2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım ben hamile olduğumu öğrendim direkt başladım daha önceden de gidiyordum zaten ara ara . O yüzden zorluk çekmiyorum
Bende aldım randevu canım 14üne, karbonhidratlı şeyler çok tüketiyorum farkındayım sürekli patates makarna yemek istiyorum. Yediğim şeyler şuanlık çok kısıtlı belki diyetisyenle aşarım bu durumu diye düşündüm

O kadar güzel liste hazırlıyorlar ki makarnaya ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun . Ben çok memnunum

11+6 ölçtü kuzum bugün. Yani askında benim durumum karışık bir gün çok midem bulanıyor bir gün iyiyim. Mesela şuan mide bulantısı gibi değilde açım ama hiçbir şey yiyesim yok zorla fındık üzüm attım ağzıma bir avuç bile değil. Anlamıyorum kendimi

Sebebi ne merak ettim çünkü kompleks karbonhidrat olduğu için gayet sağlıklı aslında Doktorunuz basit karbonhidratlarla mı karıştırdı acaba patatesi
Hem karbonhidrat içeriyor hem de nişastadan dolayı şeker ağırlıklı için bu alımları daha doyurucu olacak şekilde sağlamaya çalışıyor. Mesela patatesten alacağın şekeri kuru meyve ile al hem şeker ihtiyacın dengelenecek hem de bağırsakların için şu süreçte daha iyi demişti . Bir de bu diyetisyen benim baya 2-3 senedir ara ara gittiğim kişi . Patates yediğim haftalar kilo kaybım hiç olmuyordu. Onu da göz önünde bulunduruyor

Doktoruna sordun mu peki bulantılarının geçeceği tahmini bir hafta var mıymış?Miden kabul etmiyorsa az az sık sık yemeyi deneyebilirsin bak.Fındık üzüm gayet besleyici şeyler zaten ara öğün olmuş senin için çok fazla bu durumu düşünmemeye çalış.

Bende bol bol karbonhidrat var 3 aydır makarna yiyorum resmen kusmasam kesin çok kilo almıştım
Hahaha bak diyetisyene gidince bir anda sağlıklı bi beslenme dönemin başlayacak. Ben ceviz badem falan yemezdim hiç . Unuturdum. Şimdi ara öğünleri atlamamak adına bile düzenli yemiş oluyorum ara öğünlerde zaten ceviz badem ayran ya da kefir hep böyle şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…