Dırın fırın ötüyor kuzum tepesinde lambası var ışık sarı o yanıp sönüyor yüksek frekans uyarı yazıyor kuzum kasıldıkça 200 kere kalp atışı çıkıyor sonra düzeliyor 150 oluyor
Kuzum ben normal doğum konusunda çok kötü bir örneğim ya beyaz yalan söylesem dahi senin içini ferahlatamam eşimin, annemin kollarını yumrukluyor ve odaya gelen doktora bile cemkiriyordum beni sezaryene alsaniza diye anneme diyordum ben bir daha doğurmayacagim falan.. ama bak yeniden hamileyim ve normal doğum istiyorum eşim sancı çekerken fotomu çekmiş bir tane ajsjdj yani kendimden soğudum
Ben de nemlendirici krem almadım kardeşim vücut kremini yüzünde de kullandım ben deyince almadım ama alırım sonrasında muhtemelen içime sinmiyor çünkü. Ben orta boy valiz kullandım bir de bebek bakım çantasına hemşireye verilecekleri, alt değiştirme örtüsünü, bebek bakım organizerini, biberonunu bir de kirli eşyaları için kese koydum canım
Ben de muslera mi alsam dedim ama sanki grupta yenidoğan için kullanılması önerilmiyor denmişti. Bende onları koydum canım bir biberonu strelize edeceğim o kaldı
Ay şuan annemin becereksizligi beni istemsiz mutlu etti biraz sanırım anneye o rahatlığı da vermemek lazım dimi öyle böyle yaşayarak öğreneceğiz tek sıkıntı ilk cocuklar hep bu konuda kobay gibi oluyor üzerlerinde herşeyi yapıyoruz
Bende bugun bebegınkılerı hazırladım canım evet kucuk boy valız sıgmıyor yanı herseyden 1 tane koyarsan belki sığar benım evım hastaneye yakın ama eşim panık yapar bulamaz aradıgını benıde deli eder o yuzdem ben fazladan koydum bişiler yani kendı esyalarımıda koyunca bır orta boy valız yapıyor
Evet bak bu çok doğru. Bnimkiler de o anda ikisi bir olsa hiç bişi yapamazlar öyle yapıları var. Ben ise çok soğuk kanlıyım bu gibi durumlarda. İnşallah hiç birimiz yaşamayız. Ama soğuk kanlı davranabilmek çok önemli.
Tabi lohusalık hali ehrkeste de farklı dedikleri gibi. Umarım o da hafif seyreder. Neyse annem kalsın eşimle hastanede madem ne olur ne olmaz. Ama eve geçince evimiz çok yakın gece kalmayacak annem. Gece biz kendimiz bakacağız bebeğe. Sabah gelip akşam dönecek.
İnşallah kuzum ya çok kolay doğum yapanlar var tamamen nasip işi. Benim bu kadar zor olmasının bir nedeni de henüz hiç acilmam sancım olmadan suni sancı ile doğum başlatılmasıydi, bebek de büyüktü. Belki kendi sancim gelse , yavaş yavaş açılsa vs farklı olabilirdi yani
Kuzum bana suni sancı verdiklerinde 1 gün boyunca sancım 100den inmedi resmen. Doktor geldi nasıl hissetmiyorsun ya demişti, gerçekten hissetmiyordum ama oluyor öyle bazen
İnşallah kuzum ya çok kolay doğum yapanlar var tamamen nasip işi. Benim bu kadar zor olmasının bir nedeni de henüz hiç acilmam sancım olmadan suni sancı ile doğum başlatılmasıydi, bebek de büyüktü. Belki kendi sancim gelse , yavaş yavaş açılsa vs farklı olabilirdi yani
Anladım canım . İnşallah bu doğumun kolaycacık olur benimde 1 saattir karnım taş gibi valla korkuyorum artık yahu . Akşama kadar yatmıştım kalktım bi karnımı doyurdum böyle oldu her yeri sert
Kuzum bana suni sancı verdiklerinde 1 gün boyunca sancım 100den inmedi resmen. Doktor geldi nasıl hissetmiyorsun ya demişti, gerçekten hissetmiyordum ama oluyor öyle bazen
Anladım canım . İnşallah bu doğumun kolaycacık olur benimde 1 saattir karnım taş gibi valla korkuyorum artık yahu . Akşama kadar yatmıştım kalktım bi karnımı doyurdum böyle oldu her yeri sert
Dırın fırın ötüyor kuzum tepesinde lambası var ışık sarı o yanıp sönüyor yüksek frekans uyarı yazıyor kuzum kasıldıkça 200 kere kalp atışı çıkıyor sonra düzeliyor 150 oluyor