2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy ne güzel hikaye kısmetinizde burası varmış demek ki
Antepli değilim kız sadece burda yaşıyorum 10 yıldır taşınma niyetimiz var lakin olmuyor
Hahaha diğer arkadaşa antepli sayılırsın dedim de sen has antepli olmuşsun 10 yıl ne bacım

Oğlumunda doktoruydu halil İbrahim buyukbeşeye gidiyorum, hatta sımdi aradım konustım hocam sancı gelıyor bu sekılde diye hastaneye git hemen bir nst çeksinler dedi öyle konusalım tekrar değerlendirelim ama daha erken diyor bak sımdı gectı kasılma rahatlama oldu birazdan yıne gelir bilmiyorum ne zmn hastaneye gıdeyım desem rahatlıyor kalayım deyınce başlıyor bu sancı

Ya ne güzel canım.inşallah ben de sezaryen ya da vajinal hangisi olursa olsun doğumdan sonra ağrılara rağmen böyle pozitif olurum benim canım bi de çok tatlı küçücük bi ağrıyı yarayı bile abartma huyum var engel olamıyorum bu konuda kendime inşallah bebeğim bana sakinlik ve olgunluk verir

O doktoru bılmıyorum bende Hatem e gıdıyorum nazire hanıma. Yaa bende de arada kasılma oluyo sertlesıyo sonra gecıyo kaç haftalık sızın. Doktor kontrolunuz ne zaman? Nst cekılınce bellı olur belkı yalancı sancı gıbı bısı dır

Kızlar çamaşırları 40 derecede yikicam bin dervirle açsam çeker mi

Kızlar çamaşırları 40 derecede yikicam bin dervirle açsam çeker mi
Canım ben hep 1200le yıkadım ama yanlış olduğunu buradaki arkadaşlardan öğrendim çekmedi benimkiler ama riske atma 800le yıka sen kurutmalığı peteğin yanına koyarsın o şekilde kururlar

Canım benimde 31+5 te 1700 civarı çıktı, 1 hafta karın çevresi geri dedi cuma günü tekrar çağırdı, bakacak, inşallah güzel haberler alırsın, alırız
Ben en son gıttıgımde Bı hafta gerıydı şımdı ayın 13unde gıdıcem ama ne yaparsanız yapın bebek alacagım kadar alıyor İlk çocugumda 2780 dogmustu. Yinede guzel beslenmeye çalısıyorum ama bu kılo konusu gercekten skntı

Canım benimde 31+5 te 1700 civarı çıktı, 1 hafta karın çevresi geri dedi cuma günü tekrar çağırdı, bakacak, inşallah güzel haberler alırsın, alırız
Bana 2 hafta geri dedi canım. İnşallah güzel haberlerle gelelim yarın tam 32 oluyorum ben 1 hafta da bakalım ne kadar kilo almış 1900 olsa razıyım 120 gr 1 haftada. 1 haftada 200 gr almalı diyorlar ama ne bileyim ya

Cnm bi memeyi emzirirken ötekinden süt akması bnde oğlum 7-8 aylık iken oluyordu yani sütün en bol oldugu zamanlar ozamanlar göğüs pedi kullanıyordum. Çocuk 7-8 aylıkken zten göğüs kalkanı kullanılmıyor, göğüs yarası ilk zananlar oluyor, hametanı bnde çok duydum bu ara, incia aldım bakalım işe yarayacakmı bide ayva jeli yapıcam,
Doguma 20 gün varkende hakıkı zeytinyağı sürmeyi planlıyorum.

Şükür ki reflü sorunu da yaşamıyorum ama böyle bir sorunum var gerçekten. Mesela emzirirken de böyleydim. Çocuk uyanirdi emzirirdim geri uyuyamazdim tüm gün ölü gibi dolaş sonra doktora uyku için sordum aslında bir ilaç da verdi ama eczanedeki adam önermedi hamileyken kullanma bence diye, kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…