2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende yağlanıyorum lierac ile 11.haftadan beri ama sabah akşama üşeniyorum yaaa. Genelde sadece geceleri sürüyorum çatlar mıyım acep. Şuan 14+1 iz
bende bende hem lierac hem bio oil kullanıyorum sadece geceleri ama sabah akşama dönmem gerekiyor gibi hissediyorum

Selam kızlar. İkili tarama için kontrole gidildiğinde ultrasonda neye bakılıyor tam olarak? Burun kemiği oluşumu ve ense kalınlığı ölçümü dışında başka bir şey var mı?

Ben de 165 boy 73
Yaa çok yakınız ben karbonhidrat çok nadir yiyorum glutensiz beslenmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye bayılıyorum. Hamile kalmadan önce de öyle beslenirdim zaten dikkat ederdim hep ama spor yaptığımdan 65 kiloydum bir buçuk ayda o sağlıklı bu sağlıklı diye ondan sonra bu bebeğim için bu da benim için diye diye fazla yedim sanırım spora da ara verince bir anda 10 kilo eklendi haneme Ben eliptik bisiklet sürmeye başladım artık,doktorum yürüyüş vs. izin verdi.İlk bir ayda bebeğimden haberim yokken koşulara falan da devam ediyordum ama hamile olduğumu öğrenince Allah korumuş dedim günde iki saat spor yapıyordum çünkü resmen Önünü almamız lazım acilen yoksa 90 falan doğuma gideriz ki hiç istemem sad!

Bende iki sence 59 kiloydum sonra sigarayı bıraktım sporu bıraktım oldum 76 kilo tam kilo vermeye başladım 71.2 e düştüm spor ve sağlıklı beslenerek hop hamile kaldım ben 3 saat mide boşluğundan sonra ağzıma bişi atmazsam midem bulanıyo ve azda olsa bişeyler yiyorum öle geçiyor mide bulantım. Bakalım iki hafta sonra doktor kontrolüm var ondan sonra bende eliptiğe başlamak istiyorum sorucam tabi önce :) 80 i geçmeyeyim başka bişi istemem zaten doğumdan sonra emzirme döneminde daha kolay veriliyormuş. Sağlıklı Bi şekilde doğsunlarda artık kilolar verilir napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…