- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Yok canım erkek mi belli değil ama erkek olursa can olacakCanım sende mi erkek bebek
Can koyucaz erkeğeAy ne koyacaksınız
bende bende hem lierac hem bio oil kullanıyorum sadece geceleri ama sabah akşama dönmem gerekiyor gibi hissediyorumBende yağlanıyorum lierac ile 11.haftadan beriama sabah akşama üşeniyorum yaaa. Genelde sadece geceleri sürüyorum çatlar mıyım acep. Şuan 14+1 iz
Siz kaç haftalık oldunuz ve boyun kaç?Bende 71.2 ile hamile kaldım şuan 73.2 3 ayda iki kiloüstüne benim mide bulantılarım oldu ara ara halen oluyor ama çokafedersin kusamıyorum
Canım Allahım gönlüne göre versin inşallah,Yok canım erkek mi belli değil ama erkek olursa can olacak
Aynen yaa üşenmesek güzel olacak ama sabah 7buçukta yataktan kalkınca yüzümü yıkadığıma şükrediyorumbende bende hem lierac hem bio oil kullanıyorum sadece geceleri ama sabah akşama dönmem gerekiyor gibi hissediyorum
67 75'e göre iyi ya58 kilo tedaviye başladım. Transfer olduğumda 60 kiloydum. Son tartıldığımda 67
165 cm67 75'e göre iyi yaBoy kaç sende?
Kan alınıyor birde canım.Hepsi birlikte değerlendiriliyorSelam kızlar. İkili tarama için kontrole gidildiğinde ultrasonda neye bakılıyor tam olarak? Burun kemiği oluşumu ve ense kalınlığı ölçümü dışında başka bir şey var mı?
valla benimde öyle bide hemen emilmiyor kıyafete de geçer ya da ben çok sürüyorum bilmiyorumAynen yaa üşenmesek güzel olacak ama sabah 7buçukta yataktan kalkınca yüzümü yıkadığıma şükrediyorum
valla benimde öyle bide hemen emilmiyor kıyafete de geçer ya da ben çok sürüyorum bilmiyorum
11+5 12 hafta içerisindeyim. 1.64 boyumSiz kaç haftalık oldunuz ve boyun kaç?
Yaa çok yakınız ben karbonhidrat çok nadir yiyorum glutensiz beslenmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye bayılıyorum. Hamile kalmadan önce de öyle beslenirdim zaten dikkat ederdim hep ama spor yaptığımdan 65 kiloydum bir buçuk ayda o sağlıklı bu sağlıklı diye ondan sonra bu bebeğim için bu da benim için diye diye fazla yedim sanırım spora da ara verince bir anda 10 kilo eklendi hanemeBen de 165 boy 73
Hahahah 165 ben de.Ben spora başladım tekrar önünü almamız lazım yoksa doğuma kadar durum vahim166 aslında 1 cm eksiltmeyim hak geçmesin
Bende iki sence 59 kiloydum sonra sigarayı bıraktım sporu bıraktım oldum 76 kilo tam kilo vermeye başladım 71.2 e düştüm spor ve sağlıklı beslenerek hop hamile kaldımYaa çok yakınız ben karbonhidrat çok nadir yiyorum glutensiz beslenmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye bayılıyorum. Hamile kalmadan önce de öyle beslenirdim zaten dikkat ederdim hep ama spor yaptığımdan 65 kiloydum bir buçuk ayda o sağlıklı bu sağlıklı diye ondan sonra bu bebeğim için bu da benim için diye diye fazla yedim sanırım spora da ara verince bir anda 10 kilo eklendi hanemeBen eliptik bisiklet sürmeye başladım artık,doktorum yürüyüş vs. izin verdi.İlk bir ay da bebeğimden haberim yokken koşulara falan da devam ediyordum ama hamile öğrenince Allah korumuş dedim günde iki saat spor yapıyordum çünkü resmen Önünü almamız lazım acilen yoksa 90 falan doğuma gideriz ki hiç istemem sad!
yaaaaa maşalkah çok sevindim hadi darısı bana slxöşsşsşcşcşAy benim kızım olcakmış. Çok şükür test sonucu iyiymiş. Doktor aradı az önce. Şükürler olsun Allah'ım yakız annesi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?