2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar size biraz özel olcak ama soru sorcam, normalde böyle şeyleri hayatta soramam kimseye çok çok affedersiniz ama ilişkiden korkan var mı bu donemlerimizde veya cesaret edemeyen, yani bir olcak korkusu yaşayan. Ben kafamda bir şey olcak korkusunu atamadiğim için böyle oldum sanırım. Ama doktor hiç bir sıkıntı da yok dedi.

Banu çiftçinin kitabında şey yazıyor rahim büyüdüğü için öne doğru çıkıyormuş. Biz çok anlamayabilirmişiz. Doktor anlarmış. Ama rahat lastikli giyinin diyor. Ben de boşken eşofman giyiyorum okulda da bir beden büyük pantolonlarım var onları giyiyorum sıkı giymiyorum

Canım ben öyleyim, gerçi zaten bana şuan yasak kanama alanım olduğu için, ama olmasaydıda zaten yapmazdım sanırım. Açıkçası öyle bir istediğimde hamile kaldığım günden beri asla yok eşimin bana sarılmasına tahammülüm bile yok. Eşim çok bakımlıdır o halde bile bana kokuyor yanında bile yatamıyorum her yer herkes kokuyor. Yani birini tenimi elemesine bile tahammülüm 0 bence benim 9 ay böyle bitecek

Ya geniş diğilse ya çoçuk büyümüyorsa hep aklımda buBen 54 hamile kaldım şimdi 55..kiyafetlerim tabi oluyor ama ben normalde kapalı olduğum için giyimlerim dar diğil hep lastikli sadece bir kot pantolunumu geçen gün giyince ufacık çıkmıştı..yani tabi çok çok az çıkmış ama böyle sizin dediğiniz gibi diğil kesinlikle

Benim iğnelerim fitil var ve doktor ilişkiyi yasakladı şimdilik ama izin verse bile ilişki olmucak kesinlikle ikimizde çok korkuyoruz böyle devam yeterki sağ salim kucağımıza alak

Kuzum kişiden kişiye değişir bu. Ben kilolu hamile kaldım göbeğim vardı şimdi daha çok var gören 6 aylık sanacak

Bizim yasak kuzum. Ama yasak olmasa ben de senin gibi olurdum. Yapamazdım da sanırım. Zaten istek yok enerji hiç yok

canım biz devam ediyoruz doktorda herhangi bir sıkıntı yok dedi tabiki daha dikkatli oluyoruz 9ay hiç ilişkiye girmemek inanın aile içinde daha büyük sorunlara yol açıyormuş bir sürü video çıktı bununla ilgili karşıma

Reactions: The
Öyle düşünme canım eltim 9 aylıkken bile kapalı oda inan anlaşılmıyordu, 9 aylıkken 6 aylık gibiydi 3.900 falan doğum yaptı sanırım, iç karnın bence dar olabilir birde kiminin 5. Ayda çıkıyor karnı kimin 4 ay da, benim bence öyle, teyzemde aynı şeyi dedi teyzemde öyleymiş. Hemen çıkarmış karnı, asla buna takılıp kendini üzme bak ben diyorum ki bu kadar kusmaya bu yememeye ne olacak inan bak yediğim peynir ekmek, yoğurt, patates kaşar ve sadece ekmek bunlarla geçiyor günüm bebek haftası ile uyumlu dün kepekli ekmek denedim geceye kadar kustum, ama. Bebek iyi kontrole zamanında için daha rahatlayacak

Kuzum kişiden kişiye değişir bu. Ben kilolu hamile kaldım göbeğim vardı şimdi daha çok var gören 6 aylık sanacak
Çoçuğu iyi görürsem rahatlıcam sabahtan hiç iyi diğilim moralim yerlerde benim için önemli göbek diğil tabi sağlığı yeterki içim rahatlasın

Benim doktorum da böyle demişti. Ama sonra kanama olduğu için yasakladı

Benim doktorum da böyle demişti. Ama sonra kanama olduğu için yasakladı
kuzum kanama çok farklı bir durum o durum apayrı ama sonuçta kanama alanı geçince devam etmenizde sakınca görmeyecek gerçekten hani çocuk olunca araya soğukluk girer lafı varmış ya en büyük sebebi buymuş işte

Çoçuğu iyi görürsem rahatlıcam sabahtan hiç iyi diğilim moralim yerlerde benim için önemli göbek diğil tabi sağlığı yeterki içim rahatlasın
Hayır canım öyle düşünme kendini asla strese sokma tabiki bebişin iyi canım, inşallah fetal DNA güzel gelecek içim daha da rahatlayacak. Ye iç keyfine bak canım bak inan gecen bende bu düşünceler girdim gecesine lekelenmem başladı kendime söz verdim stres yok üzüntü yok

canım hangi kremi kullanmaya başladın genetik diyorlar kremle yıkansan da çatlayacaksan çatlarsın :/ ama tabiki de faydası vardır azaltır belki :)) senin ama sürecin uzundu diye hatırlıyorum kilolar sana uğur getirmiş :)) her biri değerli :))

Sağol canım yazdığın için.Umarım bebeğim iyi.Cevablar çıkınca koşarak doktora gidicem şimdi benim saatlerim gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…