Kız deme öyle panik olurum bende ilk kez böyle bir şey görüyorum yok ebe de bıraktı gitti beni oda da kendi halimde yatıyorum herhalde ne kadar düzenli diye mi bakıyorlar bakılacak neyi kaldıysa 3-5 dk da bir geliyor işte acaba doktor hastaneye mi geliyor evi çok yakın buraya zaten ay bilemedim ki kuzum ne desem yalan bıraktı gitti beni
Kız deme öyle panik olurum bende ilk kez böyle bir şey görüyorum yok ebe de bıraktı gitti beni oda da kendi halimde yatıyorum herhalde ne kadar düzenli diye mi bakıyorlar bakılacak neyi kaldıysa 3-5 dk da bir geliyor işte acaba doktor hastaneye mi geliyor evi çok yakın buraya zaten ay bilemedim ki kuzum ne desem yalan bıraktı gitti beni
Bencede strese giriyor kalp atışı çok yükseliyor cıhazda sanki at koşturuyor o sıra öyle bir ses oluyor serum verir belki kuzum ya magnezyum falan doğum yaptıracağını sanmıyorum hala ama kimse şu sancı anında makat acımı açıklamadı alındım ebeye hiç konuşmadı benle gitti serum verir geçmesini bekler bence geçer serumla geçmezse doğumu düşünür gibi , ebe elle muayene etti ilk kez açıklık var mı diye biri elle baktı dedim bir şey olmaz demi hoca hiç elle bakmadı yanlış bir şey olmasın yok yok ona göre hocaya bilgi veririz açıklık var mı yok mu diye dedi ama açıklık yok dedi
Sorma kuzum travma gibi bir doğum sürecim oldu ama ona rağmen pişman değilim ya bilmiyorum doktor süre vermişti artık 12 ye kadar doğurmazsan sezaryene alacağım mecburen diye. Çünkü 2 gün olmuştu artık. Şükür ki 11de geldi yavrum
Sorma kuzum travma gibi bir doğum sürecim oldu ama ona rağmen pişman değilim ya bilmiyorum doktor süre vermişti artık 12 ye kadar doğurmazsan sezaryene alacağım mecburen diye. Çünkü 2 gün olmuştu artık. Şükür ki 11de geldi yavrum
Kıızzz panik yapacak ne var geldi artık miniklerin vaktiiii . Hatta senin tahminine göre geçti bile . Çooook güzel bir doğum olsun inşallah Dün arkadaşımı haftası erken olmasına rağmen acil doğuma aldılar . Baya üzülmüştüm kim bilir ne haldedir diye. Doğumdan çıkınca konuştuk ‘ayyy mutluluktan hala yemek yiyemedim biliyor musun’ diyo bebiş bir süre küvezde kalacak ama sağlığı falan gayet iyimiş şükür. Hayatımın en mutlu günü deyip durduuuu :))))