Islak çıktı kuzum ama biz kurutmaya atmıştık istersen 800 dene bilmiyorum belki 1000 devir de yıkayan olmuştur bir şey olmamıştır kuzum ben denemedimÇok ıslak çıkmadı mı öyle canım benim kurutmam yok
Benimde ilk bebek 2900 doğmuştu, ikinci 3500 doğdu, bugün büyük abinin ultrason görüntülere baktım, aynı gibi gidiyor bu bebekle, yeter ki başka sorun eşlik etmesin, hepsi büyüyor, büyük oğlum şimdi akranlarından daha büyük görünüyor, yemesi içmesi de güzelBen en son gıttıgımde Bı hafta gerıydı şımdı ayın 13unde gıdıcem ama ne yaparsanız yapın bebek alacagım kadar alıyor İlk çocugumda 2780 dogmustu. Yinede guzel beslenmeye çalısıyorum ama bu kılo konusu gercekten skntı
İnşallah canım güzelce büyümüşlerdir, insan takıyor kafaya ister istemez, çok haklısın, yarın buraya da yaz, büyümüştür bebeğinBana 2 hafta geri dedi canım. İnşallah güzel haberlerle gelelim yarın tam 32 oluyorum ben 1 hafta da bakalım ne kadar kilo almış 1900 olsa razıyım 120 gr 1 haftada. 1 haftada 200 gr almalı diyorlar ama ne bileyim ya
Aynen canım bende ondan çok çekiniyorum zaten migrenim var, birde iyice kötü olursam bebekler ilgilenemem diye korkuyorum. Drla konuşacağım çarşamba.Cnm bnde çok okudum yaa bnde çekınıyorum spinalden.
Öyle açtım ben de canımCanım ben hep 1200le yıkadım ama yanlış olduğunu buradaki arkadaşlardan öğrendimçekmedi benimkiler ama riske atma 800le yıka sen kurutmalığı peteğin yanına koyarsın o şekilde kururlar
Canım ben 40 derece 800 devir yaptım, önce 600 demedim çok ıslak kaldı, 800 ideal olduKızlar çamaşırları 40 derecede yikicam bin dervirle açsam çeker mi
Canım bir hafta 200 alırken bir hafta 150 alır ona üzülme, haftası haftasını tutmuyor kuzum, o yüzden takılma bence 31 de düşük de değilmiş canımBana 2 hafta geri dedi canım. İnşallah güzel haberlerle gelelim yarın tam 32 oluyorum ben 1 hafta da bakalım ne kadar kilo almış 1900 olsa razıyım 120 gr 1 haftada. 1 haftada 200 gr almalı diyorlar ama ne bileyim ya
Islak çıktı kuzum ama biz kurutmaya atmıştık istersen 800 dene bilmiyorum belki 1000 devir de yıkayan olmuştur bir şey olmamıştır kuzum ben denemedim
Ben de 800le açtım canlarCanım ben 40 derece 800 devir yaptım, önce 600 demedim çok ıslak kaldı, 800 ideal oldu
Ahahahha olsun kuzum 800 iyi yapmışsınBen de 800le açtım canlarbu arada granül almıştım deterjanı fazla kaçırmışım galiba makinam köpürdü
Birşeye ne kadar özen gosterirsem o kadar kötü gider işim sinadim bunuAhahahha olsun kuzum 800 iyi yapmışsın
İnşallah bakalım kilosu haftasıyla uyumlu olsun yeter zaten birde karın çevresi düzelsin başka bişey istememCanım bir hafta 200 alırken bir hafta 150 alır ona üzülme, haftası haftasını tutmuyor kuzum, o yüzden takılma bence 31 de düşük de değilmiş canım
Benim de 3800 doğdu ama doktor 4u geçer demişti mesela dediğinden zayıf doğduBu arada doğumdan önce bebeğin kilosuna 3.500 demisti dr ama 3.800 dogdu genelde 300 gr fazla çıkıyor kızlar kiloya takılmayın:) Her şartlarda hasteneen taburcu olurken 300 gr ödem oldugu için zayıflıyor bebisler o da normal
Ben 600de bir denedim ama pişman oldum çok zor kurudular gerçekten. Sonraki postayı normal 1200de yaptım valla hemen kurudu onlarKızlar çamaşırları 40 derecede yikicam bin dervirle açsam çeker mi
Yaa nasıl farklı dogmus lar benım ilki zayıf dogdu dıye bu da zayıf olcakmıs gıbı geliyor. Sonra kılo alıyor tabı saglıklı olması önemli ama insan tontiş bebek istiyor bakımı daha kolay oluyorBenimde ilk bebek 2900 doğmuştu, ikinci 3500 doğdu, bugün büyük abinin ultrason görüntülere baktım, aynı gibi gidiyor bu bebekle, yeter ki başka sorun eşlik etmesin, hepsi büyüyor, büyük oğlum şimdi akranlarından daha büyük görünüyor, yemesi içmesi de güzel3500 doğan abide zayıf, daha seçici
İnşallah canım güzelce büyümüşlerdir, insan takıyor kafaya ister istemez, çok haklısın, yarın buraya da yaz, büyümüştür bebeğin
Canım senin kontrol yarın mı ?Ahahahha olsun kuzum 800 iyi yapmışsın
Var canım bence çünkü benim kasılmam olduğunda doktorumun ilk sordugu şey su içtin mi bugün demesi oluyor demek ki var.Kızlar oğlum yine hastave onunla ilgileneceğim diye bugün kendime hiç bakmadım, su içmeyi de aşırı ertelemisim resmen. Ay bir saat önce o kadar çok kasilmam oldu ki artık endişe etmeye başlayacaktım. Ben suya bağladım açıkçası, sonra su içmeye başlayınca geçti gibi. Sizce de alakası var mıdır?
Saat kaçta canım. Umarım güzel şeyler duyarak ayrılalımKızlar yarın kontrolüm var dua edin suyum artmış olsun kilo almış olsun her şey yolunda olsun
15.40ta canım ay inşallahSaat kaçta canım. Umarım güzel şeyler duyarak ayrılalım
Allahın izniyle evet kuzum 14:00 nst var 15:00 kontrolCanım senin kontrol yarın mı ?
Evet canım benimde doktorum su ne kadar içtiğimi soruyor direk. Eskiden 3 lt iç derdi artık 4 lt iç diyorKızlar oğlum yine hastave onunla ilgileneceğim diye bugün kendime hiç bakmadım, su içmeyi de aşırı ertelemisim resmen. Ay bir saat önce o kadar çok kasilmam oldu ki artık endişe etmeye başlayacaktım. Ben suya bağladım açıkçası, sonra su içmeye başlayınca geçti gibi. Sizce de alakası var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?