kuzum ekrana bakma . Gerçekten bak nst sesini duydukça benim sancım da arttı bebeğin kalp atışı da çok yükselmişti . Bence ister istemez etkileniyoruz. Ekrana da bakma sesini de kapattır tamamenn

Kuzum bana suni sancı verdiklerinde 1 gün boyunca sancım 100den inmedi resmen. Doktor geldi nasıl hissetmiyorsun ya demişti, gerçekten hissetmiyordum ama oluyor öyle bazen
Allah Allah bu iyi bir şey diyebilir miyiz acı eşiği yüksek gibi. Lütfen diyelim

Reactions: The
Yaa ne kadar güzel bence eşin de aynı şekilde sana bağlanmıştır çok güzel ve özel bir an

Reactions: The
Geldim nst deyim resmen sancı çekiyormuşum 3 saattir 70 lere vuruyor direk hocaya haber verdiler 6 dk da bir geliyor
Ayyy kuzum dikkat et bizi haberdar et, sen tuvaletim geliyor gibi dediğinde anladım ben canım, güzel haberlerini ver bize kuzum dualarım seninle ve bebeklerinle

Kuzum ekrana bakma . Gerçekten bak nst sesini duydukça benim sancım da arttı bebeğin kalp atışı da çok yükselmişti . Bence ister istemez etkileniyoruz. Ekrana da bakma sesini de kapattır tamamenn
Kuzum bakmıyorum ki ebe yanımda o karnımın sertliğine bakıyor sürekli onunla beraber takılıyoruz

Ahah diyemeyiz ertesi gün suni sancı değil de kendi sancim geldiğinde adeta süründüm
Kız beyaz yalan diye bir şey var deseydik keşke be aman sen normal doğum yapmıştın dimiii. Ama yine de aşırı abarttıkları kadar dayanılmayacak bir acı olmuyor dimi? Bak beyaz yalan söylemek için hala şans veriyorum

Ay şuan annemin becereksizligi beni istemsiz mutlu etti biraz sanırım anneye o rahatlığı da vermemek lazım dimi öyle böyle yaşayarak öğreneceğiz tek sıkıntı ilk cocuklar hep bu konuda kobay gibi oluyor üzerlerinde herşeyi yapıyoruz

Ayyy kuzum dikkat et bizi haberdar et, sen tuvaletim geliyor gibi dediğinde anladım ben canım, güzel haberlerini ver bize kuzum dualarım seninle ve bebeklerinle

Kız dur heyacanlandımayyy kuzum senin bebişin biri kanala girmişti sanki belkide doğuruyorsun ya

Ay sanırım geliyorlar haberdar et bizi mutlaka canım heyecanlandım

Yok kızlar ya bence bir şekilde durdururlar diye düşünüyorum bol bol gülüyorum strese girmemek için kalp atışları çok hızlı bebeklerin onu anlamadım ebe de bir şey demiyor makat ağrım var diyorum yine bir şey demiyor sadece nst ve karnımın sertliğine bakıyor elle doktorum da aradı bir şey de demiyor ne dedi acaba ama sanmıyorum serum falan der

Bir tek ben bu nst kağıtından anlamıyorum uzanarkende hiç kağıta bakmiyorum zaten anlamadığım için neyine bakıcam

Kuzum ben normal doğum konusunda çok kötü bir örneğim ya beyaz yalan söylesem dahi senin içini ferahlatamam eşimin, annemin kollarını yumrukluyor ve odaya gelen doktora bile cemkiriyordum beni sezaryene alsaniza diye anneme diyordum ben bir daha doğurmayacagim falan.. ama bak yeniden hamileyim ve normal doğum istiyorum eşim sancı çekerken fotomu çekmiş bir tane ajsjdj yani kendimden soğudum

Kuzum sen eve dönme sen eve dönünce hep bir şeyler çıkıyorDur bakalım doktorun ne söylicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…