2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde ilk bebek 2900 doğmuştu, ikinci 3500 doğdu, bugün büyük abinin ultrason görüntülere baktım, aynı gibi gidiyor bu bebekle, yeter ki başka sorun eşlik etmesin, hepsi büyüyor, büyük oğlum şimdi akranlarından daha büyük görünüyor, yemesi içmesi de güzel 3500 doğan abide zayıf, daha seçici

Bana 2 hafta geri dedi canım. İnşallah güzel haberlerle gelelim yarın tam 32 oluyorum ben 1 hafta da bakalım ne kadar kilo almış 1900 olsa razıyım 120 gr 1 haftada. 1 haftada 200 gr almalı diyorlar ama ne bileyim ya
İnşallah canım güzelce büyümüşlerdir, insan takıyor kafaya ister istemez, çok haklısın, yarın buraya da yaz, büyümüştür bebeğin

Canım ben hep 1200le yıkadım ama yanlış olduğunu buradaki arkadaşlardan öğrendim çekmedi benimkiler ama riske atma 800le yıka sen kurutmalığı peteğin yanına koyarsın o şekilde kururlar
Öyle açtım ben de canım

Bana 2 hafta geri dedi canım. İnşallah güzel haberlerle gelelim yarın tam 32 oluyorum ben 1 hafta da bakalım ne kadar kilo almış 1900 olsa razıyım 120 gr 1 haftada. 1 haftada 200 gr almalı diyorlar ama ne bileyim ya
Canım bir hafta 200 alırken bir hafta 150 alır ona üzülme, haftası haftasını tutmuyor kuzum, o yüzden takılma bence 31 de düşük de değilmiş canım

Islak çıktı kuzum ama biz kurutmaya atmıştık istersen 800 dene bilmiyorum belki 1000 devir de yıkayan olmuştur bir şey olmamıştır kuzum ben denemedim

Canım ben 40 derece 800 devir yaptım, önce 600 demedim çok ıslak kaldı, 800 ideal oldu
Ben de 800le açtım canlar bu arada granül almıştım deterjanı fazla kaçırmışım galiba makinam köpürdü

Benim de 3800 doğdu ama doktor 4u geçer demişti mesela dediğinden zayıf doğdu yani belli olmuyor o gerçekten. Kendi kilosunun %10u kadar zayıflaması normal kabul ediliyor. Ama ben ilk doğdukları o tosbağa hallerini daha çok seviyorum yumus yumus
Kızlar çamaşırları 40 derecede yikicam bin dervirle açsam çeker mi
Ben 600de bir denedim ama pişman oldum çok zor kurudular gerçekten. Sonraki postayı normal 1200de yaptım valla hemen kurudu onlar benim de kurutmam yok canım, olsa da atmazdim ama çekme ihtimaline karşı.

Yaa nasıl farklı dogmus lar benım ilki zayıf dogdu dıye bu da zayıf olcakmıs gıbı geliyor. Sonra kılo alıyor tabı saglıklı olması önemli ama insan tontiş bebek istiyor bakımı daha kolay oluyor

Kızlar oğlum yine hasta ve onunla ilgileneceğim diye bugün kendime hiç bakmadım, su içmeyi de aşırı ertelemisim resmen. Ay bir saat önce o kadar çok kasilmam oldu ki artık endişe etmeye başlayacaktım. Ben suya bağladım açıkçası, sonra su içmeye başlayınca geçti gibi. Sizce de alakası var mıdır?

Var canım bence çünkü benim kasılmam olduğunda doktorumun ilk sordugu şey su içtin mi bugün demesi oluyor demek ki var.

Canım senin kontrol yarın mı ?
Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrol neden erken görmek istedi anlamadım gerek yok aslında hala öyle ciddi bir kasılma hissetmiyorum cumaya kadar nasıl olacak bu iş onu da anlamış değilim

Evet canım benimde doktorum su ne kadar içtiğimi soruyor direk. Eskiden 3 lt iç derdi artık 4 lt iç diyor ki gerçekten fark ediyor su içince

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…