2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de depresyona girmiştim. Çocuğum olmuyor diye. Yemelere vurmuştum kendimi. Cips kola aşırı tüketirdim. Çok kilo aldım. Tedaviye başlayacaktım ki hamile kaldım. Sağlıklı beslenme çok yoktu bende. Şimdi dikkat ediyorum ama yiyemiyorum da zaten pek. Mesela şuan açım ama ne yicem bilmiyorum. Açken midem bulanıyor yiyecek hiçbir şey canım çekmiyor. Hergün düzenli yürüyorum. Belim ağrıyor ama o zaten hep olacak.

Patates haşlaması bana çok iyi geliyor

Sağlıkla gelmeleri en büyük arzumuz zaten ama ben epidural normal doğum düşünüyorum bu yüzden de çok kilo alıp riske girmek istemiyorum.Yoksa doğumdan sonra sporla çok kolay verilir o dert değil.Riskli bir hamileliğiniz yoksa spor önemli ya ama tabii yine de doktorunuza danışmanızda fayda var

Ben de çok zor zamanlardan geçtim yedi yıl sonra geldi bebeğim mucize gibi.İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra tüp bebek için kendimi ikna etmeye çalışırken normal yoldan hamile olduğumu öğrenmek tarifsiz bir duygu!
Siz şuan kaç haftalıksınız?Mide bulantıların umarım yakın zamanda geçer de daha fazla zorlanmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…