2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy heyecanlı kuzum tabiki ama nedense serum verecek gibi hissediyorum gerçi bana kalsa bunlar yalancı kasılma diyip gelmiyordum da işte

Ama doğduğunda görmeniz lazımdı kaşları çatık çatık bakıyordu aşırı sinirliydi, doktor ve hemşireler çok gülüyordu resmen istemeden dogurttuk bebişi
İçerde iyiydik kim çıkardı beni modunda açmış gözünü çocuk napsın keyfi yerindeymiş

Reactions: The
Annem en son 35 yıl KV en son 40 yıl önce bebek doğruup bakmış. Hatırlamıyolar çoğu şeyi. Ama annem kalsın madem.
Cnm bu eşine göre değişir, eşin bu işlere niyetliyse yanında eşin olmalı bnce onunla paylaş bu duyguları. Eşler anneler var dıye rahata alışıyor. Ama ben anlamam bebeği bıle tutamam dıyen bi eşse tabii annende kalabılır, ama işte şöylede bısey var ben ilk dogumumda annem kaldı, hiçbir faydası olmadı, 40 yıl önce bebek bakmış, altını bıle alamadı, uyuyo deyıp kucagıma bıle vermedi, ayy belim koptu deyip vızırdandı ve tüm gce uyudu, smdi eşim kalıcak mesela.
Yerinde olsam kesınlıkle eşimi bırakırdım

Hahahah yaa seni yerim burdan bişey çıkmadı mı sana olsun ben seninde acı esiginin yüksek olduğuna inaniyorum
Dimi dimiiii bence de yüksek :))) bir şey diyeyim mi biraz da cahillik mutluluk yaaa ben buraya 100 çıktı sancım yazasıya kadar onun yüksek olduğunu bilmiyordum. Ne zaman ki burada aaaa çok yüksek çıkmış dediniz, işte o zaman bana bi elamet geldi

Ben hep diyorum sancım olsa bilemem ilk haftalardan sancı çektiğim için
İnşallah güzel olacak her şey gönlünü ferah tut

İnşallah kuzucum inşallah kasılmalar durursa zaten bebiskoda rahatlar hahah ebe sana küsmüş mü galiba ay çok şükür açılma başlamamış kuzum 200e çıkan bebek hangisi kanalda olan mi

Kız valla cahillik mutluluk bence de çoğu zaman ahshs
Ya ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar başka bir şehirde çalıştım düşün ne esyam vardı hastane için ne bir şey. Kasılmalarım fan da gayet oluyordu ama ne bileyim doğmaz ya diyip geçiyordum ajsjsj şimdi olsa duramam herhalde

İnşallah kuzucum inşallah kasılmalar durursa zaten bebiskoda rahatlar hahah ebe sana küsmüş mü galiba ay çok şükür açılma başlamamış kuzum 200e çıkan bebek hangisi kanalda olan mi
Yok kuzum 200 olan soldaki bebek , sağdaki bebek 200 kalp atışına çıkmadı

Biz var ya bu çocukları içimizden çıkaracağımıza daha inanmıyoruz bence
Aynen kabullenmiyoruz ama baksana kuzum açılma yoksa zaten bir şey olmaz demiş ya buradaki kızlar da bende bilmiyorum şansa doğumhaneye yeni doğan bi bebiş geldi onunla ilgileniyor herkes doğal olarak

Dimi yaaaa . Öğrendik de noldu. Ben ne güzel hastanede sancım çıkıp durumu öğrenesiye kadar sertleşen kısmı ‘oyyyy kızımın poposuna’ deyip deyip seviyordum

Aynen kabullenmiyoruz ama baksana kuzum açılma yoksa zaten bir şey olmaz demiş ya buradaki kızlar da bende bilmiyorum şansa doğumhaneye yeni doğan bi bebiş geldi onunla ilgileniyor herkes doğal olarak
Evet kuzum açılma olup olmadığı önemli . Benim doktorumda o gün dedi ki ‘sancıların yüksek ve sık geldi ama önemli olan bu sancıların rahime etki edip etmediği.’ Eğer etki etmiyorsa yani açılma yoksa sancıları engellemeye çalışıyorlar

Normal doğumun en büyük avantajı işte kuzum o kadar acı çekmeye rağmen çocuk çıkınca öyle bir kesiliyor ki insan unutup tekrar istiyor inşallah kızın abisi kadar heyecan yaptırıp son saati beklemez

Benim de doğumuma girecek olan ebe, kesinlikle eşinizle gelin ana baba yok. En mahrem anınızda sizin en büyük destekçiniz eşiniz olacak dedi

Bencede bu serum verirler şimdi doğumhane bir sakinlerse

Kesinlikle kuzum. Ay inşallah hayırlısıyla kendi sancimla giderim hastaneye inşallah.

Ben eşimi istiyorum eşim kalacak refakatçi , kv 35 yıl önce çocuk büyüttü eşim daha iyi yapar eminim zaten hemşireler de oluyor gösteriyor eş desteği ararım kesin bir de ben eşime yapışık bir insanım gözüm kesin arar bir yerde onu motivasyon için bana tek enerji veren o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…