2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sürekli mi bu şekilde bu kadar yüksek olduğunda nst uyarı gibi bı ses çıkarıyor yapıyor mu öyle
Dırın fırın ötüyor kuzum tepesinde lambası var ışık sarı o yanıp sönüyor yüksek frekans uyarı yazıyor kuzum kasıldıkça 200 kere kalp atışı çıkıyor sonra düzeliyor 150 oluyor

Profil fotom gitti mi ay bende normal istiyorum Allahım nolur şıııııp diye olsun zamanı gelince

Ben de muslera mi alsam dedim ama sanki grupta yenidoğan için kullanılması önerilmiyor denmişti. Bende onları koydum canım bir biberonu strelize edeceğim o kaldı

Evet evet gerçekten işte deneyimsizlik. Şimdiki aklım olsa kucagimdan indirmem kuzumu

Bende hiç eve git gel stresi olsun istemiyorum yoksa bizimde çok yakın. Ben yarın valizi büyüteyim en iyisi

Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum herkes kendisini, annesini ve kayinvalidesini bilir bence buna göre en rahat nasıl edilecekse öyle karar verin

Profil fotom gitti mi ay bende normal istiyorum Allahım nolur şıııııp diye olsun zamanı gelince
İnşallah kuzum ya çok kolay doğum yapanlar var tamamen nasip işi. Benim bu kadar zor olmasının bir nedeni de henüz hiç acilmam sancım olmadan suni sancı ile doğum başlatılmasıydi, bebek de büyüktü. Belki kendi sancim gelse , yavaş yavaş açılsa vs farklı olabilirdi yani

Anladım canım . İnşallah bu doğumun kolaycacık olur benimde 1 saattir karnım taş gibi valla korkuyorum artık yahu . Akşama kadar yatmıştım kalktım bi karnımı doyurdum böyle oldu her yeri sert

Reactions: The
Kuzum bana suni sancı verdiklerinde 1 gün boyunca sancım 100den inmedi resmen. Doktor geldi nasıl hissetmiyorsun ya demişti, gerçekten hissetmiyordum ama oluyor öyle bazen
Ahahahha işte dayanıklılık deyince sen

Anladım canım . İnşallah bu doğumun kolaycacık olur benimde 1 saattir karnım taş gibi valla korkuyorum artık yahu . Akşama kadar yatmıştım kalktım bi karnımı doyurdum böyle oldu her yeri sert
İnşallah inşallah canım hepimizin kız senin haftan epey ilerledi çok normal artık bence bu kasılmalar

Üstü kalp atışı , aşağısı kasılmalar
Kasılmalarımda aynı sinirlerim gibi inişli çıkışlı bi ara 90 olmuş iyiki görmedim

Eklentiler

• IMG_3684.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 71
Üstü kalp atışı , aşağısı kasılmalar
Kasılmalarımda aynı sinirlerim gibi inişli çıkışlı bi ara 90 olmuş iyiki görmedim
Hiç böyle bir nst kagidim olmadı 40. Haftaya kadar 10dan fazla sancım çıkmadı şaka gibi doktor hala bilgilendirme yapmadı mı canım

Kuzucum sen hazirlikli ol bence seni doğuma alacaklar bebiş kasılma geldikçe strese giriyor bu şekilde seni bırakmaz doktorun ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…