Bende aldım randevu canım 14üne, karbonhidratlı şeyler çok tüketiyorum farkındayım sürekli patates makarna yemek istiyorum. Yediğim şeyler şuanlık çok kısıtlı belki diyetisyenle aşarım bu durumu diye düşündümEvet canım ben hamile olduğumu öğrendim direkt başladımdaha önceden de gidiyordum zaten ara ara . O yüzden zorluk çekmiyorum
Belki ben de başlarım diyetisyene ama çok seçiyorum yemek nasıl olacak bilmemBana diyetisyenim karbonhidratı yasakladı sağolsun şuan patates falan yiyemiyorum ama yemek isterdim yani
Her ettiğim de sizleri de anıyorum.. Bu hamilelik dönemi benim maneviyatımı da arttırdı. Ben inanıyorum Allah'ın izniyle senin de sonuçların güzel gelecekbana da dua edin haftaya perşembe bende teste giricem
O kadar güzel liste hazırlıyorlar ki makarnaya ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun . Ben çok memnunumBende aldım randevu canım 14üne, karbonhidratlı şeyler çok tüketiyorum farkındayım sürekli patates makarna yemek istiyorum. Yediğim şeyler şuanlık çok kısıtlı belki diyetisyenle aşarım bu durumu diye düşündüm
11+6 ölçtü kuzum bugün. Yani askında benim durumum karışık bir gün çok midem bulanıyor bir gün iyiyim. Mesela şuan mide bulantısı gibi değilde açım ama hiçbir şey yiyesim yok zorla fındık üzüm attım ağzıma bir avuç bile değil. Anlamıyorum kendimiBen de çok zor zamanlardan geçtim yedi yıl sonra geldi bebeğim mucize gibi.İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra tüp bebek için kendimi ikna etmeye çalışırken normal yoldan hamile olduğumu öğrenmek tarifsiz bir duygu!
Siz şuan kaç haftalıksınız?Mide bulantıların umarım yakın zamanda geçer de daha fazla zorlanmazsın.
Yiyebildiğin şeyleri söylersin onlara göre bir liste hazırlar yaBelki ben de başlarım diyetisyene ama çok seçiyorum yemek nasıl olacak bilmem
Evet bakacağım. Öğrencimin ablası diyetisyen onla iletişime geçeceğim kendimi hazır hissedinceYiyebildiğin şeyleri söylersin onlara göre bir liste hazırlar ya
Evet canım fetal sonucu geldi. Ama doktor 5 gün önce de %80 kız demişti. Tutturdu doktorda :)Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza!Fetal dNa sonucu mu geldi sizin de?
Evet bakacağım. Öğrencimin ablası diyetisyen onla iletişime geçeceğim kendimi hazır hissedince
6.aydan sonra bizden bağımsız olarak zaten mecburen kilo alacağız. Şuan çok değerli aylardayızEvet bakacağım. Öğrencimin ablası diyetisyen onla iletişime geçeceğim kendimi hazır hissedince
Sebebi ne merak ettim çünkü kompleks karbonhidrat olduğu için gayet sağlıklı aslındaBana diyetisyenim karbonhidratı yasakladı sağolsun şuan patates falan yiyemiyorum ama yemek isterdim yani
Ay Allah korusun inşallah 90 görmeyizHahahah 165 ben de.Ben spora başladım tekrar önünü almamız lazım yoksa doğuma kadar durum vahim
Protestan mi?İlaç kullanıyorum malesef
Hem karbonhidrat içeriyor hem de nişastadan dolayı şeker ağırlıklı için bu alımları daha doyurucu olacak şekilde sağlamaya çalışıyor. Mesela patatesten alacağın şekeri kuru meyve ile al hem şeker ihtiyacın dengelenecek hem de bağırsakların için şu süreçte daha iyi demişti . Bir de bu diyetisyen benim baya 2-3 senedir ara ara gittiğim kişi . Patates yediğim haftalar kilo kaybım hiç olmuyordu. Onu da göz önünde bulunduruyorSebebi ne merak ettim çünkü kompleks karbonhidrat olduğu için gayet sağlıklı aslındaDoktorunuz basit karbonhidratlarla mı karıştırdı acaba patatesi
Bende bol bol karbonhidrat varO kadar güzel liste hazırlıyorlar ki makarnaya ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun . Ben çok memnunum
Doktoruna sordun mu peki bulantılarının geçeceği tahmini bir hafta var mıymış?Miden kabul etmiyorsa az az sık sık yemeyi deneyebilirsin bak.Fındık üzüm gayet besleyici şeyler zaten ara öğün olmuş senin için çok fazla bu durumu düşünmemeye çalış.11+6 ölçtü kuzum bugün. Yani askında benim durumum karışık bir gün çok midem bulanıyor bir gün iyiyim. Mesela şuan mide bulantısı gibi değilde açım ama hiçbir şey yiyesim yok zorla fındık üzüm attım ağzıma bir avuç bile değil. Anlamıyorum kendimi
Progestan miİlaç kullanıyorum malesef
Ay dün fena oldum yazamadım ben sirkeli suyla yapıyorum o biraz iyi geldi gibigebelere uygun gargara falan yok mu ki
HahahaBende bol bol karbonhidrat var3 aydır makarna yiyorum resmen kusmasam kesin çok kilo almıştım
Yok yok ilaç almadım sadece parol ictimbu arada gebelikte kullanılabilecek antbiyotkler var doktoruna danışarak kullanabilirsin ama doktora sormadan alma
Aynen öyleAyyyyy çok sevindim bir oğluş daha katıldı aramızaaaaagözyaşların artık sevinçten olsun kuzum kocaman maviiii kalpppp o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?